Başlarda idrar testi yaptim bikactane, negatifti. Adetlerimide düzenli görüyorum 3.adetimi gördüm hatta sonra yinede kafam tam rahat etsin dedim 2 tane ayri yerlerde 1 er hafta arayla kan verdim hemde hani 13 haftalik filan olmasi gereken zamanda yani öyle kanı filan erkende vermedim kan testleride negatif. Tamam dedim bisey yok adetini görüyosun kan testlerin negatif kafana takma bisey yok dedim yurtdisinda yasiyoruz biz geri döndüm Türkiyeden, buraya gelince bianda karnimda bi şişlik oldu onunla birlikte benim evhamlarim tekrar basladi
eşimde kızıyor sacmalama 2 tane kan testi verdin 13 haftalik bebek kanda cikmazmiydi diye, adetlerinide görüyosun daha hâlâ evham yapiyosun diye doktorada götürmüyo, burda zaten öyle ha diyince doktora gidemiyoruz Türkiyedeki gibi, şehirler cok uzak, kendimde öyle tek gidemiyorum almancamda yok. Ama dediğim gibi karnimda hicbi sertlik bi dolgunluk filan yok rahim kısmındada dolgunluk yok. Yani 4 aylik bi hamilelik olsa enazindan rahimde bi dolgunluk olurdu diye düşünmeye calisiyorum ama karnım niye bianda şişti bitürlü anlam veremiyorum insaallah bagirsaklarla alakaladir