- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.701
Oh cok şükür canim gozun aydin. Belkide duruşlarindan dolayidir. Normalmis baksanaMinesuu canım yeni çıktım doktordan.Bayağı hareketliydi hatta tekmeliyordu ama ben hiç bişey hissetmiyordum bilgin olsun normalmiş.Renklide gösterdi hatta bacaklarını gördüm
Minesu senin ki ikinci değil mi ?Oh cok şükür canim gozun aydin. Belkide duruşlarindan dolayidir. Normalmis baksana
Canım kağıdını tam göremedim bunlar zaten sadece olasılık illa olacak diye bişey yok benimde 3 lü taramada spina bfida riskli çıktı ama allah büyük detaylı ultrasonu bekliyorum 13 şubattaEvet doktor o yüzden riskli çıkmış dedi.ben sadece o 1:250 kısmını anlamadım. Kombine test mi o zaman 1:250
Ben de onu bekliyorum yakınmış senin. Allah hepimizin yardımcısı olsunCanım kağıdını tam göremedim bunlar zaten sadece olasılık illa olacak diye bişey yok benimde 3 lü taramada spina bfida riskli çıktı ama allah büyük detaylı ultrasonu bekliyorum 13 şubatta
Minicik ayaklar kesin kucsgimdan indirmem bir süre
Hava okadar kötü ki kaç saattir elektirik yok evdeoyy yerim gözümün önüne geliyo oğlumun ayağını parmağımla ölçerdim babası ilk zamanlar kucağına almaya korkmuştuo zamanda kaynanam gille oturuyoduk zaten sırada gelmiyodu kocama ilk zamanlar sadece beşiğinde yada benim kucağımda seviyodu şimdi diyorum büyüdü duracağı yok şimdide diyo zaman hem yavaş geçiyo hem hızlı kocaman oldu bile
Hava okadar kötü ki kaç saattir elektirik yok evde
İnsallah cnmburdada kar yağıyo inşallah gitmez elektrikler
Yani bı hamilelik olsa anlarsınız hamileliğin bir çok belirtisi var.alt karın kisminizdan bir şişme başlıyor.bulanti halsizlik göğüslerde şişme hatta damarlarında belirginlesme oluyor.Başlarda idrar testi yaptim bikactane, negatifti. Adetlerimide düzenli görüyorum 3.adetimi gördüm hatta sonra yinede kafam tam rahat etsin dedim 2 tane ayri yerlerde 1 er hafta arayla kan verdim hemde hani 13 haftalik filan olmasi gereken zamanda yani öyle kanı filan erkende vermedim kan testleride negatif. Tamam dedim bisey yok adetini görüyosun kan testlerin negatif kafana takma bisey yok dedim yurtdisinda yasiyoruz biz geri döndüm Türkiyeden, buraya gelince bianda karnimda bi şişlik oldu onunla birlikte benim evhamlarim tekrar basladieşimde kızıyor sacmalama 2 tane kan testi verdin 13 haftalik bebek kanda cikmazmiydi diye, adetlerinide görüyosun daha hâlâ evham yapiyosun diye doktorada götürmüyo, burda zaten öyle ha diyince doktora gidemiyoruz Türkiyedeki gibi, şehirler cok uzak, kendimde öyle tek gidemiyorum almancamda yok. Ama dediğim gibi karnimda hicbi sertlik bi dolgunluk filan yok rahim kısmındada dolgunluk yok. Yani 4 aylik bi hamilelik olsa enazindan rahimde bi dolgunluk olurdu diye düşünmeye calisiyorum ama karnım niye bianda şişti bitürlü anlam veremiyorum insaallah bagirsaklarla alakaladir
