2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar artık yürüyüşe cikicam azar azar ben bunda hep yattım.Cok tembel olmuşum 50 metre gidemiyorum sancı giriyor karnımın alt kısımlarına.yavas yavaş vücudumu hazırlıyım hareketliliğe.

Evet doktor o yüzden riskli çıkmış dedi.ben sadece o 1:250 kısmını anlamadım. Kombine test mi o zaman 1:250
Canım kağıdını tam göremedim bunlar zaten sadece olasılık illa olacak diye bişey yok benimde 3 lü taramada spina bfida riskli çıktı ama allah büyük detaylı ultrasonu bekliyorum 13 şubatta

Minicik ayaklar kesin kucsgimdan indirmem bir süre

oyy yerim gözümün önüne geliyo oğlumun ayağını parmağımla ölçerdim babası ilk zamanlar kucağına almaya korkmuştu o zamanda kaynanam gille oturuyoduk zaten sırada gelmiyodu kocama ilk zamanlar sadece beşiğinde yada benim kucağımda seviyodu şimdi diyorum büyüdü duracağı yok şimdide diyo zaman hem yavaş geçiyo hem hızlı kocaman oldu bile
[/QUOTE]
Hava okadar kötü ki kaç saattir elektirik yok evde

Hava okadar kötü ki kaç saattir elektirik yok evde
[/QUOTE]

burdada kar yağıyo inşallah gitmez elektrikler

Yani bı hamilelik olsa anlarsınız hamileliğin bir çok belirtisi var.alt karın kisminizdan bir şişme başlıyor.bulanti halsizlik göğüslerde şişme hatta damarlarında belirginlesme oluyor.

Kızlar az önce istifra ettim yeniden, prilam içmeyince direk kusuyorum 18. haftanun içerisinde olup hala kusanlar var mı ? bu kusmalar bitmemesi normal mi sizce hala ? yoksa başka bir doktora da görünmeli miyim sizce ? kız bebeklerde mi acaba bulantı daha çok oluyor. çok şükür ki kustum rahatladum sabahtan beri çektiğim çileyi bir ben bilirim. hiç bir işime bakamıyorum çalışamıyorum

bazı bebekler öyle sürekli kusturuyor. Kızımda hiç bu kadar kusmamistim . Bu erkek baya bir kusuyorum ne yesem çıkıyor.Bence her çocuk farklı.Asermeler olsun kusmalar olsun.Tabi ne kadar kustuguna da bağlı cok su kaybettigini dusunuyorsan doktora görün derim.belkide bazı yediklerinden dolayı da olabilir.18 deyim bende hala kusuyorum.

Saol canım içimi rahatlattın yok sürekli bulantı oluyor ama kusma arada oluyor. ama kusunca rahatlıyorum yani bulantı da çok kötü .neyse çok şükür sağlıklı olsunlar da sabredicez artık <3

Saol canım içimi rahatlattın yok sürekli bulantı oluyor ama kusma arada oluyor. ama kusunca rahatlıyorum yani bulantı da çok kötü .neyse çok şükür sağlıklı olsunlar da sabredicez artık <3
Canım ben de iyiyim dediğim gün nazar ediyorum kendime sanki, kusmalar geri dönüyor. Geçen gün prilam bitmişti, sağlık ocağına yazdırdım, dayanamadım. Bugün doktora söyledim, hocam kilo veriyorum, prilam aldığım gün sadece sabahları kurtarabiliyorum, sonra yine aynı diye, bebeğe bir şey olmaz, senden gidiyor dedi. Sabahları yarım çay bardağı sıcak suya çeyrek çay kaşığı zencefil, yarım çay kaşığı bal koy, onu içmeyi dene bakalım dedi. O keser mide bulantısını dedi. Sabah öğlen onu denicem bakalım.

Sende sağol canım.Kusma çok değil sorun olmaz mide bulantısı bebegin hareketinden dolayı da oluyor.bulanti olunca benim karnım bile ağrıyor kusunca karnımın ağrısı bile geçiyor.Iyidir bebek iyi düşünelim iyi olsun.Rabbim sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin sana ve hepimize.

Seninde hareket yokturdu değil mi kaçıncı haftadasin?.Benimde 2. Olucak doğarsa 18 deyim hareket yok.ayni benimde 5 yaşında kızım varCinsiyet ney canım?
16+2 yim canim. İlkinde 18 haftada hisetmeye baslamistim net bir sekilde.. buda kiz canim seninki ne cinsiyeti?

16+2 yim canim. İlkinde 18 haftada hisetmeye baslamistim net bir sekilde.. buda kiz canim seninki ne cinsiyeti
Benim ki oğlan canım bir kız bir oğlan olucak inşallah.Buda olursa yeter diyorum.Tabi fikir değişmezse.Kilolu musun.Bazen karnım yağlı ondan mı diye düşünmüyor değilim.yumruk yemek istiyorum artık içeriden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…