2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet maalesef öyle. Ben ilk iki kontrole devlrte gittim. Birinde kese göründü birinde bebek. Emin olduktan Sonra da doktorumu bulup onunla devam ettim. Bir daha da Allah düşürmesin inşallah ( eksik de etmesin 🤲🏻) ilk konttolümde kadın ağlatmıştı beni 🤦🏻‍♀️

Bebeğin kesesi rahim duvarından ayrılmıştı ve geniş bir kanama alanı vardı 🥲
Rabbim korusun kuzumm size bağışlasın inşallah 😢 geçmiş gitmiş olmasını diliyorum bizi de haber edersin sakin olmaya çalış

Ay bide yaz hamişi olsaydık keşke dedim bugün kat kat giyinip sabahın ayazında sokağa çıkmaktan yıldım.Elbise giyer çıkardım yaz olsa.Bizimki başlarına gelecek.

aynıyız şimdiden elim belimde yürüyorum 8 aylık gibi daha karnım yok ama ağrım çok kocamda diyo şimdiden yn yan yürüyon daha ilerlince nasıl olucak diye valla çok zor bunu sağlıkla kucağıma alim başkada çocuk yapmam zaten bir erkek bir kız yeter her hamileliğimde böyle oluyorum fıtıkta varmış üstüne ağırlık binince ağrı yapıyo hamile değilken hiç ağrı falan yok
Perinatoloji dr na söyledim magnezyum kullanayım mı bu ağrılar için d3 daha iyi 9 damla ondan kullan dedi çünkü bebeğin gelişimi için vücuttan çok çekiliyormuş

Esenyurt Beylikdüzü civarı onerebilecginiz doktor var mı ben şuan kliniği olan bir doktora gidiyorum ama yılbaşı sonrası çok pahalı oldu o yüzden iyi bir doktor hastahane arıyorum

Ay bide yaz hamişi olsaydık keşke dedim bugün kat kat giyinip sabahın ayazında sokağa çıkmaktan yıldım.Elbise giyer çıkardım yaz olsa.Bizimki başlarına gelecek.
Keşke ama kısa doğum oluyordu olsun temmuz annesi olucaz bizde gerçi doktorum bana 37 den sonra hazirlikli ol dedi iki çocuğunda 38 de girmeden doğmuş dedi hahaha hepsi bir olmaz heralde

Esenyurt Beylikdüzü civarı onerebilecginiz doktor var mı ben şuan kliniği olan bir doktora gidiyorum ama yılbaşı sonrası çok pahalı oldu o yüzden iyi bir doktor hastahane arıyorum
Beylikdüzü devlet gayet iyi 2.yi orada doğurdum 2020 de ebeler çok profesyoneldi bende dua ediyorum inşallah yine onlara denk gelirim diye. Özeller çok pahalı cidden, Esenyurt devlet çok kötü Beylikdüzü temiz güzel, bende Beylikdüzü nde oturuyorum. Dr olarak henüz pek gidemedim o zaman ki dr um medilife özel hastanesine geçmiş eskilerden bir Mehmet satıcı var ona gittim sonra perinatoloji ye yönlenince bir daha gidemedim yarın Sabriye Erdan a aldım randevu gidicem bakalım gidince de sorarım en çok kimi öneriyorlar buradan yazarım. Özel olarak da medilife burada çok tutulan bir hastane medicana da düşünebilirsin gerisi hakkında pek bilgim yok.

Beylikdüzü devlet gayet iyi 2.yi orada doğurdum 2020 de ebeler çok profesyoneldi bende dua ediyorum inşallah yine onlara denk gelirim diye. Özeller çok pahalı cidden, Esenyurt devlet çok kötü Beylikdüzü temiz güzel, bende Beylikdüzü nde oturuyorum. Dr olarak henüz pek gidemedim o zaman ki dr um medilife özel hastanesine geçmiş eskilerden bir Mehmet satıcı var ona gittim sonra perinatoloji ye yönlenince bir daha gidemedim yarın Sabriye Erdan a aldım randevu gidicem bakalım gidince de sorarım en çok kimi öneriyorlar buradan yazarım. Özel olarak da medilife burada çok tutulan bir hastane medicana da düşünebilirsin gerisi hakkında pek bilgim yok.
Çok teşekkür ederim burada yeni olduğum için hicbr bilgim yoktu klinik olmasında özele razıyım

aynıymışız ultrasona göre bende 15+2yim 3 lü tarama yaptırıcakmısın
İstemiyorum ya doktora soyliycem ikili zaten oldum pozitif diyince moral ler yerle bir oldu şimdi ucude aynı der sinirimi iyice ziplatir evde ufacık şeyde sinirleniyorum artık herife bağırıp çağırıyorum

İstemiyorum ya doktora soyliycem ikili zaten oldum pozitif diyince moral ler yerle bir oldu şimdi ucude aynı der sinirimi iyice ziplatir evde ufacık şeyde sinirleniyorum artık herife bağırıp çağırıyorum
Bence böyle bakmamalısın bunlar ihtimal veren testler kesin birşey yok diyelim tam tersi oldu testlerin sonucu çok iyi ama doğumda farklı geldi bebek o zaman demek yıkılıcak mısın? Bilmiyorum ben bilmediğim hazırlıksız yakalandığım zaman üzülür içime kapanırdım bildiğim şeye karşı hazır olurdum. Yani şimdi cahiliye devri değil bunun nimetlerinden faydalanmak gerek o testler yapılırken bebeğin organlarına da bakılıyor böbreğinde bir sorun olsa misal hemen müdahale şansı var sen bebeğinin bu şansını elinden almaktan bahsediyorsun. Ki aldırmak istemem herşeyiyle kabulum dediğin halde.
Bir de böyle düşünün diyerek yazdım yanlış anlamayın kesinlikle sadece farklı bir bakış açısı kazanırsınız belki diye. Umarım üzmem sadece pozitif bilimden korkulmasın istiyorum bunlar geleceğe ışık tutan şeyler çünkü.

X