2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet mutlaka söyler bir şeyler benimki hamurişi makarna ekmek patates gibi şeylerden uzak durmamı söyledi mesela
Canım sürekli tatlı çekiyor durduramıyorum kendimi ya dışardan alıyorum yada evde kendim yapıyorum normalde ben tatlıyı hiç sevmem aramam ama şuan çok fena

Kızlar bu arada bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı ağdaya gittim 1 hafta oldu gideli ve enfeksiyonum kalmadı çok şükür acaba permatik mi yapıyordu diye düşünüyorum çünkü permetikle alırken kaşıntıdan ölüyordum

Ben ilk iki ay 2 kilo verdim onu da bir haftada geri aldım 🤭 biraz hızlı gidiyoruz çünkü daha bebekler 1 kilo bile değil bebek kilo aldığında zorlanabiliriz
canım bebekler bir kilo bile değil ama sadece bebekle bitmiyo doğumda zaten 6 -7 kilo kordonu suyu vs gidiyo bebeğin kilosu haricindekiler bize kilo olarak kalacak değil 3 kilo bevek doğarsa toplam 11-12 kilo gidicek ben hiç sıkıntı etmiyorum bebiş sağlıklı olsunda tek

Canım sürekli tatlı çekiyor durduramıyorum kendimi ya dışardan alıyorum yada evde kendim yapıyorum normalde ben tatlıyı hiç sevmem aramam ama şuan çok fena
ben oğluma hamileyken tatlı diyerek gece uykudan uyanıyodum çok çok yiyodum tatlı ve kormızı elma bunda o kadar hiçbişeye düşmedim

ben oğlumda delicesine elma yiyodum hergün 10 taneden çok yemişimdir çok şükürki kapının önünde bahçe vardı istediğim kadar alıp yiyodum yoksa bana elma yetiremezlerdi bunda hiçbişeyi oğlumdaki kadar çok canım çekmiyo😅
Bu seferkinin cinsiyeti ne

Kızlar bu arada bende geçmeyen bir enfeksiyon vardı ağdaya gittim 1 hafta oldu gideli ve enfeksiyonum kalmadı çok şükür acaba permatik mi yapıyordu diye düşünüyorum çünkü permetikle alırken kaşıntıdan ölüyordum
Bence alakasi yoktur normalde permatik daha iyi hijyen olarak
Agda daha enfoksiyon icin daha riks oyle duşunuyorum

Kesinlikle katılıyorum benim de öyle oldu ağda ya düzenli devam ediyorum çok faydasını gördüm

Permatigin cildi tahris etme olasiligi daha yuksek bence helede hassasaniz belkide ondandir kasinti enfeksiyon degilde. 🤔

Ben de normalde tatlıyı çok severim ya yaparım ya alırım evde mutlaka çikolata vs de olur ama şimdi aylardır ağzıma çikolata sürmedim tatlıdan çok pis soğudum çok ilginç geliyo bana da bu

X