- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.881
Benimde 2 kizim var buda 3. Olucak galibaOnu isteyen bendimbir kızim.var bir de.oglum.olsun istiyordum.yine kizim olacak hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 2 kizim var buda 3. Olucak galibaOnu isteyen bendimbir kızim.var bir de.oglum.olsun istiyordum.yine kizim olacak hayirlisi
Allah gönlüne göre versin canım2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.
Hayırlısı olsun canım. Ayrica o sitedekilere inanma..bana erkek dediler alismistim erkek diye. Simdi 100 de 100 kiz çıktı. Oyuzden doktorun demeden bir sey düşünme. Saglikli olsunlar nasipBenimde 2 kizim var buda 3. Olucak galiba
Sen kime sordun ben instada arzum die birine bide kizmierkekmi die bir sayfaya sordumHayırlısı olsun canım. Ayrica o sitedekilere inanma..bana erkek dediler alismistim erkek diye. Simdi 100 de 100 kiz çıktı. Oyuzden doktorun demeden bir sey düşünme. Saglikli olsunlar nasip
İndirimli i ben daha hiç bebek arabalarına bakmadım fiyatları nasıl bilemedimBebek arabasının fiyatına baktım dört beş üç bin degisiyor
Banada kız dedi 12 haftada. Bugün 16 da net erkek dedi . Yanılma payı olabilir.2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.
Yok canim doktorum hic bisy demedi dahaBanada kız dedi 12 haftada. Bugün 16 da net erkek dedi . Yanılma payı olabilir.
Eee nerden çıktı 3.kızım geliyor demen. Nub teorisine göre mi tahmin ettiler.Yok canim doktorum hic bisy demedi daha
Bilmiorum ki birtne ultrasyon fotosu var 12+5 onu attimEee nerden çıktı 3.kızım geliyor demen. Nub teorisine göre mi tahmin ettiler.
Canım 2 oğlundan sonra kız olur belki felan diyordum doktor ikili testte büyük ihtimal erkek dedi bu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim ama degiscegini sanmıyorum. Sende kızlar bende erkekler Allah hepsine sağlık versin acısını yaşatmasın bize bağışlasın.2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.
Bendede nadiren bi his oluyor ama erken daha diyip kendimi teselli ediyorum.Ya hani kelebeğin kanat çırpışına benziyordu bu ilk hareketler bende blr şey çırptığı yok bizi mi kekliyorlar anlamadım ki hissetmiyorum hissiz miyim neyimkızım uslu olacak herhalde diye kendimi teselli ediyorum umarım tezimde doğru çıkar çok amin
Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım. Şimdi kaç haftalıksın. Kesinleşmedi daha , sonra gene yaz bize.Bilmiorum ki birtne ultrasyon fotosu var 12+5 onu attim
Ikiside kiz dedi. Bende gordugumde kiz hissedince iste kiz o zmn diorum:)
Aynn aynn napalim Rabbim diledigine diledigini veriyor isteCanım 2 oğlundan sonra kız olur belki felan diyordum doktor ikili testte büyük ihtimal erkek dedi bu önümüzdeki hafta tekrar gideceğim ama degiscegini sanmıyorum. Sende kızlar bende erkekler Allah hepsine sağlık versin acısını yaşatmasın bize bağışlasın.
Sagol canim16+ 5 im daha doktordan hic bsy duymadim 28 inde ayrintiliya gitcem.Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım. Şimdi kaç haftalıksın. Kesinleşmedi daha , sonra gene yaz bize.
Ben aldım cok memnunum yavrum güzel görünüyor kullanmadım amaGünaydın kızlar
Şu ana kadar bebek için hiç alışveriş yapmamıştım ama e bebek indiriminden korbell çöp kovası almayı planlıyorum
17+0 da hissettim ben o yüzden bence suan doktor randevuna daha varsa sabırla bekle annesı yakındır ben burdayım demesi emin ol sırt ustu uzanınca belırgın oluyor sadece zaten orda bebek rahat hakeret edebiliyorken hissediyorsunYa ben hissedemiyorum 17+1 iz bugün emin olacak şekilde hissediyordum geçen hafta bu hafta tık yok. Randevumu erkene mi alsam acaba ya korkmaya başladım
17 +3 de oldum aşılarda azlık varmıs doktor elimizde varken ol dedi yaptı valla zamanında cok bi önemi yok demekki gidince yaptırın bence beklemeyın yaparlarsacanım sağlık ocağı bana gün verdi haberleşiriz yine dedi 20 şubatta tetanoz aşısı olucam istersen sağlık ocağının hemşiresini arayıp sor çünkü bana hissedince falan demedi 19-20 haftlıkta falan yapılıyo dedi
Al bizdende o kadar cocuk yok gibi gökten gelecek esyalar gibi aynı aman minnette etmem zatenNe güzel Bizde hiç ağzını açan yok