2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kilom var cnm oyle zayif değilim. Zayiflikla kiloyla.alakasi yok bence kizimdada ayni kilolardaydim. 18 de yiyordum tekmeleri bariZ az kaldi az iki haftaya gümbür gümbür geliyor gelmekte olan

Bir kiz bir erkek ben de cok istiyordum bu erkek.olsun diye ama nasibimizde kiz varmis saglikli olsun dogsun önemli olan o su anda..sen kapatırsin belki defteri ben 3. Cuyu yapabilirim

Bir kiz bir erkek ben de cok istiyordum bu erkek.olsun diye ama nasibimizde kiz varmis saglikli olsun dogsun önemli olan o su anda..sen kapatırsin belki defteri ben 3. Cuyu yapabilirim
Yap kız uclemis olursun ben gibi ben birdaha 35 felan olayım dortliycem.

Büyüyor diye düşünüyorum benim kasık agrım hep var ara ara cok atrıyor hatta bende takıyorum bazen kafaya ama bi iki saate azalınca normal galiba diyorum
İlk haftalarda baya yoğun oluyordu doktora sorduğumda rahmin büyümesinden demişti ama 17. Haftaya geldim halen olunca insan bi ürküyor

canım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
[/QUOTE]
Bu olayı özelde mi devlette mi yasadınız

İlk haftalarda baya yoğun oluyordu doktora sorduğumda rahmin büyümesinden demişti ama 17. Haftaya geldim halen olunca insan bi ürküyor
Bugün doktora hocam bebenin elinde bıçak var ya bana saplıyormuş gibi ağrı yaşıyorum dedim sana gerçekten bıçak saplıyor olabilir, kendine yer açmaya çalışıyor, o yüzden sancın var dedi. 20. Haftada bile devam edicek, rahminde kasılma yok, korkmanı gerektirecek bir şey yok dedi.

Yaa çok şükür büyüsünler iyi olsunlar da ağrısı sızısına dayanırız

[/QUOTE]
Devlette yaşadım 3300 doğmuştu benim kız erkek ise 3 250 miydi öyle birşey di

Kızlar arada halen hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? Neden oluyordur ki
Devamlı olursa tehlikeli oluyor ara ara gelip geçiyorsa rahat olsun için bir sorun olmaz .Bebekten dolayı oluyor .Rahim genişliyor bebek büyüyor ,karin büyüyor artık eskiye göre daha hızlı olmaya başladı her şey.

benim de yürüyüşte sancı olunca yürüyüşü bıraktım, bazen yorulunca ya da ayakta durunca da oluyor doktor da korkma dedi, onların büyümelerini yerim ya hayırlısıyla çabuk geçsin şu aylar da yaz gelsin :)

[/QUOTE]

devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef

O kadar haklısın ki inşallah tamamen de geçecek kısa sürede seninki baya geç zamana kaldı
Evet 6. Haftada bir başladı

devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef
[/QUOTE]
Devlette banada aynısı yapmışlardı ağzıma gazlı bezi verdiler şimdi biz uyustursak bile bu bölge uyuşmaz dayan deyip dikmislerdi ben bağırınca da bizim kadınlar çok dayanıksız felan demişlerdi su gün bile düşününce çok sinirleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…