2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
18+1 ilk defa bugün iyiyim dedm inşallah nazar etmem kendime. İş yapabildim az az yemek yapabildim soğan dogradm asla dogruyamazdm bir kilo almışım 54 oldum 4,5 ay oldu okdr normal sanırım

Dediğini biliyorum.sana diyeceğim tek şey Felak,nas ihlas sürekli oku derim.Gerisi de Rabbime kalmış.

Bunu ben çok yaşadımKısır muamelesi bile yiyorsun.Rabbim sanada banada kucağımıza almayı nasip etsin.

Bunu ben çok yaşadımKısır muamelesi bile yiyorsun.Rabbim sanada banada kucağımıza almayı nasip etsin

Bunu ben çok yaşadımKısır muamelesi bile yiyorsun.Rabbim sanada banada kucağımıza almayı nasip etsin
Ne kadar ayıp bişey, anne baba olmak için illa doğurmak gerekmez ki…
Doğuran onca kadın var, her kadından onlarca çocuğu olan erkek var. Hiçbiri gerçek anne baba olamamış ya sokağa atmış ya dövmüş ya sövmüş.

Bir de kısır olmak bir kusur değil ki. Böyle şeyler doğal. Olamayabilir, olur tutmayabilir.
Böyle şeyler çok mahrem ya kimse kimseye sormamalı kimse kimseye laf dememeli.

Bebek sahibi olmak çok güzel ama mecburi bir şey değil ki

Maruz kaldığınız şeylere üzüldüm. Diğer kvaldesi bebek var mı yok mu diye soran arkadaşa da.

takmamaya çalışıyorum ama zaten olan korkuların üstüne bi korku daha ekleniyo ister istemez çarşamba günü görücem kızımı allahın izniyle 3 lü taramamız var zaman bitürlü geçmiyo
İnş sağlıkla alırsın kucağına ben bu ikili üçlü taramayı yaptırmadım down sendromla iligliymiş doktorumun verdiği bilgiye göre bende kendimi strese sokmamak için reddettim. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza. Öyle bir durum varsa onu öğrenirsem strese girebilirdim doğuma kadar o yüzden hiç yaptırmak istemedim. İki hafta sonra detaylı ultrasonum var inş onu bekliyorum heycanla bende

canım bende senin gibi düşünüyodum ama sadece down sendromuna bakmıyolar organlarına falanda bakıyolar bu tarama testlerinde ve ayrıntılı ultrasonda böylece tedavi edilebilecek şeylere hazırlıklı olma olanağımız oluyo yoksa sanmıyorum çok nadirdir gebeliğini riskli diye sonlandıracak insanlar allah hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar versin riskli bile olsa öyle olursada allahın bize imtihanıdır derim ya olursa diye strese girmem sonuçta dünyanın sonu değil allah belki benide özel bir çocukla sınicak derim ben diğer ihtimaller için yaptırmak istiyorum canım yoksa belkide tedavi imkanı etkenden anne karnında saptanfığı için çok daha kolay olacak rahatsızlıkla karşılaşırız ve ilerde iyikide yaptırmışım deriz

Sanırım detaylı ultrasonda organ taramalarına bakıyorlar diye biliyorum ve galiba herhangi bir organ hasarı varsa bazı problemler anne karnında çözülüyormuş sanırım bu yüzden tabi ki detaylı ultrason yaptıracağım ama diğerlerini dediğim gibi yaptırmadım. Dediğin çok doğru ne olursa başım üstüne asla reddetmem ama şuan oldu ki öyle bi durum olduğunu öğrendik reddetmesem de ister istemez üzüleceğiz hamileliğimi etkilemek istemedim ne gelirse rabbimden gelir ne olursa kabulüm dedim yaptırmadım ikili üçlü testleri

Sitrese ister istemez giriyoruz cnm benim ikili de pozit dendi Dow senduromlu denildi perinatoloji ye gittim doktor normal dedi burun kemiği felan gözüküyor dedi az da olsa rahatladım yoksa hiç uyuyamıyordum ağlayıp duruyordum 20 haftayı bekliyorum detaylı için sonra tekrar gidicem inşallah güzel sonuç alırım Allah'ıma sığındım ondan gelen her can kabulum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…