2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet 6. Haftada bir başladı

devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef
Devlette banada aynısı yapmışlardı ağzıma gazlı bezi verdiler şimdi biz uyustursak bile bu bölge uyuşmaz dayan deyip dikmislerdi ben bağırınca da bizim kadınlar çok dayanıksız felan demişlerdi 😡 su gün bile düşününce çok sinirleniyorum
[/QUOTE]

bazen interbette falan karşıma çıkıyo hastasının elinden tutarak doğurtan ebeler keşke bizimde karşımıza çıksa böylesi diyorum sendeki dahada fenaymış banada sürekli kımıldama deyip durdu o acıyı çekte sen kımıldama en son sürekli sanki kendilere bağırıyorum gibi durmadan bağırma bağırma derlerken en sonunda bittide kurtuldum daha kaynanamgil bizim gelinin ebeleri şöyle iyi böyle iyi anlatıyolardı he dedim o kadar iyilerdiki orda görevli bir temizlikçi tanıdık vardı o kadıncağız tuttu elimden destek oldu bana saolsun

Evet 6. Haftada bir başladı

devlette yaşadım canım yaşadığım ilçede özel yok malesef
Devlette banada aynısı yapmışlardı ağzıma gazlı bezi verdiler şimdi biz uyustursak bile bu bölge uyuşmaz dayan deyip dikmislerdi ben bağırınca da bizim kadınlar çok dayanıksız felan demişlerdi 😡 su gün bile düşününce çok sinirleniyorum
[/QUOTE]
Nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar anlamıyorum rabbim böyle insanların eline düşürmesin kimseyi

Devlette yaşadım 3300 doğmuştu benim kız erkek ise 3 250 miydi öyle birşey di
Cok korkunc bi olay cidden rabbim demekki onları yasasanda gene evlat yapma istedi veriyor demekki insallah bi daha asla yasamazsın 😔
[/QUOTE]
Bebeğim sağlıklı olsun da ben o aciyada varım gene ağlayarak uyandım uykularım bozuldu resmen

neden canım kabus falanmı gördün
Ya kabusmu degilmi anlamadım uykuda birden rüyamda anenmlerle eşimle oturuyorudm birden karnimdakinin ellerini derinin tam altında gördüm serimie yukarı doğru kaldiramiyordu nasıl olduysa dogurm yapmışım ama bebeğim hastanede yatıyordu her gün görmeye gidiyordum ağlıyordum rüyayı görürken de ruyanim içindede bebeği çok düşündüğümden böyle oluyorum sanırım şuan sol kolumun ustune uzandım sağ kasigima elimi koydum hareketlerini met bir şekilde hissediyorum hissettiyor hareket etmese korkucaktim 😔😔

Ya kabusmu degilmi anlamadım uykuda birden rüyamda anenmlerle eşimle oturuyorudm birden karnimdakinin ellerini derinin tam altında gördüm serimie yukarı doğru kaldiramiyordu nasıl olduysa dogurm yapmışım ama bebeğim hastanede yatıyordu her gün görmeye gidiyordum ağlıyordum rüyayı görürken de ruyanim içindede bebeği çok düşündüğümden böyle oluyorum sanırım şuan sol kolumun ustune uzandım sağ kasigima elimi koydum hareketlerini met bir şekilde hissediyorum hissettiyor hareket etmese korkucaktim 😔😔
canım hep endişelerinden oluyo bebişin çok şükür sağlıklı inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın kötü düşünceleri aklından sil inşallah bidaha öyle rüyaların olmaz 🙏😔

canım hep endişelerinden oluyo bebişin çok şükür sağlıklı inşallah sağlıkla kucağına alıcaksın kötü düşünceleri aklından sil inşallah bidaha öyle rüyaların olmaz 🙏😔
Ama varya bugün daha hareketli sağ tarafım da aşırı hissideyim elimi koyunca elimin altında donuyo sanki tekme atiyo annesi yer onun pipisini ya 💕💕💕💕😘😘😘😘🧿🧿🧿🧿

Çocuklarda zaman kavramı olmazmış. O nedenle kardeşleri olacağıni mümkün olduğunca geç söylemek daha iyi oluyormuş
Ah bu konuda haklısın.. kızım da hergun başımın etini yiyor cok sıkıldım ne zaman dogacak.diyo bilseydim hic soylemezdim kavga ediyor hergun benimle ne zaman tekme atcak diyo😂
[/QUOTE]
Benim kızımda soruyor bende yazın dogacak annecim dondurma yemeye başlayınca diyorum öyle daha iyi anlıyor ,çok heyecanlı kucuk abla 🧿😍

Ah bu konuda haklısın.. kızım da hergun başımın etini yiyor cok sıkıldım ne zaman dogacak.diyo bilseydim hic soylemezdim kavga ediyor hergun benimle ne zaman tekme atcak diyo😂
Benim kızımda soruyor bende yazın dogacak annecim dondurma yemeye başlayınca diyorum öyle daha iyi anlıyor ,çok heyecanlı kucuk abla 🧿😍
[/QUOTE]
Aynen ben de öyle uyduruyorum bir seyler.😂 Zaman geçsin bir an once yaza isinlanmak istiyorum🤭

Minesuu Minesuu canım yeni çıktım doktordan.Bayağı hareketliydi hatta tekmeliyordu ama ben hiç bişey hissetmiyordum bilgin olsun normalmiş.Renklide gösterdi hatta bacaklarını gördüm 🥹🥰
Ben daha goremedim renklide bebegimi biraz daha büyüsün ozele gidecem ordan bakiyolar ama devlet bakmiyor malesef

Benim ilk oğlum 39+2 de daha karnım inmemişti. Sezeryanla doğdu. 2. si de 39+5 te nişanım gelmişti. Heralde bu da öyle gelir. Biraz anneye bağlı bence yaa... Arkadaşımın iki oğlu da 37 lerde gelmiş. Kızı da 35 te geldi :) kızlar az daha erken geliyorlar.
Benim ilk gebeligim 32 haftada geldi gebelik zehirlenmesi yuzunden
Bu gebeligim insallah erken gelmez

Temam temam sesizlik lütfen nasıl sin kuzu bebiş ne durumda

Sabah sporu yapıyordu galiba bi bir ayağını havaya kaldırıyordu bir diğerini :spor:
Renkli açtı bi anda doktor kısa süreli hoşuma gitti.:oops:
Tansiyonum yine biraz yüksek çıktı evde ölçüyorum bişey yok oraya gidince heyecanlanıyo muyum nedir anlamadım.

[/QUOTE]
Saglikla gelsin bebisin. Benimde cok hareketli maşşallah ultrasyonda gördüğümde
Heyecandan olabilir tansiyon yukselmesi ama sen gene ihmal etme

X