- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.541
Evet gittim, minnacık keseyi gördü şükürEvet sabah verdim yarın alacağım inşallah. Doktora gittin mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet gittim, minnacık keseyi gördü şükürEvet sabah verdim yarın alacağım inşallah. Doktora gittin mi ?
11 8 yüksek değil ama normalde 14 falansa takip et tabi ki canım gebelikte tansiyon oynayabilirYani normalden emin değilim, ara ara yükselirdi, ailede genetik tansiyon sorunu var. Doktora gittiğimde hep 14/10 du. Hep ölçücem artık. Yüksek tansiyon da riskli
Yaa çok sevindim canımCanım kese gözükmez diye düşünüyordum ama 3.3 mm göründü minnacık cumartesi tekrar gel köşedeki büyümeye bakalım dedi.
MaşaAllah, ben kan sonucuna gire randevu alıp giderim. Çok heyecanlıyım.Evet gittim, minnacık keseyi gördü şükür
Sat 17 Ekim, 2. Gebeliğim 34 yaşındayım :)
Ben yokum listede, 37 yas sat:8 ekim 2022 , 2.çocuk
Tamam kizlar musait oldugumda eklecem listeyeÇok sağ ol canım çok güzel bir histi gerçekten inşallah hayırlısıyla sen de duyarsın haftaya bu Arada artık beni de listeye ekleyebilir misin yaş 27 sat 1 Ekim ilk gebeliğim
Bitecek canim hic korkma duzenli olarak ilaclarini al bol bol dinlen bu arada tansiyonun normalKızlar benim kahverengi lekelenme bitmiyor, bitmiyor ya. Doktor normal dedi, eski kan dedi. Ama bıktım valla
Bir de tansiyon aleti aldım. 110/80 çıkıyor genelde.
İlk 3 ay dayanabildigim kadar dayanacagim çok kötü oldu ama olsun bebeğimin sağlıklı atan kalbini duyum hareketlerini hissederim sağlıkla kucagima aliyimda dayanirim4 aylık hamileyken benim de dişim aniden çok şiddetli ağrıdi ve dişim acil kanal tedavisi dedi kadın doğum izin verdi ancak discim uyuşturucu iğne yapmadan kanal tedavisini yaptı çok ağrılı geçti ama dinlene dinlene uyguladı tedaviyi.bebegin çok ufak etkilesini istemem iğne yapmadan deneyelim çok zorlanirsan uyustururum demişti çok geçmiş olsun...
Cevabınız için çok teşekkürlerCanim bir şey olmaz bende hamileyken dolgu,dış tedavisi çok yaparım.ama sen yinedede doktoruna bir danış.Hamile olduğunu belirt ona göre ilaç verir,ona göre ilaç tedavisi uygular.kadin doktorunun fikrinide al önce sonra dişçiye belirttiklerimi söylersin.Gecmis olsun şimdiden.Rabbim şifa versin .
Canım kaç haftalıksın peki? Öncesinde yazdıysan göremedim ama . Bende geçen cuma kese gördüm sadece. Haftaya salıya tekrar gideceğim nasipseVajinal baktı kese ve bebek vardı kalp atışı yoktu
Aslında artık duyulması gerekiyor ama 1 hafta sonra netleşir artıkVajinal baktı kese ve bebek vardı kalp atışı yoktu
İlaç almıyorum, sadece folik asit. Taze kan olursa ilaç kullanacakmışım. Aylarca boyle olmaz umarim. Ill hamileligimdeki 4-5 aylik goruntude gobegim, biraz da siskinlik iner umarimBitecek canim hic korkma duzenli olarak ilaclarini al bol bol dinlen bu arada tansiyonun normal
ben prof bir perintaloga gidiyorum aslında kanamam lekelenmem 4 gündür durdu ama 3 ay bitene kadar günde 1 tane kullan dediİlaç almıyorum, sadece folik asit. Taze kan olursa ilaç kullanacakmışım. Aylarca boyle olmaz umarim. Ill hamileligimdeki 4-5 aylik goruntude gobegim, biraz da siskinlik iner umarim
Bende 6. Haftadayım. Bende mide bulantısı yokKızlar benim bu günler bulantım oluyo erken değilmi siz ne durumdasınız bebişler nasıl etkiliyo
Bende uyku hali, biraz bel ağrısı ve kasıkta çekilme gibi değişik bir his var.MaşaAllah, ben kan sonucuna gire randevu alıp giderim. Çok heyecanlıyım.
Belirtin var mı ?
Ben erkenden yorulup uyuyunca üst üste test yaptım. Birde başım dönmeye başladı bugün. Mide bulantısı kalp atışı duyulduktan sonra başlıyor bende. 7 haftada falan. İnşallah kolay bir gebelik olur hepimizin ki.
Ben 6. Haftadayım şiddetli bulantım yok ama arada yokluyor bulantıdan ziyade midem çok ağrıyorKızlar benim bu günler bulantım oluyo erken değilmi siz ne durumdasınız bebişler nasıl etkiliyo
Benimde şiddetli değil ama oğlumda bulantı falan yoktu ama tabi hepsi aynı olmazBen 6. Haftadayım şiddetli bulantım yok ama arada yokluyor bulantıdan ziyade midem çok ağrıyor