- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.721
Kilom var cnm oyle zayif değilim. Zayiflikla kiloyla.alakasi yok bence kizimdada ayni kilolardaydim. 18 de yiyordum tekmeleri bariZBenim ki oğlan canım bir kız bir oğlan olucak inşallah.Buda olursa yeter diyorum.Tabi fikir değişmezse.Kilolu musun.Bazen karnım yağlı ondan mı diye düşünmüyor değilim.yumruk yemek istiyorum artık içeriden
Bir kiz bir erkek ben de cok istiyordum bu erkek.olsun diye ama nasibimizde kiz varmis saglikli olsun dogsun önemli olan o su anda..sen kapatırsin belki defteri ben 3. Cuyu yapabilirimBenim ki oğlan canım bir kız bir oğlan olucak inşallah.Buda olursa yeter diyorum.Tabi fikir değişmezse.Kilolu musun.Bazen karnım yağlı ondan mı diye düşünmüyor değilim.yumruk yemek istiyorum artık içeriden
Yap kız uclemis olursun ben gibi ben birdaha 35 felan olayım dortliycem.Bir kiz bir erkek ben de cok istiyordum bu erkek.olsun diye ama nasibimizde kiz varmis saglikli olsun dogsun önemli olan o su anda..sen kapatırsin belki defteri ben 3. Cuyu yapabilirim
Büyüyor diye düşünüyorum benim kasık agrım hep var ara ara cok atrıyor hatta bende takıyorum bazen kafaya ama bi iki saate azalınca normal galiba diyorumKızlar arada halen hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? Neden oluyordur ki
İlk haftalarda baya yoğun oluyordu doktora sorduğumda rahmin büyümesinden demişti ama 17. Haftaya geldim halen olunca insan bi ürküyorBüyüyor diye düşünüyorum benim kasık agrım hep var ara ara cok atrıyor hatta bende takıyorum bazen kafaya ama bi iki saate azalınca normal galiba diyorum
Benim kız 37+3 günlük dogmustu oglanda 37 + 6 Ken doğmuştu bebeklerin sabrına bağlı galiba kız normalde 36+3 olucakti sancım ozman başlamıştı açılım olmayınca evde dayanmıştım bir hafta sonraya denk geldi doğum hastaneye yatmak istememiştim suni vericez demişlerdi en sonunda dayanamadım gittim üç suni sancı yedim sancı çekerken üstüne nst anoooo neydi be o günler
Bende 17+5 im aynı durumdayım ama az once okuyamadıgım mesajları okurken bi cok annenın yasadıgını gördüm demekki normal galiba :)İlk haftalarda baya yoğun oluyordu doktora sorduğumda rahmin büyümesinden demişti ama 17. Haftaya geldim halen olunca insan bi ürküyor
İnşAllah canımmmBende 17+5 im aynı durumdayım ama az once okuyamadıgım mesajları okurken bi cok annenın yasadıgını gördüm demekki normal galiba :)
Bugün doktora hocam bebenin elinde bıçak var ya bana saplıyormuş gibi ağrı yaşıyorum dedimİlk haftalarda baya yoğun oluyordu doktora sorduğumda rahmin büyümesinden demişti ama 17. Haftaya geldim halen olunca insan bi ürküyor
Yaa çok şükür büyüsünler iyi olsunlar da ağrısı sızısına dayanırızBugün doktora hocam bebenin elinde bıçak var ya bana saplıyormuş gibi ağrı yaşıyorum dedimsana gerçekten bıçak saplıyor olabilir, kendine yer açmaya çalışıyor, o yüzden sancın var dedi. 20. Haftada bile devam edicek, rahminde kasılma yok, korkmanı gerektirecek bir şey yok dedi.
Bu olayı özelde mi devlette mi yasadınızcanım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
Amin canım benim hep dua ediyorum inşallah bütün bu gruptaki ve hamile olan anneler bebeklerini sağlıkla alsın kucağınaBen de onu bekliyorum yakınmış senin. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Devamlı olursa tehlikeli oluyor ara ara gelip geçiyorsa rahat olsun için bir sorun olmaz .Bebekten dolayı oluyor .Rahim genişliyor bebek büyüyor ,karin büyüyor artık eskiye göre daha hızlı olmaya başladı her şey.Kızlar arada halen hafif kasık ağrılarım oluyor sizde de var mı ? Neden oluyordur ki
benim de yürüyüşte sancı olunca yürüyüşü bıraktım, bazen yorulunca ya da ayakta durunca da oluyor doktor da korkma dedi, onların büyümelerini yerim ya hayırlısıyla çabuk geçsin şu aylar da yaz gelsin :)Devamlı olursa tehlikeli oluyor ara ara gelip geçiyorsa rahat olsun için bir sorun olmaz .Bebekten dolayı oluyor .Rahim genişliyor bebek büyüyor ,karin büyüyor artık eskiye göre daha hızlı olmaya başladı her şey.
Bu olayı özelde mi devlette mi yasadınızcanım ben o yönden şanslıyım galiba acı eşiğim yüksek doğum başlayacak zaman sancım başlıyo 3-4 saat sonra doğuyo oğlumda gece 3 te 3 cm açıklıkla gittim sancı başlar başlamaz gittim ama ve saat 7.10 da doğum gerçekleşti ve beni doğumdan çok dikiş zorlamıştı bi yandan dikiş yapıyo bi yandan çocuğun kolu bükük geldi omzunu falan kontrol edin diyo ben hem soruyom bişey varmı hem acıya dayanmaya çalışıyom resmen uyuşturmadan dikiş attı bana ben diyorum hiç uyuşmadı uyuşturduk diyo bide bir dikiş için ameliyathaneyemi götürelim 3 kilo 200 gram çocuk doğurdun diyo çok sinir oldum ama bişey diyemedim o an zaten ellerindeyim
Evet 6. Haftada bir başladıO kadar haklısın ki inşallah tamamen de geçecek kısa sürede seninki baya geç zamana kaldı
Bu olayı özelde mi devlette mi yasadınız