2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-31-21-49-53-038_com.android.chrome.jpg
    101,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2023-01-31-21-50-57-439_com.android.chrome.jpg
    102,1 KB · Görüntüleme: 39
Bi kereliğine mi sevk etmiş ben devamlı alırız sanıyodum şaşırdım valla. Beni de sevk etti ben girebiliyorum ama bi kere doktora gorundukten sonra benim de mi böyle olur bilmiyorum
Bir kerelik sanırım üstüne imza felan attılar çünkü devamının olucagini zannetmiyorum

Ben de araştırdım netten de şimdi. Sanırım radyolog da perinatolog da yapıyor detayliyi.benim muaneye daha var. Bi sor da bana da haber ver canım olur mu
TM cnm illa perinatoloji derlerse sevk almaya çalış sende ben öyle yapicam yada gidince diyicem beni takipli hastamız yapın devamlı şevkle gelemem diyicem

TM cnm illa perinatoloji derlerse sevk almaya çalış sende ben öyle yapicam yada gidince diyicem beni takipli hastamız yapın devamlı şevkle gelemem diyicem
Bana yeşil alan açıyorum randevuyu sen alicaksin dedi. Sisteme kaydetti sanırım çünkü imza falan atmadı ikili sonucuna. Sen perinatologa randevusuz direkt gittin de mi ilk gittiginde

Bana yeşil alan açıyorum randevuyu sen alicaksin dedi. Sisteme kaydetti sanırım çünkü imza falan atmadı ikili sonucuna. Sen perinatologa randevusuz direkt gittin de mi ilk gittiginde
Ben direk sevk kagirdini götürdüm muayene oldum birde hamile olduğum için muayene ücreti felan almadılar devlet üniversite hastanelerine söylemiş hamile kadınlardan ücret alinmiycak die

Bana yeşil alan felan açmadı bu gittiğimde derim açar inşallah

Bana yeşil alan felan açmadı bu gittiğimde derim açar inşallah
Inşallah ilk etapta test sonucundan haberimiz yoktu ben perde var diye rica ettim yok dedi gerek yok gibisinden konuştu sonra test riskli çıkınca yönlendirdi beni. Hatta tembihledi sakın perde için randevu açtı doktor deme dedi. Bize kızıyorlar herkesi gereksiz gönderince dedi. Sen de test sonucunu söyle ki kolay açsınlar canım benim

İdrar testi yap evde yeniden asla negatif çıkmaz beta hcg tavan yapmış oluyor negatifse zaten hamilelik yoktur merak etme.

Kizlar detaylı ulturoson randevusunu nasıl aldınız ne diyerek bakıyorum bakıyorum bulamadım
özel hastaneyi arayıp detaylı ultrason dedim perinatoloji prof. yapıyormuş ona göre randevu verdiler, devlette de doktor bi kağıt verip randevu almanı istiyo aynı şekilde

Selamlar .
Ben istanbulda devlet Hastanesi'ne muayeneye gidiyorum. Detaylı ultrason için yeşil alan randevusu açtı perintolojiden randevu al dedi daha zamanım olmasina rağmen sürekli bakıyorum ve uygun randevu bulamadım
Sadece Haseki de 2 doktor u gosteriyor uygun randevusu olan onlarda da detaylı ayrıntılı renkli ultrason yapılmaz yazıyor.

Ayrıca yazmadan gecemeyecegim. Kendiliğinden hamile kalanlar ne kadar şanslısınız bir bilseniz.

Birde şu yurt dışında ki 4 aylık hamile olduğunu düşünen arkadas hamile falan değilsin için rahat etsin. Hadi idrar testleri yalnis çıktı ama kan testi yanılmaz.mebsimsel değişiklik de doğum kontrol hapları da şişkinlik yapar. Sen gerekli testleri yaptırmışsin. He 4 aylık değil de yeni bir gebelik varsa kan testinden sonra bilemem. Sadece hayırlı olsun derim
Üzme kendini evli barkli insansın bak olduysa şanslısın zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…