2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
🤣🤣🤣🤣 Ben yaptırıyorum hasta olduğum da hep o yaptı bir yerim agrisa yapıyor 🤣🤣🤣 bulaşık yikatiyorum yardım ediyor çok şükür
benimkinin elinden gelmiyo oğlumda kaynanamda yanımda kaldı 6 gün dayanamadılar resmen görümcem geldi evi temizledi yemek yaptı eşimin bir küçüğü olsa onun elinden her iş geliyo diğerlerinde hiç beceri yok😅

Çalışıyorum ve rapor da alamıyorum ya asla anlamıyorum şimdi özele gidip özelden rapor alsam gereksiz yere rapor aldığımı söyleyip bir sürü sorun çıkaracaklar başka hastaneden rapor almak yasak gibi birşey bizim hastanede de rapor asla verilmiyo öyle çalıştırıyolar. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım iyilesecegiz inşallah en kısa zamanda bebeklerimiz de iyi olacak
Benımde bugun basladı cok zor:KK43:(( ve tuverkulozlu hastalara bakıyorum hıc oturamiyorum kımse haldende anlamiyor hayırlısıla 32.haftaya gelıp izine ayrilsaydık:KK43:( Allah yardimcimiz olsun

L layd

Kıyafetlerin fiyatı çok iyi. Cinsiyeti bekliyordum aşmak için bu akşam başlıyorum almaya. Teşekkür ederim canım.
Canım kıyafet için 12 şubatı bekle tekstil indirim günü 12 şubatmış 😊

Eklentiler

• Screenshot_20230202_210028_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20230202_210028_com.huawei.browser.jpg
    125,3 KB · Görüntüleme: 54
Hadi ya o da çok azmış 😀😀 hatta ben yeter artık diyesim geliyor doktorum daha gösteriyor o derece fazla yani bi renkli açıyor bi siyah beyaz. Kızımda da kızımı hiç renkli görememiştim ben doktorun makinesi renklisi bozuktu,acısını çıkartıyorum artık bu kez 🤣
Hangi doktor bu ben de geliyim ona 😂

Kizlar tetanoz aşisi oldunuzmu ?
Bana tarih vermedi saglik ocagi sadece bebegini hisettiginde gel dedi ben biraz daha gecsin diyorum 19 yada 20 haftada gitmeyi düşünüyorum
Ben oldum pazartesiydi 3 gün agrısı oldu 🥹 ama suan gecti tamamen bi ay sonra digeri olucak ama aşı sorunu vardı azmıs ellerinde olursa yapcaklarmış bi sonrakini

X