2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim de danışmak istediğim bir konu var.
Park yatak!
Hangi marka iyidir hangisi problemsizdir.
Normalde ahşap beşik alacaktım fakat kullanılmadığında katlayıp kaldırma fikri cazip geliyor. Ahşaplar yer kaplar. Büyük ihtimalle bir buçuk yaşlarındayken ablayla odasına geçer.
Ben unutmuşum bebek ve ihtiyaçlarını.
Erken diyenler olacaktır ama daha geçenlerde kalbi atıyor mu derken 4. Ay bitmiş.
Yaz hızlı gelir ben de pimpirikliyim en azından yatak hazır olsun başka bir şeyi yok 😂
Bende park yatak Alicam.Buyunce kaldırmayı düşünüyorum.Ahsap aldım hem çok yer kapladı hem maliyet olarak daha pahalı.Bu bebeğimi erken ayırırım odasına öyle düşünüyorum.Daha hiç bir şey almadım.Besik için acele etmek istemiyorum son bir ay kalasiya almayı düşünüyorum.Suan o kadar indirim var bebek reyonunda niyeyse almak istemiyorum.Bir şey olursa felan düşüncesi Beni engelliyor herseye karşı.Herseyini son bir ay kala alacağım galiba.

Bende park yatak Alicam.Buyunce kaldırmayı düşünüyorum.Ahsap aldım hem çok yer kapladı hem maliyet olarak daha pahalı.Bu bebeğimi erken ayırırım odasına öyle düşünüyorum.Daha hiç bir şey almadım.Besik için acele etmek istemiyorum son bir ay kalasiya almayı düşünüyorum.Suan o kadar indirim var bebek reyonunda niyeyse almak istemiyorum.Bir şey olursa felan düşüncesi Beni engelliyor herseye karşı.Herseyini son bir ay kala alacağım galiba.
Evet ben de şimdi değiş ama detaylı ultrason sonrası artık tamamlamak istiyorum ufak ufak eşyaları. Şubatta detaylı ultrason bar 21. Haftayı bitirmiş olacağım. Allah güzel sonuçlar göstersin sonrasında hepsi hazır olsun. 30. Haftadan sonraya kalmak istemiyorum çok zor oluyor hem hareket hem onların temizliği filan.
Olumsuzu da düşünmek istemiyorum ki çekmeyeyim diye 😅

Kızlar selam bebek arabası vs vs aldınız mı ? Erken mi sizce yoksa ufaktan odanızı yapmaya başlamalı mıyım ?

Kızlar selam bebek arabası vs vs aldınız mı ? Erken mi sizce yoksa ufaktan odanızı yapmaya başlamalı mıyım ?
Benim kızımdan kalma var ama şuan olmasaydı almazdım. Oda yapmak için ben bebeğin doğmasını ve biraz büyümesinler bekleyenlerdenim.
Sadece beşik/park yatak yeterli
21. Haftadan sonra başlayacağım herşeyi yapmaya. Hani detaylı ultrason ile problem olmadığını netleştirmek için. Gerisi Allah Kerim

benim 2 hafta olucak bebim doktor test falan olmadığı sürece 3 haftada bir çağırıyo zaman geçmiyo minişleri meraktan biran önce son haftalara gelelimde kucağımıza alalım kokusunu içimize çekelim inşallah hepside zamanında gelir oğlum 37 haftalık gelmişti 3210 kiloydu yani 20 gün daha gününü beklese 4 kilo olucaktı o gün doğanlar hep 4 kilo üstüydü (çoğu suriyeli😅) benim oğlan o gün doğan tek erkek bebekti ve en ufaklarıydı bakalım bu nasıl olucak
Sağlıkla doğsun bu da inşallah maşallah ☺️👶🏼

Kızlarrr dün tatlı yemiştim dısarıdaydık eve geldim kanepeye uzanmıştım bi pıtırdı oldu karnımda uzanır pozsyonda oluyor ama sonra elledim bi baktım benim oglan kudurmus gibi hareketler ediyor hatta bi ara tekme yada yumruk attı eşimde elledi oda ilk defa hissetti 17 haftalıgız ilk kez bu kaadar net ben burdayım anneeeeee dediii😍😍😍😍😍😍😍

Kızlarrr dün tatlı yemiştim dısarıdaydık eve geldim kanepeye uzanmıştım bi pıtırdı oldu karnımda uzanır pozsyonda oluyor ama sonra elledim bi baktım benim oglan kudurmus gibi hareketler ediyor hatta bi ara tekme yada yumruk attı eşimde elledi oda ilk defa hissetti 17 haftalıgız ilk kez bu kaadar net ben burdayım anneeeeee dediii😍😍😍😍😍😍😍
Ne güzel 🧿

Bende sıfır his. Hiçbir şey hissetmiyorum. 🤦🏻‍♀️

Merhaba temmuz anneleriii ☺️ insallah hayirlisiyla kolaylikla saglikla bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Ben agustos annelerinden geliyorum ✋🏻 hamileligimin ilk belirtisi halsizlik uyku haliydi bu cok uzun surdu 1 hafta 10 gun once gitti ama 3 gundur yine basimi yastiktan kaldiramiyorum mod dusuklugu yasiyorum. Sizlerde ne zaman gecti bu durum acaba😞

Bu ekonomide bence almak mantıklı her şey her ay bile pahalaniyor daha almadım ama almak için ne kadar bekleriz bilmiyorum son haftalara bırakmayız bence önümüzdeki ay ya da bir dahaki ay alırız

Yaaa nasıl bir his acaba eşin bile hissettiyse baya güçlü olmuş demek ki❤️

Hayirli cumalar Temmuz anneleri🌸🌸😍😍
İnsallah hepimiz saglikla bebişlerimizi kucagimiza aliriz sorunsuz sıkıntısız 🙏🙏
Herkese merhaba, ilk gebeliğimde buradan bir sürü arkadaşım olmuştu. Şimdi de 2. Çocuğuma hamileyim 13+4 haftalık. Hemen bu grubu buldum, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz inşallah 🙏

Kızlar çok fena hasta oldum. Öksurdukce cigerlerim kopuyor resmen. Önce eşim hastaydı dikkat de ettik ama iki gündür bana geçti ve kollarımı kaldıracak takatim yok😔iştah gitti en çok öksürme mahvetti beni. Dikkat edin siz de beta salgını varmış.
Geçmiş olsun cnm bol bol su içmeye çalış 😍

Cok sagol cnm gercekten benim bulantim asiri degil ama midemdeki hazimsizliklar kusmalar, yemek yiyememeler artik o kadar beni mutsuz etti ki hamileligimden bisey anlamadim. Insallah hepimizin gecer bu sorunlar. Ben de yarin 15 hafta oluyorum insallah.
Gececek cnm hayırlısıyla bende de vardı bu saydığın sorunlar. Ne ararsan o vardı hatta bende cok ağladığim oldu. Cok şukür zor olanı atlattık gibi rabbim başka sıkıntı vermesin insllh🙏

X