- Konu Sahibi LadyMorganas
- #1.561
Beni de beni de :))Tamam kizlar musait oldugumda eklecem listeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de beni de :))Tamam kizlar musait oldugumda eklecem listeye
Yaş 29 sat 1 Ekim ikinci gebeliğim.Tamam kizlar musait oldugumda eklecem listeye
Tubi doktora gittin mi.kac haftaliksinYaş 29 sat 1 Ekim ikinci gebeliğim.
Neyi kullan dedi anlamadım?ben prof bir perintaloga gidiyorum aslında kanamam lekelenmem 4 gündür durdu ama 3 ay bitene kadar günde 1 tane kullan dedi
Hayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramızaBeni de alın hemennnnnnnnnn:)
Kandan geldım 85 çıktı 30 dan
Herkese hayırlı olsun kızlar
İlk çocuğum olacak
Cok heyecnalıyım
İlk asılama sonrası gebelık
Sagol canım benım hayırlı olsun kuzumHayırlı olsun canım. Hoşgeldin aramıza
Benim sat 25 Eylül 7. Haftada sizinde mi 25 Eylül? Kaö mm crl siSat 25 Eylül civarı olup doktora giden arkadaşlar var mı? Tam kaç haftalık oluyor bütün uygulamalarda farklı çıkıyor 7. Hafta mi 8.hafta mi başladı anlamıyorum
Kuzuuu hoş geldin maşallah ne güzel artmış öyleeBeni de alın hemennnnnnnnnn:)
Kandan geldım 85 çıktı 30 dan
Herkese hayırlı olsun kızlar
İlk çocuğum olacak
Cok heyecnalıyım
İlk asılama sonrası gebelık
İlişki ve hareket perhizi ilişki yasak hareketli olmayacaksın bol bol yatacaksın yemek ve wc dışında canım bendede leke var kanama alanım varmış progestan başladı hemen progestan başladı mı doktorun?Teşekkür ederim dinleniyorum daha önce yaşamadığım duymadığım şeyler olunca insan korkuyor çok sağol
Ayy insssss cokmguzel artacak senınde teşekkür ederim cnaım benım hosbuldımmmmmKuzuuu hoş geldin maşallah ne güzel artmış öylee
Yarın sabah 2. Kez kan vericem ben de darısı başıma dua istiyorum sizden kızlar
Kuzum taktim holteri bir gun boyunca. Bazen yuksek olctu bazen normal olctu ama doktor ertesi gun genel olarak tansiyonun iyi dedi, ilac vs yazmadi. Evde olctugumuzde genelde yuksek cikiyor ama sanirim ben olculurken geriliyorum. Yani bilmiyorum kaldi oyle…B bboobbeepp canim nasilsin ne yaptin holter taktinmi tansiyonun hala yuksekmi
pardon yazmamışım progestanNeyi kullan dedi anlamadım?
6+4 sata göre ama beş gün falan önden gidiyordu en son. 23 ünde tekrar gideceğimTubi doktora gittin mi.kac haftaliksin
Bana da kırmızı taze kan olursa kullanırsın dedi progestan. Yani zaten kahverengi olabilir dedi, normalmiş. Sende ne renkti?pardon yazmamışım progestan
Aynısı bendede var ne ilaç verdi acabaMidem ağzımda ne yesem rahatsız oluyorum.yok böyle bir şey. Bir eşkime boğazımda kalmış bir su acımı eksimi desem bilmiyorum.Gastritim vardı doktora ilaç yazdırdım ama yine aynı.Gecmiyor bir türlü(
ben de her renk oldu kırmızı pembe kahve ama hep lekelenme tarzında oldu uzun sürdü ama 17-18 güne yakın belki o yüzden devam demiştirBana da kırmızı taze kan olursa kullanırsın dedi progestan. Yani zaten kahverengi olabilir dedi, normalmiş. Sende ne renkti?
Hoşgeldin hayırlı olsunMerhaba kızlar bende geldim, 2. Aşılama ile