- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkinin elinden gelmiyo oğlumda kaynanamda yanımda kaldı 6 gün dayanamadılar resmen görümcem geldi evi temizledi yemek yaptı eşimin bir küçüğü olsa onun elinden her iş geliyo diğerlerinde hiç beceri yokBen yaptırıyorum hasta olduğum da hep o yaptı bir yerim agrisa yapıyor bulaşık yikatiyorum yardım ediyor çok şükür
Canım bugün oğlum olacağını öğrendim. Sana zahmet değişirmisin listede kız yazılı.Ben tum gobegimde hisediyorum
Aynen benimde dedigin gibi oluyor karin guruldamasi bagirsak hareketi gibi oluyor
Hemşire bana da 20 de gel dedi canım tetanoz içinKizlar tetanoz aşisi oldunuzmu ?
Bana tarih vermedi saglik ocagi sadece bebegini hisettiginde gel dedi ben biraz daha gecsin diyorum 19 yada 20 haftada gitmeyi düşünüyorum
Ay yanlış hatirlamiyosam kızın vardi sen zaten oğluş istiyodunsağlıkla gelsin inşallahCanım bugün oğlum olacağını öğrendim. Sana zahmet değişirmisin listede kız yazılı.
Benımde bugun basladı cok zor(( ve tuverkulozlu hastalara bakıyorum hıc oturamiyorum kımse haldende anlamiyor hayırlısıla 32.haftaya gelıp izine ayrilsaydık( Allah yardimcimiz olsunÇalışıyorum ve rapor da alamıyorum ya asla anlamıyorum şimdi özele gidip özelden rapor alsam gereksiz yere rapor aldığımı söyleyip bir sürü sorun çıkaracaklar başka hastaneden rapor almak yasak gibi birşey bizim hastanede de rapor asla verilmiyo öyle çalıştırıyolar. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım iyilesecegiz inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz de iyi olacak
Oğlum , iki kızım var şükürler olsun. Şimdi iki kız iki erkek olacak.Ay yanlış hatirlamiyosam kızın vardi sen zaten oğluş istiyodunsağlıkla gelsin inşallah
Allah bagislasinOğlum , iki kızım var şükürler olsun. Şimdi iki kız iki erkek olacak.
Bebek arabasının fiyatına baktım dört beş üç bin degisiyorCanım kıyafet için 12 şubatı bekle tekstil indirim günü 12 şubatmış
Hangi doktor bu ben de geliyim onaHadi ya o da çok azmış hatta ben yeter artık diyesim geliyor doktorum daha gösteriyor o derece fazla yani bi renkli açıyor bi siyah beyaz. Kızımda da kızımı hiç renkli görememiştim ben doktorun makinesi renklisi bozuktu,acısını çıkartıyorum artık bu kez
Onu isteyen bendimbir kızim.var bir de.oglum.olsun istiyordum.yine kizim olacak hayirlisiAy yanlış hatirlamiyosam kızın vardi sen zaten oğluş istiyodunsağlıkla gelsin inşallah
Maşallah 4.cu haaOğlum , iki kızım var şükürler olsun. Şimdi iki kız iki erkek olacak.
Hayalimdi nasip edene şükürler olsun.Maşallah 4.cu haa
Allah bağışlasın canım tebrik ediyorum gercektenHayalimdi nasip edene şükürler olsun.
Baktığım fiyatlardan düşer mi bilmiyorum canım ya. Gene bakarım teşekkürlerCanım kıyafet için 12 şubatı bekle tekstil indirim günü 12 şubatmış
Ecmain olsun canım. Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım .Allah bagislasin
Ben oldum pazartesiydi 3 gün agrısı oldu ama suan gecti tamamen bi ay sonra digeri olucak ama aşı sorunu vardı azmıs ellerinde olursa yapcaklarmış bi sonrakiniKizlar tetanoz aşisi oldunuzmu ?
Bana tarih vermedi saglik ocagi sadece bebegini hisettiginde gel dedi ben biraz daha gecsin diyorum 19 yada 20 haftada gitmeyi düşünüyorum
2. Veya 3 artik farketmez konu gonlumuzun olmyanida istemesi . Ve artik dogurmucam 35 yasindayim 2. Kizimda cok kucuk o yuzden bir oglum da olsun istiordum:/ dilerim ki ben ve diyen herkes yanilmistir. Cunku doktor hic birsey demedi.Cnm üç kız annesi olmak bence çok güzel
olsun sağlıcakla büyüt. Yok o da oğluş istiyodu net hatırlıyorum. Seni bilmiyodum canımOnu isteyen bendimbir kızim.var bir de.oglum.olsun istiyordum.yine kizim olacak hayirlisi