- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #13.741
canım radyoloji yok afşinde o yüzden elbistana gönderiyodu daha hastaneye gidicem doktorumu bulabilirsem görünürüm anca randevu falan hiç yok direk aradığınız kritere uygun yok diyo mhrs ama poliklinikler açılmış bakalım sağlık ocağına gidince kalbinide dinletsinler söyle dedi hemşire şuan şartlar neye elveriyosa ona göre gidicez bakalımRadyoloji varsa gidicegin hastanede radyoloji ye yönlendirir randevu için ayrintiliyi da yapiyomus radyoloji sorarsın yinede
dün kendi evimize geldik canım bizim evde çok ufak çatlak dışında bişey yok geçen sene biz yaptırmıştık evi her malzrmesini yapılışını temelini hep gördük şükür bişey olmadı kaynımın daha yrni biten bir apartmanda dairesi vardı yıkım kararı çıkmış gerçektende bina öldürüyo türkiyede bana kalırsa bütün evlerin incelemeden geçmesi gerekiyo çok şükürki buraya yaptırmışız yoksa o enkaz altında kalanlardan biri olabilirdik ben en çokta evladım için korktum allah korudu çok şükürNasılsın durumun nasıl eve gire bildiniz mi çok hasar yoktur umarım evde