- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #12.201
Evet hatirliyorum sende hastalanmistin. Tereyağ pekmez yaptim ben de. Karabiberliyi de deniyim saol arkadasimBende öyle olmuştum ya unuttunmu bol bol meyve ye ben o ara pekmezi kaynatıp yarım çay bardağı içine karabiber koymuştum iyi gelmişti
Teşekkür ederim canım inşallah rahatlarız ikimiz deBagdaç bile yapamıyor insan zor bir durum.Belirli bir süreden sonra sinir sıkışıyor ayağın sistemini yavaşlatıyor kisitlaniyorsun.Cok uzun süre yürüyüşe çıkma zaten öğretmenlikten ayaktasın canım Allah yardımcın olsun Şafi ismiyle sifalandirir inşallah.Fizik tedavinin faydası çok olur bence sana. Benim doktorum hamileliklerde ağırlık ya Bele ya ayaklara atiyor dedi.senle benimki ayağa vurmuş malesef.Geçmiş olsun şimdiden.
Birşey değil cnm iyi ol sen yeter meyvenide unutma bol bol c vitamini al igles hemenEvet hatirliyorum sende hastalanmistin. Tereyağ pekmez yaptim ben de. Karabiberliyi de deniyim saol arkadasim
Park yatak çok kullanışlı benim var. Ama şuan kenarı açılanlar çok kullanışlı anne yani olan var yoyko Kraft bu markaları blyrm ama bence marka önemsiz herhangi bir çocuk mağazasında aynı ozellige sahip bir parak yatak olablr benim tavsiyem kenarı açılan olsun benm olmasydi insan alirdm suanBenim de danışmak istediğim bir konu var.
Park yatak!
Hangi marka iyidir hangisi problemsizdir.
Normalde ahşap beşik alacaktım fakat kullanılmadığında katlayıp kaldırma fikri cazip geliyor. Ahşaplar yer kaplar. Büyük ihtimalle bir buçuk yaşlarındayken ablayla odasına geçer.
Ben unutmuşum bebek ve ihtiyaçlarını.
Erken diyenler olacaktır ama daha geçenlerde kalbi atıyor mu derken 4. Ay bitmiş.
Yaz hızlı gelir ben de pimpirikliyim en azından yatak hazır olsun başka bir şeyi yok
Hiç üzülme cünkü 20 haftalıga kadar hersey cok normal doktorlar öyle diyor insandan insana degsme nedeni karın kalınlığını inceligiyle alakalıymısNe güzel
Bende sıfır his. Hiçbir şey hissetmiyorum.
Ah. Ben varya için böyle oruçlu gibi yanıyor ama şu doya doya icemyrm midemi hala ağrıtan şey su ve tadida hala kötü geliyor biri şu içinde içim gidiyor inanAh su icmeyi cok isteyip icemeyen ben. Bu günlerde gelecekmi acaba kana kana su icmeyi özledim
Açık konusmak gerekirse ne kadar onun varlıgı hissetmek mükemmel de olsa ben garip hissetmedim değilYaaa nasıl bir his acaba eşin bile hissettiyse baya güçlü olmuş demek ki
Bende iki gündur hissediyorum icerden bastırıyor resmen ne kadar guzel bir sey yaKızlarrr dün tatlı yemiştim dısarıdaydık eve geldim kanepeye uzanmıştım bi pıtırdı oldu karnımda uzanır pozsyonda oluyor ama sonra elledim bi baktım benim oglan kudurmus gibi hareketler ediyor hatta bi ara tekme yada yumruk attı eşimde elledi oda ilk defa hissetti 17 haftalıgız ilk kez bu kaadar net ben burdayım anneeeeee dediii
Ben ufaktan bebek odasini yapmaya basladim. Hatta suan hersey indirimde oldugu icin zibin, body vs de almaya basladim. Bebek arabasini da onumuzdeki ay almayi dusunuyoruz:)Kızlar selam bebek arabası vs vs aldınız mı ? Erken mi sizce yoksa ufaktan odanızı yapmaya başlamalı mıyım ?