bazı bebekler öyle sürekli kusturuyor. Kızımda hiç bu kadar kusmamistim . Bu erkek baya bir kusuyorum ne yesem çıkıyor.Bence her çocuk farklı.Asermeler olsun kusmalar olsun.Tabi ne kadar kustuguna da bağlı cok su kaybettigini dusunuyorsan doktora görün derim.belkide bazı yediklerinden dolayı da olabilir.18 deyim bende hala kusuyorum.Kızlar az önce istifra ettim yeniden, prilam içmeyince direk kusuyorum 18. haftanun içerisinde olup hala kusanlar var mı ? bu kusmalar bitmemesi normal mi sizce hala ? yoksa başka bir doktora da görünmeli miyim sizce ? kız bebeklerde mi acaba bulantı daha çok oluyor. çok şükür ki kustum rahatladum sabahtan beri çektiğim çileyi bir ben bilirim. hiç bir işime bakamıyorum çalışamıyorum
Saol canım içimi rahatlattın yok sürekli bulantı oluyor ama kusma arada oluyor. ama kusunca rahatlıyorum yani bulantı da çok kötü .neyse çok şükür sağlıklı olsunlar da sabredicez artık <3bazı bebekler öyle sürekli kusturuyor. Kızımda hiç bu kadar kusmamistim . Bu erkek baya bir kusuyorum ne yesem çıkıyor.Bence her çocuk farklı.Asermeler olsun kusmalar olsun.Tabi ne kadar kustuguna da bağlı cok su kaybettigini dusunuyorsan doktora görün derim.belkide bazı yediklerinden dolayı da olabilir.18 deyim bende hala kusuyorum.
Canım ben de iyiyim dediğim gün nazar ediyorum kendime sanki, kusmalar geri dönüyor. Geçen gün prilam bitmişti, sağlık ocağına yazdırdım, dayanamadım. Bugün doktora söyledim, hocam kilo veriyorum, prilam aldığım gün sadece sabahları kurtarabiliyorum, sonra yine aynı diye, bebeğe bir şey olmaz, senden gidiyor dedi. Sabahları yarım çay bardağı sıcak suya çeyrek çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı bal koy, onu içmeyi dene bakalım dedi. O keser mide bulantısını dedi. Sabah öğlen onu denicem bakalım.Saol canım içimi rahatlattın yok sürekli bulantı oluyor ama kusma arada oluyor. ama kusunca rahatlıyorum yani bulantı da çok kötü .neyse çok şükür sağlıklı olsunlar da sabredicez artık <3
Evet cnm bir tane kizim var 5 yasindaMinesu senin ki ikinci değil mi ?
Sende sağol canım.Kusma çok değil sorun olmaz mide bulantısı bebegin hareketinden dolayı da oluyor.bulanti olunca benim karnım bile ağrıyor kusunca karnımın ağrısı bile geçiyor.Iyidir bebek iyi düşünelim iyi olsun.Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin sana ve hepimize.Saol canım içimi rahatlattın yok sürekli bulantı oluyor ama kusma arada oluyor. ama kusunca rahatlıyorum yani bulantı da çok kötü .neyse çok şükür sağlıklı olsunlar da sabredicez artık <3
Seninde hareket yokturdu değil mi kaçıncı haftadasin?.Benimde 2. Olucak doğarsa 18 deyim hareket yok.ayni benimde 5 yaşında kızım varEvet cnm bir tane kizim var 5 yasinda
16+2 yim canim. İlkinde 18 haftada hisetmeye baslamistim net bir sekilde.. buda kiz canimSeninde hareket yokturdu değil mi kaçıncı haftadasin?.Benimde 2. Olucak doğarsa 18 deyim hareket yok.ayni benimde 5 yaşında kızım varCinsiyet ney canım?
Benim ki oğlan canım bir kız bir oğlan olucak inşallah.Buda olursa yeter diyorum.Tabi fikir değişmezse.Kilolu musun.Bazen karnım yağlı ondan mı diye düşünmüyor değilim.yumruk yemek istiyorum artık içeriden16+2 yim canim. İlkinde 18 haftada hisetmeye baslamistim net bir sekilde.. buda kiz canimseninki ne cinsiyeti