2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.
Banada kız dedi 12 haftada. Bugün 16 da net erkek dedi . Yanılma payı olabilir.

Kızlar aşırı paniğim. Televizyonda step a virüsünü gormussundur. Küçük oğlum 7 yaşında iki gündür burnu akıyor gözleri kızarık niye goturmedim iki gündür diye kendimi yedim haberleri izledikten sonra. Yarını nasıl edicen bilmiyorum. Hormonlarımdan mi bilmiyorum elimden gelse çocuğu acile götürcem ama ateşi haksızlığı felan yok sadece burnu tıkalı gözleri biraz kızarık.Yarin hemen götürcem ama abartiyorum değil mi 🥺🙄

2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.
Canım 2 oğlundan sonra kız olur belki felan diyordum doktor ikili testte büyük ihtimal erkek dedi bu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim ama degiscegini sanmıyorum. Sende kızlar bende erkekler 😂 Allah hepsine sağlık versin acısını yaşatmasın bize bağışlasın.

Ya hani kelebeğin kanat çırpışına benziyordu bu ilk hareketler bende blr şey çırptığı yok bizi mi kekliyorlar anlamadım ki hissetmiyorum hissiz miyim neyim☺️kızım uslu olacak herhalde diye kendimi teselli ediyorum umarım tezimde doğru çıkar çok amin 🤲
Bendede nadiren bi his oluyor ama erken daha diyip kendimi teselli ediyorum.

Canım 2 oğlundan sonra kız olur belki felan diyordum doktor ikili testte büyük ihtimal erkek dedi bu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim ama degiscegini sanmıyorum. Sende kızlar bende erkekler 😂 Allah hepsine sağlık versin acısını yaşatmasın bize bağışlasın.
Aynn aynn napalim Rabbim diledigine diledigini veriyor iste😊

Ya ben hissedemiyorum 17+1 iz bugün emin olacak şekilde hissediyordum geçen hafta bu hafta tık yok. Randevumu erkene mi alsam acaba ya korkmaya başladım 😞
17+0 da hissettim ben o yüzden bence suan doktor randevuna daha varsa sabırla bekle annesı yakındır ben burdayım demesi emin ol sırt ustu uzanınca belırgın oluyor sadece zaten orda bebek rahat hakeret edebiliyorken hissediyorsun

canım sağlık ocağı bana gün verdi haberleşiriz yine dedi 20 şubatta tetanoz aşısı olucam istersen sağlık ocağının hemşiresini arayıp sor çünkü bana hissedince falan demedi 19-20 haftlıkta falan yapılıyo dedi
17 +3 de oldum aşılarda azlık varmıs doktor elimizde varken ol dedi yaptı valla zamanında cok bi önemi yok demekki gidince yaptırın bence beklemeyın yaparlarsa

X