- 18 Temmuz 2022
- 515
- 474
- 29
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #15.741
Evet bunu biliyorum ama insan az çok kendini de bilir 55 kilo hamile kaldım ama 55 görünmedim hiç minyondum. Bir anda omuzlarım genişledi. Popom vardı vücuduma göre şimdi benden bir adım sonra geliyorcanım bebekler bir kilo bile değil ama sadece bebekle bitmiyo doğumda zaten 6 -7 kilo kordonu suyu vs gidiyo bebeğin kilosu haricindekiler bize kilo olarak kalacak değil 3 kilo bevek doğarsa toplam 11-12 kilo gidicek ben hiç sıkıntı etmiyorum bebiş sağlıklı olsunda tek
Buyuk ihtimalle tekrar istecektir seker yuklemesi ya 75 gr yada 100 gr tekrar isteyebilirKızlar şeker yüklemesi yaptırdım 50 gram 149 çıkmış sonucum sanırım yüksek ve gebelik şekerim var doktorumla görüşemedim henüz diyetle düzeltebiliyor muyum ve doğum şekline etkisi var mı bir bilginiz var mı acaba
İnşallah onda yüksek çıkmaz teşekkür ederimBuyuk ihtimalle tekrar istecektir seker yuklemesi ya 75 gr yada 100 gr tekrar isteyebilir
Kızlar şeker yüklemesi yaptırdım 50 gram 149 çıkmış sonucum sanırım yüksek ve gebelik şekerim var doktorumla görüşemedim henüz diyetle düzeltebiliyor muyum ve doğum şekline etkisi var mı bir bilginiz var mı acaba
bende aynı durumdayım ama önceki gebeliklerimden kendimi biliyorum herşeyide yiyorum ben zaten zor kilo alıyorum diyebilirim evlenmeden önce kilo veremezdim su içsem yarardı evlendik hamileliktwn sonra alamamaya başladım önceki halime göre baya kilo verdim iştahım önceye göre baya açık helede şuan iftarda yiyorum iftardan sonra daha baya yiyorum sahurdada yiyorum yoksa zaten oruçta tutamazdım normaldede ramazan haricinde sürekli yiyorum yediklerime göre çok az kilo alıyorumEvet bunu biliyorum ama insan az çok kendini de bilir 55 kilo hamile kaldım ama 55 görünmedim hiç minyondum. Bir anda omuzlarım genişledi. Popom vardı vücuduma göre şimdi benden bir adım sonra geliyorbiraz da kendini bilmek lazım. Hem tek önemli olan kilomun kalıp kalmaması da değil hantal bir hamile olmak istemiyorum zaten 3 ay yattığım için sanırım normal bir hamileden daha hızlı yoruluyorum. Almam gereken max kilonun üstüne çıkmak istemiyorum yani tabii ki önce bebeğimin sağlığı zaten artık yediklerimi ona göre seçiyorum. Börek değil ıspanak yiyorum Mesela ya da yumurtayı haşlanmış tercih ediyorum gibi
Herkesin hayalidir herhalde yiyip yiyip kilo almamakbende aynı durumdayım ama önceki gebeliklerimden kendimi biliyorum herşeyide yiyorum ben zaten zor kilo alıyorum diyebilirim evlenmeden önce kilo veremezdim su içsem yarardı evlendik hamileliktwn sonra alamamaya başladım önceki halime göre baya kilo verdim iştahım önceye göre baya açık helede şuan iftarda yiyorum iftardan sonra daha baya yiyorum sahurdada yiyorum yoksa zaten oruçta tutamazdım normaldede ramazan haricinde sürekli yiyorum yediklerime göre çok az kilo alıyorum
benimde hayalimdi gerçek oldu 57 kiloyla falan hamile kaldım inşallah 70 i bulursam geri 57 60 arası olurum doğumdan sonra şuan kilo almaya çalışıyorum resmen doğumdan sonra çok fazla düşmek istemiyorum bana zayıflık hiç yakışmıyo boyum 1.60 60 kilo civarı kalmak istiyorumHerkesin hayalidir herhalde yiyip yiyip kilo almamakben normalde kilo almazdım ama hamilelikte tam tersi çok alıyorum mecbur yediklerime dikkat etmek zorunda kalıyorum
Bende rüyamda bebeğim karnımdayken bir kez daha hamile kalmışım oda küçücüktü herkese hani hamileyken bir daha hamile kalınmazdı ben ne yapacağım şimdi diyordum sinirden etrafa saldırdım öyle tuhaf bir rüyaydıMuhabbetinizi bozmuş gibi olacağım kızlar
Ama ben bugün kızımı rüyamda gördüm emziriyordumçok güzeldi canımın içi nur tanem
Aslında imkansız değil biliyo musun?Bende rüyamda bebeğim karnımdayken bir kez daha hamile kalmışım oda küçücüktü herkese hani hamileyken bir daha hamile kalınmazdı ben ne yapacağım şimdi diyordum sinirden etrafa saldırdım öyle tuhaf bir rüyaydı
Aslında imkansız değil biliyo musun?
Öyle bir kadın haberlere çıktı 1 er ay ara ile hamile kalmış
Neyseki riskli gebelikten dolayı eşimle birlikte olamıyoruznasıl yani bir bebeği karnında 2 aylıkken diğeri de 1 aylık mıymış
Ben dikkat ediyorm cunku kilo işini ssvmyrm ağır geliyor bana özellikle hamilelikte o şişkinlik beni bitiriyor 53 ile basladm 57 yım dort kilo aldm ama sanki doksan gibiyim tatlı asla yemyrm nefsim için binde bir oda minicik ekmek sadece sabah. Geri kalan yararlı şeyleri yiyorm yemeği azaltmadm.sadece. Ekmek tatlı ve çok pilav olayını hayatımdan çıkardmAynı durum bende de var 58 kiloyla hamile kaldım hatta ilk 2 ay 1 kilo verdim 4.aydan bu zamana 8 kilo aldım 22 haftalık oldum şuan çok mu hızlı ilerliyoruz acaba bende gidince doktora soracağım benim de riskli zamanlarım geçti hareketim arttı inşallah çabuk kilo almam
Ne güzel benim canım istiyor dayanamıyorum normalde çok iradeli biriydim herkes şaşırdı bana geceleri acıksam herkes dışardan yemek söyler gözümün önünde yerdi ben Salata yada yoğurt yerdim ama şimdi ne oldu bana anlamadımBen dikkat ediyorm cunku kilo işini ssvmyrm ağır geliyor bana özellikle hamilelikte o şişkinlik beni bitiriyor 53 ile basladm 57 yım dort kilo aldm ama sanki doksan gibiyim tatlı asla yemyrm nefsim için binde bir oda minicik ekmek sadece sabah. Geri kalan yararlı şeyleri yiyorm yemeği azaltmadm.sadece. Ekmek tatlı ve çok pilav olayını hayatımdan çıkardm
Diyetisyenle görüşseniz iyi olur dengeli bir beslenme düzeni oluşturır şekerli şeyleri yememek yetmiyor birçok şeyşn içeriği doğal şekerGebelik sekeri cikinca ne yapmak gerekiyor ? Sekerli seyler mi yenmiyor ?