2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İstanbul da Cerrahpaşa diş fakültesi var sanırım beyazıtta bir de Marmara var fakülte Maçka da ama ikisi de çok ileri tarihe veriyor acil durum diye birşey pek görmedim. Önce kadın doğumcundan kaşeli kağıt al tedavi görebilir diye sonra devletin diş hastaneleri var ya sabah erkenden sana yakın olan bir tanesine git genelde acil durumlarda ilgileniyorlar. Zaten yapacağı en fazla dolgu ya da çekim kanal tedavisi vs lik durumu yapmazlar onlarda. Şu an tehlikeli mi bilmiyorum ama ağız içi enfeksiyona karanfil çiğnemek iyi geliyor.
Kanal tedavi olmam lazım 😞 çok şükür dış etimde şişme iltihap yok suanda

aa ilk defa kendim gibi birini buldum :) benim de bulantım kusmam olmadı 13. haftadayım. işin tuhafı hiç koku hassasiyeti de yaşamadım ve 13 haftadır aşeriyorum :KK70: hamile olduğumu bilmeden önce bile çorba istiyodu canım hala da öyle özellikle limon sıkabileceğim şeyleri canım çekiyo ilerleyen saatlerde de tatlı krizim geliyo :KK70: nasıl bir şey anlamadım bir de çok fast food abur cubur beslenirdim şimdi onları bıraktım gece gündüz yememe rağmen 3,5 kilo vermişim
Tuz ve limon delisiyim ben de😊hamilelikten önce hiç aram yoktu tuzla .şimdi normalin üstünde atıyorum atmasam tatsız geliyor.tatli eksi Allah ne verdiyse yiyorum. Ben 3.5 kilo aldım aksine. 14+3oldum bizim de cinsiyet belli değil daha

Tuz ve limon delisiyim ben de😊hamilelikten önce hiç aram yoktu tuzla .şimdi normalin üstünde atıyorum atmasam tatsız geliyor.tatli eksi Allah ne verdiyse yiyorum. Ben 3.5 kilo aldım aksine. 14+3oldum bizim de cinsiyet belli değil daha
16dan önce cinsiyet tahminlerine güvenmeyin diyolar ben de 16yı bekliyorum sonra 20de ayrıntılıda da aynı cinsiyeti söylerlerse alışveriş yapıcam. tuz fazla yeme tansiyon için çok tehlikeli annemin gebelikte yüksek tansiyonu çıkmış doktor tuzu tamamen kestirmiş ekmekte bile düşün. ona hiç dayanamazsın.

Benim de sağ tarafım canım. Zor doğruluyorum bel fıtığı olmuşum gibi. Kuyruk sokumundan da otururken yatarken bile ağrı çekiyorum.
aynıyız şimdiden elim belimde yürüyorum 8 aylık gibi daha karnım yok ama ağrım çok kocamda diyo şimdiden yn yan yürüyon daha ilerlince nasıl olucak diye valla çok zor bunu sağlıkla kucağıma alim başkada çocuk yapmam zaten bir erkek bir kız yeter her hamileliğimde böyle oluyorum fıtıkta varmış üstüne ağırlık binince ağrı yapıyo hamile değilken hiç ağrı falan yok

aa ilk defa kendim gibi birini buldum :) benim de bulantım kusmam olmadı 13. haftadayım. işin tuhafı hiç koku hassasiyeti de yaşamadım ve 13 haftadır aşeriyorum :KK70: hamile olduğumu bilmeden önce bile çorba istiyodu canım hala da öyle özellikle limon sıkabileceğim şeyleri canım çekiyo ilerleyen saatlerde de tatlı krizim geliyo :KK70: nasıl bir şey anlamadım bir de çok fast food abur cubur beslenirdim şimdi onları bıraktım gece gündüz yememe rağmen 3,5 kilo vermişim
Kızlar kimseye söylemeyin doğumdan sonra bile çünkü ben de öyleydim önceki gebeliklerimde heralde nazar değdi bunda bulantı da yaşadım iştahsızlıkta oğluma hamileyken yemeğin üstüne birsürü elma yiyodum durmadan ağzım boş durmuyodu evin önündede maşallah elma vs ne ararsan vardı meyve olarak iniyodum durmadan yiyodum şimdi hiç o kadar yiyemiyorum inşallah iştahım biran önce düzelir

Ben yeni yeni çevreme söylüyorum, 15 haftadayım. Eşimin annesi bile yeni öğrendi . Çoğu kişiye söylemedim, hem dır dır çekemem hem öğüt...
Senin gibi nazara inanıyorum ama okuyorum sabah akşam. Allah korusun hepimizi.
Ya benimde kv öğrendi zaten ilk torun olmasına rağmen pek bir sevinç görmedim 😂😂sadece gülüyorum ama olsun

kızlar nası minnooşş 😍 civil de 150 lira beğenen olursa

Eklentiler

• Screenshot_20230125-084233.jpg
    Screenshot_20230125-084233.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 64
16dan önce cinsiyet tahminlerine güvenmeyin diyolar ben de 16yı bekliyorum sonra 20de ayrıntılıda da aynı cinsiyeti söylerlerse alışveriş yapıcam. tuz fazla yeme tansiyon için çok tehlikeli annemin gebelikte yüksek tansiyonu çıkmış doktor tuzu tamamen kestirmiş ekmekte bile düşün. ona hiç dayanamazsın.
Doğru diyosun dikkat etmek lazim ama işte sanki tuz aseriyorum😁 cinsiyet için ben de 16ya yakın gidicem nasipse

X