- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.741
Devlette banada aynısı yapmışlardı ağzıma gazlı bezi verdiler şimdi biz uyustursak bile bu bölge uyuşmaz dayan deyip dikmislerdi ben bağırınca da bizim kadınlar çok dayanıksız felan demişlerdiEvet 6. Haftada bir başladı
devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef
Yaaa hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahiyi aksamlar tekrardan sonunda bebegimin cinsiyetini ögrendim. Kızımız oluyoor
Devlette yaşadım 3300 doğmuştu benim kız erkek ise 3 250 miydi öyle birşey diBu olayı özelde mi devlette mi yasadınız
Devlette banada aynısı yapmışlardı ağzıma gazlı bezi verdiler şimdi biz uyustursak bile bu bölge uyuşmaz dayan deyip dikmislerdi ben bağırınca da bizim kadınlar çok dayanıksız felan demişlerdiEvet 6. Haftada bir başladı
devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef
Kiz maşallah dörtle.bacim olsun cok cocuk guzeldir yaslaninca sira sira.gezerizYap kız uclemis olursun ben gibi ben birdaha 35 felan olayım dortliycem.
Cok korkunc bi olay cidden rabbim demekki onları yasasanda gene evlat yapma istedi veriyor demekki insallah bi daha asla yasamazsınDevlette yaşadım 3300 doğmuştu benim kız erkek ise 3 250 miydi öyle birşey di
Aynen canımKiz maşallah dörtle.bacim olsun cok cocuk guzeldir yaslaninca sira sira.gezeriz
neden canım kabus falanmı gördünBebeğim sağlıklı olsun da ben o aciyada varım gene ağlayarak uyandım uykularım bozuldu resmen
Ya kabusmu degilmi anlamadım uykuda birden rüyamda anenmlerle eşimle oturuyorudm birden karnimdakinin ellerini derinin tam altında gördüm serimie yukarı doğru kaldiramiyordu nasıl olduysa dogurm yapmışım ama bebeğim hastanede yatıyordu her gün görmeye gidiyordum ağlıyordum rüyayı görürken de ruyanim içindede bebeği çok düşündüğümden böyle oluyorum sanırım şuan sol kolumun ustune uzandım sağ kasigima elimi koydum hareketlerini met bir şekilde hissediyorum hissettiyor hareket etmese korkucaktimneden canım kabus falanmı gördün
canım hep endişelerinden oluyo bebişin çok şükür sağlıklı inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın kötü düşünceleri aklından sil inşallah bidaha öyle rüyaların olmazYa kabusmu degilmi anlamadım uykuda birden rüyamda anenmlerle eşimle oturuyorudm birden karnimdakinin ellerini derinin tam altında gördüm serimie yukarı doğru kaldiramiyordu nasıl olduysa dogurm yapmışım ama bebeğim hastanede yatıyordu her gün görmeye gidiyordum ağlıyordum rüyayı görürken de ruyanim içindede bebeği çok düşündüğümden böyle oluyorum sanırım şuan sol kolumun ustune uzandım sağ kasigima elimi koydum hareketlerini met bir şekilde hissediyorum hissettiyor hareket etmese korkucaktim
Ama varya bugün daha hareketli sağ tarafım da aşırı hissideyim elimi koyunca elimin altında donuyo sanki tekme atiyo annesi yer onun pipisini yacanım hep endişelerinden oluyo bebişin çok şükür sağlıklı inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın kötü düşünceleri aklından sil inşallah bidaha öyle rüyaların olmaz
Ah bu konuda haklısın.. kızım da hergun başımın etini yiyor cok sıkıldım ne zaman dogacak.diyo bilseydim hic soylemezdim kavga ediyor hergun benimle ne zaman tekme atcak diyoÇocuklarda zaman kavramı olmazmış. O nedenle kardeşleri olacağıni mümkün olduğunca geç söylemek daha iyi oluyormuş
Bebeğin durumuna göre değişir haftasına göre genelde 39-40 hafta oluyorKizlar dogum hangisine gore olacak ultrason haftasina gore mi
Benim kızımda soruyor bende yazın dogacak annecim dondurma yemeye başlayınca diyorum öyle daha iyi anlıyor ,çok heyecanlı kucuk ablaAh bu konuda haklısın.. kızım da hergun başımın etini yiyor cok sıkıldım ne zaman dogacak.diyo bilseydim hic soylemezdim kavga ediyor hergun benimle ne zaman tekme atcak diyo
Benimde randevum 8 şubattakızlar şuan resmen hayal kırıklığı içindeyim doktor izin almış randevuları ertelemiş 8 şubata kaldı bizim randevu
Ben daha goremedim renklide bebegimi biraz daha büyüsün ozele gidecem ordan bakiyolar ama devlet bakmiyor malesefMinesuu canım yeni çıktım doktordan.Bayağı hareketliydi hatta tekmeliyordu ama ben hiç bişey hissetmiyordum bilgin olsun normalmiş.Renklide gösterdi hatta bacaklarını gördüm
Benim ilk gebeligim 32 haftada geldi gebelik zehirlenmesi yuzundenBenim ilk oğlum 39+2 de daha karnım inmemişti. Sezeryanla doğdu. 2. si de 39+5 te nişanım gelmişti. Heralde bu da öyle gelir. Biraz anneye bağlı bence yaa... Arkadaşımın iki oğlu da 37 lerde gelmiş. Kızı da 35 te geldi :) kızlar az daha erken geliyorlar.
Bende elimden geldikce takiliyorum burdaKız buranın en çok konuşanı biziz he baksana millet ortada yok
Temam temam sesizlik lütfen nasıl sin kuzu bebiş ne durumda