2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Oyy maşallah sağlıkla gelsinbizim ki de kız olsaydı dükkanı kapatıyorduk şimdi önü açık
bende diyodum oğlan olursa bi tane daha doğururum eşim yok diyodu kız olunca bende diyorum şimdi başka yok diye allah bunlara uzun ömür versin bu devirde çocuk büyütmek zor

bende diyodum oğlan olursa bi tane daha doğururum eşim yok diyodu kız olunca bende diyorum şimdi başka yok diye allah bunlara uzun ömür versin bu devirde çocuk büyütmek zor
Aminn canım aminn gerçekten öyle çocuk büyütmek çok zor bı yandan da ben çok ara verdim ilkim 6 yaşında diyorum ki peşpeşe şimdi olsa iyi olur tabi şuan ssvd adayıyım normal olursa tekrar istiyorum

Aminn canım aminn gerçekten öyle çocuk büyütmek çok zor bı yandan da ben çok ara verdim ilkim 6 yaşında diyorum ki peşpeşe şimdi olsa iyi olur tabi şuan ssvd adayıyım normal olursa tekrar istiyorum
inşallah normal olur canım benimkiler iki gebeliğim oldu normal di inşallah buda normal olur şimdiden düşünüyorum bir gün bensiz nasıl durucak diye 3 yaşında daha ben uyutuyorum ben yediriyorum babaannesi gilde kalırmı ağlarmı nasıl olucak şimdiden sıkıntı düştü içime eşime diyorum izin verseler yanımda yatırırdım oğlumu ama izin vermezler

Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma canım çocuklar heryere uyum sağlar hem bak ne güzel normal doğum sabah doğum etsen akşam yanindasin hissetmez bile ama öyle veda eder gibi dusunme sen

Son adet 24 Ekim yaş 26 cinsiyetimiz erkek ikili taramada cinsiyeti söylediler erken diye düşünmüştüm bende beklemiyordum

Hiç öyle düşünüp kendini strese sokma canım çocuklar heryere uyum sağlar hem bak ne güzel normal doğum sabah doğum etsen akşam yanindasin hissetmez bile ama öyle veda eder gibi dusunme sen
canım ilkide ikinciside gece sancım başlamışyı sabah doğum olmuştu ilkim ölü doğum oldu malesef oğlumdada bir hafta hastanede yatmıştık şimdi düşünüyorum inşallah öyle bişey olmaz diyorum bensiz durmuyo çünkü hem sabah bile doğsa akşam taburcu etmiyolar belki kaynanamla durur diyorum mecburen idare edicez artık yapacak bişey yok

Başın sağolsun inşallah evladın şefaatçi olsun sana ahirette sen merak etme takma kafana hep iyiyi dusun, telkin et vücudunu da sesli olarak doğumum çok iyi geçecek bende bebeğimde sağlıkla kavuşup hemen diğer evladimin yanına gidecegiz de butun azaların duysun. Sen duası mübarek olansin şuan heleki bir evlat kaybı yasamissin rabbim senin dualarını inşallah geri çevirmez

amin canım inşallah hepimizde evlatlarımıza sağlıkla kavuşuruz bi iyice kıpırdansa içim rahat edicek canım az kaldı ama sat a göre 15+6 oluyoduk ama ultrasona göre şuan 15+2 olduk haftaya bugün 3 lü taramam var geçen hafta doktora herşeyini sordum kalp atışını dinledim normalde dinletmiyolar özellikle söyleyince dinletiyolar ultrason görüntüsündende isticektim heyecandan unuttum inşallah haftaya unutmam istemeden vermiyo çünkü

İnşallah canım evet ya bende hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden bı tekmelemeye başlasalar içimiz rahatlayacak bende muayene de videoya çekiyorum

Yaa basin sagolsun oncelikle ne yasadigini tahmin bile edemem cok uzuldum.
Bebegin icin deneme yapsan alistirmak icin daha baya bi vakit var doguma ufak ufak alistirmalar yapsan sen doguma rahat kafayla gidersin bebeginde stressiz kardesine kavusur bence bi pedagogla konus bu konuyu ne yapabilirim diye.

İnşallah canım evet ya bende hala kendimi hamile gibi hissetmiyorum o yüzden bı tekmelemeye başlasalar içimiz rahatlayacak bende muayene de videoya çekiyorum
nasıl çekiyosunki yanına birini alıyolarmı devlettemi kontrollerin özeldemi özelde alıyolar devlette almıyolar kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…