2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Teşekkür ederim canım inşallah rahatlarız ikimiz de benim zaten ek olarak romatizmal ağrılarım da var. Onları hiç saymıyorum hayırlısı bakalım sağlıkla doğsunlar da katlanacağız

Park yatak çok kullanışlı benim var. Ama şuan kenarı açılanlar çok kullanışlı anne yani olan var yoyko Kraft bu markaları blyrm ama bence marka önemsiz herhangi bir çocuk mağazasında aynı ozellige sahip bir parak yatak olablr benim tavsiyem kenarı açılan olsun benm olmasydi insan alirdm suan

Yaaa nasıl bir his acaba eşin bile hissettiyse baya güçlü olmuş demek ki
Açık konusmak gerekirse ne kadar onun varlıgı hissetmek mükemmel de olsa ben garip hissetmedim değil kesinlikle can yakmıyor ama ben normalde hamile bi kadının karnını elleyemiyorduö normalde bebegin hareketini hissetmek midemi kaldırıyordu niye bilmiyorum kendimdede bi garip hissettirdi tabiki bu her kadında baska olur

Bende iki gündur hissediyorum icerden bastırıyor resmen ne kadar guzel bir sey ya

Kızlar selam bebek arabası vs vs aldınız mı ? Erken mi sizce yoksa ufaktan odanızı yapmaya başlamalı mıyım ?
Ben ufaktan bebek odasini yapmaya basladim. Hatta suan hersey indirimde oldugu icin zibin, body vs de almaya basladim. Bebek arabasini da onumuzdeki ay almayi dusunuyoruz:)

Gecmis olsun. Insallah en kısa zamanda topparlarsin kendini.

Ben de park yatak almayı düşünüyorum çevremde herkes çok memnun ahşap beşiktense park yatak daha kullanışlı geliyor. Araştırdığım kadarıyla yoyko ve elele madre markalarına iyi diyolar anne yanı da olabiliyomuş. Daha önce kullanan ya da bilgisi olan anneler varsa ben de yorumlarını merak ediyorum

Gececek cnm hayırlısıyla bende de vardı bu saydığın sorunlar. Ne ararsan o vardı hatta bende cok ağladığim oldu. Cok şukür zor olanı atlattık gibi rabbim başka sıkıntı vermesin insllh
Amin cnm kesinlikle oyle Rabbim saglik sihat versin gecer insallah ama ben de agliyorum aksamları bazen ama yine de hamdolsun diyorum sonucta güzel bir sebep icin cekiyoruz bu sıkıntıları

Benim aile nin baktigi beşik renkli renkli çok beğendim bebekligimin besiginden Alicam Allah'ım duygulandım resmen bende böyle beşikte büyüdüm yavrumuda buyutucem Allah'ın izniyle

Eklentiler

• IMG-20230123-WA0005.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 84
Ah. Ben varya için böyle oruçlu gibi yanıyor ama şu doya doya icemyrm midemi hala ağrıtan şey su ve tadida hala kötü geliyor biri şu içinde içim gidiyor inan
Bilmezmiyim cnm özellikle aksamları hararetten yanıyorum ama malesef bi cözümü yok mide kabul etmiyor hep böyle aklimdan meyve suları limonatalar sular geciyor

Kızlar beşik, bebek arabası, anakucağı vs vs alınca paylaşsak burada çok güzel olur. (Markası nedir, özelliği nedir vs gibi)
Yani örneğin ben sıfırım bu konularda. İkinci hamileliği olan anneler, yakınlarında bebişi olanlar biraz daha biliyorlar hangileri daha kullanışlı. Fikir olur bizlere de..

Mesela bugün sizler paylaşınca park yatak daha mantıklı diye öğrenmiş oldum.

Ana kucağı içinde bence çok pahalı biseylere gerek yok park yatak kesinlikle alın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…