2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar aşırı paniğim. Televizyonda step a virüsünü gormussundur. Küçük oğlum 7 yaşında iki gündür burnu akıyor gözleri kızarık niye goturmedim iki gündür diye kendimi yedim haberleri izledikten sonra. Yarını nasıl edicen bilmiyorum. Hormonlarımdan mi bilmiyorum elimden gelse çocuğu acile götürcem ama ateşi haksızlığı felan yok sadece burnu tıkalı gözleri biraz kızarık.Yarin hemen götürcem ama abartiyorum değil mi 🥺🙄
Atesi yoksa panik yapma bence

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.Demir,multivitamin,magnezyum ve prilam kullanıyorum.Bugun Dr idrar yolu enfeksiyonu için klamoks ve toz olan antibiyotikten vermiş.Ilaclar bitinceye kadar vitaminlere ara versem nasıl olur?Doktora sormak aklıma gelmedi o sirada

Kızlar bir şey danışmak istiyorum size.Demir,multivitamin,magnezyum ve prilam kullanıyorum.Bugun Dr idrar yolu enfeksiyonu için klamoks ve toz olan antibiyotikten vermiş.Ilaclar bitinceye kadar vitaminlere ara versem nasıl olur?Doktora sormak aklıma gelmedi o sirada
Ben bu konularda çok rahatım. Bira ara verirdim. Sakınca görmem. Bende bugun vitamin aldım sadece bir çeşit verdi. Bu arada geçmiş olsun.

Kızlar tetanoz aşısı olacak mısınız ? Şuan doktorlar da ikiye ayrılmış durumda kimisi olun diyor kimisi olmayan ben henüz sormadım doktoruma, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.

Vitaminsiz alınan antibiyotik ishal yapabiliyor aldığın vitaminler o gruba mı giriyor bilmiyorum ama istersen danış doktoruna derim bir de onunla uğraşma

Merhaba kızlar ben geldim kanamalarım halâ devam ediyor doktor böyle devam edeceğiz sanırım dedi üstelik sıklaşmaya başladı kanama
Cinsiyet için tahminde bulundu erkeğe benziyor dedi ama net olarak 16.haftada söyleyeceğim dedi
Sağlıkla kucağına al inşallah
Kaç haftalıksın. Bende bugun 16.haftada net öğrendim.

Kızlar benim de size bir sorum olacak ben düşük önleyici ilaçları kullanamadığım gibi kan ilacı da yan etki yaptı sanırım ciddi yan etkilerde kan basıncı düşüklüğü yazıyor 2 gündür içiyorum başım dönüyor midem bulanıyor kalp çarpıntım var doktora da gitmedim acaba sıkıntı olur mu bebeğe

Kızlar benim de size bir sorum olacak ben düşük önleyici ilaçları kullanamadığım gibi kan ilacı da yan etki yaptı sanırım ciddi yan etkilerde kan basıncı düşüklüğü yazıyor 2 gündür içiyorum başım dönüyor midem bulanıyor kalp çarpıntım var doktora da gitmedim acaba sıkıntı olur mu bebeğe
Canım bunu en iyi doktorun yanıtlar. Benim doktorum ilk haftalarda kan değerlerim iyiy olduğu için kan ilacı vermedi. İlaç bebeğe zarar verir fazlası iyi değil dedi. Bence sen doktoruna danış. Bahsettiğin yan etkiler seni çok yorar. Rabbim korusun.

Demir hapinin yan etkileri olabilir,bende de o tarz etkiler yaptı

X