- 10 Kasım 2022
- 5.084
- 4.193
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #13.781
Erkek anneleri arasına hoşgeldin cnmSelam kızlar bayadır girememiştim bizde cinsiyetimizi öğrendik Allahın izniyle bende erkek anası oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek anneleri arasına hoşgeldin cnmSelam kızlar bayadır girememiştim bizde cinsiyetimizi öğrendik Allahın izniyle bende erkek anası oluyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sene erkek senesi galiba kimi duysam erkek diyor etrafımda da çok hamile var hepsi erkekSelam kızlar bayadır girememiştim bizde cinsiyetimizi öğrendik Allahın izniyle bende erkek anası oluyorum
Pek bilgim yok cnm benim arkadaşlarımın illaki vardır benimde yüzümdeki deriler hep dökülüyor dudaklarım çok kuruyor dünya kadarda su içiyorum değişen birşey yokMerhaba, 18 haftalık hamileyim. Yüzümün sol tarafında sol yanağımda ufak ufak sivilceler çıktı hamile olduğumdan beri. Sağ tarafta hiç bi şey yok. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum, makyajda çok yapmam bir de onlardan olsa bile neden sadece sol olsun? Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne önerirsiniz ? Gebelikten önce sadece adet dönemlerimde yüzümde bir kaç sivilce çıkar sonra geçerdi. İki yanağımında fotoğrafını ekledim
bunlar çok normal benimde bu yaşıma kadar hiç sivilcem olamazdı hamilelikte komple anlim sivilce doluyor vücudumda boyun kısmımda ilk gebeliktede bundada kucuk kucuk et benleri cikiyor kopartıyorum hemen onları kolarım kabarmaya pitirciklasmaya başlıyor hepsi normal cnm takma kafayaMerhaba, 18 haftalık hamileyim. Yüzümün sol tarafında sol yanağımda ufak ufak sivilceler çıktı hamile olduğumdan beri. Sağ tarafta hiç bi şey yok. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum, makyajda çok yapmam bir de onlardan olsa bile neden sadece sol olsun? Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne önerirsiniz ? Gebelikten önce sadece adet dönemlerimde yüzümde bir kaç sivilce çıkar sonra geçerdi. İki yanağımında fotoğrafını ekledim
dudak ağız kurulmasi varsa seker yüklemesi yaptır canimPek bilgim yok cnm benim arkadaşlarımın illaki vardır benimde yüzümdeki deriler hep dökülüyor dudaklarım çok kuruyor dünya kadarda su içiyorum değişen birşey yok
Canım geçen muayene oldum doktorum kan tahlili felan aldı kan değerlerim baya düşük çıktı dozu yüksek ilaç verdi ama dier vitaminlerle beraber midemi tamamen kaldırdı artık ne yesem şuan yok oluyordudak ağız kurulmasi varsa seker yüklemesi yaptır canim
Anladım canimgece terleme ve agiz kurulugu cok susuyorum .
Normalde 24haftalikta yapılıyor ama benim kızımda hamileyken de vardi insülin ve diyet yapıyordum evde ölçme makinem var 2,3 defa ölçtüm hep yüksek cikti gecen ay doktoruma söyledim bu ay testi yaptırdım
evet baya riskli ama insallah bunuda atlatırım sofraya ac oturup ac kalkacağım artık çok siki bir diyet beni bekliyorAnladım canim
İnsallah atlatirsin gebelikte şeker ve tansiyon cok kotu sonuclanabiliyor dikat edilmese
Merhaba, 18 haftalık hamileyim. Yüzümün sol tarafında sol yanağımda ufak ufak sivilceler çıktı hamile olduğumdan beri. Sağ tarafta hiç bi şey yok. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum, makyajda çok yapmam bir de onlardan olsa bile neden sadece sol olsun? Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ne önerirsiniz ? Gebelikten önce sadece adet dönemlerimde yüzümde bir kaç sivilce çıkar sonra geçerdi. İki yanağımında fotoğrafını ekledim
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuz ben 18+2’deyim henüz hiç bişey hissetmiyorum. 22. Haftaları bulabilir demişti doktorum. İlk gebeliğim bu arada ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyomuş.Arkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inşallah. Bir oğluşum olacak. Bugün 18+0 olduk. İki gün once bikac kipirdi hissediyordum gene günde bir veya iki kere de olsa iki gündür hiçbir hissim yok çok dinliyorum kendimi sola yatyrm özellikle gece yatınca sabah falan çok dikkat ediyorum hicbisey hissetmyrm düşünmekten panik atak hastası olcm 18. Haftada hareket hissetmeyen var mı yoksa bende mı bı anormallik var
Çok sevindim burda herkesin 15. Haftalarda hareket hissetmeye basladgni duyunca çok kafaya takyodum. Benimde ilk gebeliğim ve kilolu hamile kaldm insallah bunlar sebeptir.Hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğluşunuz ben 18+2’deyim henüz hiç bişey hissetmiyorum. 22. Haftaları bulabilir demişti doktorum. İlk gebeliğim bu arada ikinci gebeliği olanlar daha erken hissedebiliyomuş.
Sağol cnm hoşbuldukErkek anneleri arasına hoşgeldin cnm
Sağol canım amiin hepimiz sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi haklı olabilirsin canım bende erkek daha çok duydumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sene erkek senesi galiba kimi duysam erkek diyor etrafımda da çok hamile var hepsi erkek
18 de yeni başlıyor ilk gebelikse hissetmek bence sonraki haftalarda daha artıyorArkadaşlar bende temmuz annesi olacağım inşallah. Bir oğluşum olacak. Bugün 18+0 olduk. İki gün once bikac kipirdi hissediyordum gene günde bir veya iki kere de olsa iki gündür hiçbir hissim yok çok dinliyorum kendimi sola yatyrm özellikle gece yatınca sabah falan çok dikkat ediyorum hicbisey hissetmyrm düşünmekten panik atak hastası olcm 18. Haftada hareket hissetmeyen var mı yoksa bende mı bı anormallik var
Evet evet endişelenmeyin bana çünkü zayıfsın daha erken de hissedebilirsin 19-20lerde demişti kilo da etkili tabiiki.Çok sevindim burda herkesin 15. Haftalarda hareket hissetmeye basladgni duyunca çok kafaya takyodum. Benimde ilk gebeliğim ve kilolu hamile kaldm insallah bunlar sebeptir.
Birşey değilSağol cnm hoşbulduk