İnşallah canım doğduğu günüde görmeyi nasip etsin RabbımTeşekkür ederim canım inşallah rahatlarız ikimiz debenim zaten ek olarak romatizmal ağrılarım da var. Onları hiç saymıyorum hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar da katlanacağız
hoş geldin canımHerkese merhaba, ilk gebeliğimde buradan bir sürü arkadaşım olmuştu. Şimdi de 2. Çocuğuma hamileyim 13+4 haftalık. Hemen bu grubu buldum, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah
Gecmis olsun. Insallah en kısa zamanda topparlarsin kendini.Kızlar çok fena hasta oldum. Öksurdukce cigerlerim kopuyor resmen. Önce eşim hastaydı dikkat de ettik ama iki gündür bana geçti ve kollarımı kaldıracak takatim yokiştah gitti en çok öksürme mahvetti beni. Dikkat edin siz de beta salgını varmış.
Bende. yarın 17.haftaya giriş yapıyorum. Bu çarşamba bebisi göreceğim enazindan bu iyi bir şey.Ne güzel
Bende sıfır his. Hiçbir şey hissetmiyorum.
Ben de park yatak almayı düşünüyorum çevremde herkes çok memnun ahşap beşiktense park yatak daha kullanışlı geliyor. Araştırdığım kadarıyla yoyko ve elele madre markalarına iyi diyolar anne yanı da olabiliyomuş. Daha önce kullanan ya da bilgisi olan anneler varsa ben de yorumlarını merak ediyorumBenim de danışmak istediğim bir konu var.
Park yatak!
Hangi marka iyidir hangisi problemsizdir.
Normalde ahşap beşik alacaktım fakat kullanılmadığında katlayıp kaldırma fikri cazip geliyor. Ahşaplar yer kaplar. Büyük ihtimalle bir buçuk yaşlarındayken ablayla odasına geçer.
Ben unutmuşum bebek ve ihtiyaçlarını.
Erken diyenler olacaktır ama daha geçenlerde kalbi atıyor mu derken 4. Ay bitmiş.
Yaz hızlı gelir ben de pimpirikliyim en azından yatak hazır olsun başka bir şeyi yok
Amin canım inşallahGecmis olsun. Insallah en kısa zamanda topparlarsin kendini.
Amin cnm kesinlikle oyle Rabbim saglik sihat versin gecer insallah ama ben de agliyorum aksamları bazenGececek cnm hayırlısıyla bende de vardı bu saydığın sorunlar. Ne ararsan o vardı hatta bende cok ağladığim oldu. Cok şukür zor olanı atlattık gibi rabbim başka sıkıntı vermesin insllh
Benim aile nin baktigi beşik renkli renkli çok beğendim bebekligimin besiginden Alicam Allah'ımPark yatak çok kullanışlı benim var. Ama şuan kenarı açılanlar çok kullanışlı anne yani olan var yoyko Kraft bu markaları blyrm ama bence marka önemsiz herhangi bir çocuk mağazasında aynı ozellige sahip bir parak yatak olablr benim tavsiyem kenarı açılan olsun benm olmasydi insan alirdm suan
Bilmezmiyim cnm özellikle aksamları hararetten yanıyorum ama malesef bi cözümü yok mide kabul etmiyor hep böyle aklimdan meyve suları limonatalar sular geciyorAh. Ben varya için böyle oruçlu gibi yanıyor ama şu doya doya icemyrm midemi hala ağrıtan şey su ve tadida hala kötü geliyor biri şu içinde içim gidiyor inan
Ana kucağı içinde bence çok pahalı biseylere gerek yok park yatak kesinlikle alın :)Kızlar beşik, bebek arabası, anakucağı vs vs alınca paylaşsak burada çok güzel olur. (Markası nedir, özelliği nedir vs gibi)
Yani örneğin ben sıfırım bu konularda. İkinci hamileliği olan anneler, yakınlarında bebişi olanlar biraz daha biliyorlar hangileri daha kullanışlı. Fikir olur bizlere de..
Mesela bugün sizler paylaşınca park yatak daha mantıklı diye öğrenmiş oldum.