2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İyim canim
Bebekte hareketli bu iki gun tam hisediyorum 17+4gunlugum haftaya carsamba randevum var
Benim kide çok hareketli yerinde durmuyor hiç ara sıra rahime ve kasıklarıma ağrı giriyor oda yer açtığı için zaten 16+2 yiz bizde ben doktor konturolu için bile randevu bulamıyorum başka doktora veriyor onuda almak istemiyorum kendi doktoruma almaya çalışıyorum ki sevk istiycem perinatoloji ye gitmek için üçlü tarama yaptirmiycam istemiyorum doktora söylesem tepki yaparmi acaba yaptır felan die

Merhaba hanımlar Ağustos anneler grubundan geliyorum sizlere bi sorum olacak dün ikili testim vardı 13+1 çıktık ultrasondan sonra akşama doğru hafif kasık ağrılarım oldu hala ara ara devam ediyor ve sabah ilk tuvalete gittiğimde kurumuş kan şeklinde 1cm kadar leke geldi peçeteye devamında birkaç kere daha çok açık kahve sarı arası bi renk geldi, böyle bi durum yaşayan varmı aranızda ultrasondan sonra normalmidir sizce bastırmakla alakalı olabilirmi

2 gün önce bende çok garip bi rüya gördüm.Nasıl kavga ediyorum ama meğerse gerçekte de konuşuyormuşum eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun konuşuyorsun diye sesim de çıkmıyor rüyamda kısıkmış güya.
Ben daha goremedim renklide bebegimi biraz daha büyüsün ozele gidecem ordan bakiyolar ama devlet bakmiyor malesef
Bende göstereceğini hiç tahmin etmedim.Kayınvalidem geldi memleketten eşim annemde görebilir mi dedi tabi dedi doktor bakarken bakarken açtı fazla maruz kalmasın kapatalım dedi.Bende özele gitmek istemiyorum aslında ama ilçede doğum yok doktorlar kendileri özelde doktor belirle diyor.Yoksa izin alıp gitmek beni çok geriyor gerilince de tansiyonum yüksek çıkıyor orada bence.

Günaydın kızlar

Şu ana kadar bebek için hiç alışveriş yapmamıştım ama e bebek indiriminden korbell çöp kovası almayı planlıyorum
Gunaydin canım biz de ana kucağı aldık bugün nunaya benzeyen bir ismi vardı e bebek ürünleri gerçekten baya indirime giriyomuş bebek arabası yatak da alacağız bu ay çöp kovası önerir misin

Kiz 16+2 isen 17.hafta yazmasi lazim. Sen 15+2 sin

Renklide daha pek bir şey belli olmuyo kızlar ya renksiz olanda daha net görülüyor benimki renkli çok karmasik geliyo küçük olduğu için heralde

Ay kızlar bugün detaylı ultrason için randevu aldım, burada sadece 3 doktor yapıyor. Onların da randevuları 1 ay önceden kapanmış oluyor, şimdiden alayım da kafam rahat etsin dedim. Özel hastane 1100 lira dedi detaylı ultrason için.
Dün gittiğim devletteki doktor da bu doktoru önermişti. Maddi olarak zorlamazsa ona git, devletin ultrason cihazından daha iyi ultrason cihazı var, hem de her şeyini anlatır demişti. İçim rahat ede ede aldım. Şimdi sabırsızlıkla 16 Martı beklicem.

Kiz 16+2 isen 17.hafta yazmasi lazim. Sen 15+2 sin
17 hafta zaten doktorlar adeti üstüne gördüğümü söyledi günümü 11 olarak ayarlandı hem devlet hem özel bu sekilde söyledi

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-02-14-05-23-305_com.hp.pregnancy.lite.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 34
Bende ara sıra öyle oluyorum rüyanın etkisinde çok kalıyorum gece birden eşime yüzüne vurmusum resmen yüzünde kızarıklık oluşmuş sabah fark ettik

Bende kendi doktorumu cok beğeniyorum baska doktora gitmek istemiyorum arada ozele gidiyorum
Yoo canim 3lu yaptirmak istemiyorsan tepki verecegini sanmam ama perinatolojiye sevk verirmi bilmem

Evet normalde 20 haftada renkli ultrasyon yapiyolar ozelde bebegi net gormek icin
Bide sen ozeldemi dogum yapcaksiniz?

LadyMorganas ilk gebeligin gebeligin zehirlenmesi.olmus ya ikili test yaptirmismiydin o hamileliginde yaptirdiysan papp-a değerin kaçtı bulabilirsen yazarmisin bana?
Canim benim ikizdi ikili test yaptirmadim doktorum onermedi
Bide gebelik zehirlenmesi ikili test yada uclu teste cikmaz
20 haftadan sonra yavas yavas tansiyon sinsi sinsi yukselir vucudun odem toplar ve idrarda protein bu 3 lu varsa gebelik zehirlenmesi oluyor
Doktor lar bile bilmiyor neden sebep oluyor

Ya ben hissedemiyorum 17+1 iz bugün emin olacak şekilde hissediyordum geçen hafta bu hafta tık yok. Randevumu erkene mi alsam acaba ya korkmaya başladım
Canim gonlunu ferah tut
Bazen bende hisedemiyorum net
Eger endişeleniyorsan saglik ocagina gidip dopler yapabilirsin bebegin kalp atislarina bakiyolar lar aletle
Bi haftadir hisetmiyorum dersin belki yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…