2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet bunu biliyorum ama insan az çok kendini de bilir 55 kilo hamile kaldım ama 55 görünmedim hiç minyondum. Bir anda omuzlarım genişledi. Popom vardı vücuduma göre şimdi benden bir adım sonra geliyor biraz da kendini bilmek lazım. Hem tek önemli olan kilomun kalıp kalmaması da değil hantal bir hamile olmak istemiyorum zaten 3 ay yattığım için sanırım normal bir hamileden daha hızlı yoruluyorum. Almam gereken max kilonun üstüne çıkmak istemiyorum yani tabii ki önce bebeğimin sağlığı zaten artık yediklerimi ona göre seçiyorum. Börek değil ıspanak yiyorum Mesela ya da yumurtayı haşlanmış tercih ediyorum gibi

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 50 gram 149 çıkmış sonucum sanırım yüksek ve gebelik şekerim var doktorumla görüşemedim henüz diyetle düzeltebiliyor muyum ve doğum şekline etkisi var mı bir bilginiz var mı acaba

Buyuk ihtimalle tekrar istecektir seker yuklemesi ya 75 gr yada 100 gr tekrar isteyebilir

Evet çok dikkatli diyet yapmak durumunda oluyorsunuz. Gebelik şekerinin doğum şekline etkisi şöyle bebek tombiş oluyor genelde gebelik şekeri olanlarda. Buda normal doğum ihtimalini düşürüyor bebek kilo aldıkça. Sizde böyle olacak demek değil tabii ki bu.

bende aynı durumdayım ama önceki gebeliklerimden kendimi biliyorum herşeyide yiyorum ben zaten zor kilo alıyorum diyebilirim evlenmeden önce kilo veremezdim su içsem yarardı evlendik hamileliktwn sonra alamamaya başladım önceki halime göre baya kilo verdim iştahım önceye göre baya açık helede şuan iftarda yiyorum iftardan sonra daha baya yiyorum sahurdada yiyorum yoksa zaten oruçta tutamazdım normaldede ramazan haricinde sürekli yiyorum yediklerime göre çok az kilo alıyorum

Herkesin hayalidir herhalde yiyip yiyip kilo almamak ben normalde kilo almazdım ama hamilelikte tam tersi çok alıyorum mecbur yediklerime dikkat etmek zorunda kalıyorum

Herkesin hayalidir herhalde yiyip yiyip kilo almamak ben normalde kilo almazdım ama hamilelikte tam tersi çok alıyorum mecbur yediklerime dikkat etmek zorunda kalıyorum
benimde hayalimdi gerçek oldu 57 kiloyla falan hamile kaldım inşallah 70 i bulursam geri 57 60 arası olurum doğumdan sonra şuan kilo almaya çalışıyorum resmen doğumdan sonra çok fazla düşmek istemiyorum bana zayıflık hiç yakışmıyo boyum 1.60 60 kilo civarı kalmak istiyorum

Muhabbetinizi bozmuş gibi olacağım kızlar
Ama ben bugün kızımı rüyamda gördüm emziriyordum çok güzeldi canımın içi nur tanem
Bende rüyamda bebeğim karnımdayken bir kez daha hamile kalmışım oda küçücüktü herkese hani hamileyken bir daha hamile kalınmazdı ben ne yapacağım şimdi diyordum sinirden etrafa saldırdım öyle tuhaf bir rüyaydı

Aslında imkansız değil biliyo musun?
Öyle bir kadın haberlere çıktı 1 er ay ara ile hamile kalmış

Ben dikkat ediyorm cunku kilo işini ssvmyrm ağır geliyor bana özellikle hamilelikte o şişkinlik beni bitiriyor 53 ile basladm 57 yım dort kilo aldm ama sanki doksan gibiyim tatlı asla yemyrm nefsim için binde bir oda minicik ekmek sadece sabah. Geri kalan yararlı şeyleri yiyorm yemeği azaltmadm.sadece. Ekmek tatlı ve çok pilav olayını hayatımdan çıkardm

Ne güzel benim canım istiyor dayanamıyorum normalde çok iradeli biriydim herkes şaşırdı bana geceleri acıksam herkes dışardan yemek söyler gözümün önünde yerdi ben Salata yada yoğurt yerdim ama şimdi ne oldu bana anlamadım

Kızlar merhaba bugün şükür ki bebeşimi görmeye gittik 25+1 günlüğüz hersey normal dedi doktorum ama şeker yüklemesi yapıldı ve gebelik şekeri çıktı moralim cok bozuldu diyetisyene gidicem ve parmaktan kan ölçümü yapmam gerektiğini söyledi doktorum inşallah düzelir zaten bebişimin suyu biraz fazlaydı bunun sebebide ortaya çıktı var mı benim giibi olan

İstanbul Anadolu yakasında ayrıntılı usg yaptıran veya yaptıracak olan lütfen dr ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi?
Ne güzel randevu almıştım biryere bugün aradılar dr. O gün izin almış randevular iptal. Bende çalışıyorum izin alamıyorum. Önerisi olan varsa değerlendireyim. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…