2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Şişli eski Okmeydanı eğitim araştırma hastanesi şimdi ismi prof bilmem ne olmuş çok uzun aklımda tutamıyorum. Orada perinatoloji Hicran hanım, tek tek organlara baktı sonra işte amniyosentezi filan anlattı ben hamileliğin ilk haftası cipro kullanmıştım 1 kutu ve bebeğin gelişimini etkileyen bir ilaçmış o yüzden söyledi bunları sonra işte cinsiyeti söyledi henüz erken ama kız gibi dedi bazen pipiler ufak olup belli olmuyor çünkü kordondan filan vitamin kullanıyor musun dedi imom diye omega 3 tavsiye etti ben biraz kiloluyum çünkü başka şey kullanmana gerek yok şuan dedi 1 ay sonraya yine randevu al kemiklerine bakayım dedi çok tatlıydı ilk defa öyle güler yüzlü insan gibi herşeyi anlatan dr a denk geldim.

Regenesis kullandım bana aşırı kusma yaptı. Bu arada decavit ve regenesiz aynı anda kullanma canım sakım doz aşımı olur ikisinde aynı vitaminler var zaten decavit de omega 3 yok regenesis de var.
Birer sat arayla kullansam olur dimi

Kızlar diş ağrısı için nereye gideceğiz? Discim biz kabul etmiyoruz dedi fakülteye gitceksiniz dedi hangi fakülteye gideceğiz yani hiçbir yere sıra da yok
İstanbul da Cerrahpaşa diş fakültesi var sanırım beyazıtta bir de Marmara var fakülte Maçka da ama ikisi de çok ileri tarihe veriyor acil durum diye birşey pek görmedim. Önce kadın doğumcundan kaşeli kağıt al tedavi görebilir diye sonra devletin diş hastaneleri var ya sabah erkenden sana yakın olan bir tanesine git genelde acil durumlarda ilgileniyorlar. Zaten yapacağı en fazla dolgu ya da çekim kanal tedavisi vs lik durumu yapmazlar onlarda. Şu an tehlikeli mi bilmiyorum ama ağız içi enfeksiyona karanfil çiğnemek iyi geliyor.

Gercekten insanina denk gelmek cok onemli devlet veya özel olmasindan ziyade Allah iyilerle karsilastirsin. Bu arada sen sevkle mi gittin yoksa direk randevu alinmiyor diye biliyorum. Yani kadin dogumcu mu yolladi seni?

Gercekten insanina denk gelmek cok onemli devlet veya özel olmasindan ziyade Allah iyilerle karsilastirsin. Bu arada sen sevkle mi gittin yoksa direk randevu alinmiyor diye biliyorum. Yani kadin dogumcu mu yolladi seni?
Amin. Evet devlet hastanesi kadın doğumcusuna kullandığım ilacı söyledim adamın bir benzi attı bende korktum ondan o kadar mı kötü diye sonra araştırdım biraz dirençli hastalıklarda kombine tedavi için kullanılırmış ve hızla çoğalan hücrelerin çoğalmasını engellemek gibi bir özelliği varmış yani bu insanda hızla büyüyen ne hücresi var? Ya hastalık ya gebelik yani bebeğin gelişimini durdurma etkisi varmış neyse işte beni takip gerektiren hasta olarak işaretledi öyle aldım randevu 15 20 günde bir de oraya gidiyorum. Daha önce çok gittim böyle dr lara ama işte hiç böylesine rastlamamıştım bir de gerçekten ilgilenen anlatan dr bulmak zor.

Kızlar tarama testinde 4 lü down ve trisomi normal gelirken afp değerim yüksek çıktı sınırda daha doğrusu biraz moralim bozuldu açıkcası doktor ultrasonda bir sıkıntı görmedi ama detaylı ultrasonda sanırım netleşir 20. Haftada herşey daha net şekilde daha önce başına böyle birşey gelen varmı?

Hiç duymadım bilmiyorum. Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi? Yani bu değer yüksek ama tek başına bir şey ifade etmez, sonucun iyi gibi vs?

Ben de yarın gidiyorum doktora. 4 lü tarama için

Ben daha taramaya girmek istemiyorum ikilide can sıktılar zaten üçte dörtte onların moralini bozma bana gittiğim doktor 20 haftada detaylıta gir yanıma gel dedi ona bile Giresim yok haftayı gecirecem

Hiç duymadım bilmiyorum. Doktor bununla ilgili bir şey söylemedi mi? Yani bu değer yüksek ama tek başına bir şey ifade etmez, sonucun iyi gibi vs?

Ben de yarın gidiyorum doktora. 4 lü tarama için
Ne sorucaktim sana perinatoloji raporu bana vermedi ya gidip kendi doktorumdan mi ogrenicem sonucu ne yazmış die

Ne sorucaktim sana perinatoloji raporu bana vermedi ya gidip kendi doktorumdan mi ogrenicem sonucu ne yazmış die
Ben perinatolojiye hiç gitmedim ama ikili test için şöyle oldu. Doktorumun muayenehanesinde kan aldılar benden. Sonuçlar çıkınca arayıp sonucunuz iyi diye haber verdi. Sonrada mailimize attı. E nabızda görünmedi.

Siz muhtemelen doktorunuzdan öğrenebilirsiniz. Sizi o sevk etmişti sonuçta

kızlar bel ağrısı olanlar ne durumda benim sol taraf kuyruk sokumunda aşırı ağrı var 15-20dakka ayakta dursam çok fena oluyorum yaşayan varmı acaba
Benim de sağ tarafım canım. Zor doğruluyorum bel fıtığı olmuşum gibi. Kuyruk sokumundan da otururken yatarken bile ağrı çekiyorum.

Bana doktor kan sulandırıcı vermedi inşallah bir şey olmaz
Önerilerin için teşekkür ederim canımm uygulayacam sana da çok geçmiş olsun canım benim
canım bakmışlardır pıhtılaşma sorunun yoktur. bir de omega 3 de pıhtılaşmayı önlüyo bana doktor her vitaminin içinde olduğu bi tane önerdi ona başladım limon da kan sulandırıyo bu arada abartmadan onu da kullanabilirsin için rahat etsin diye

aa ilk defa kendim gibi birini buldum :) benim de bulantım kusmam olmadı 13. haftadayım. işin tuhafı hiç koku hassasiyeti de yaşamadım ve 13 haftadır aşeriyorum hamile olduğumu bilmeden önce bile çorba istiyodu canım hala da öyle özellikle limon sıkabileceğim şeyleri canım çekiyo ilerleyen saatlerde de tatlı krizim geliyo nasıl bir şey anlamadım bir de çok fast food abur cubur beslenirdim şimdi onları bıraktım gece gündüz yememe rağmen 3,5 kilo vermişim

11+2de benim bebişte bildiğin doblolu enişte göbeği vardı 13 haftadır aşermem geçmedi hem limon hem tatlı şeyler aşeriyorum gece de illa ekmek arası domates peynir takıntım oldu :) 16da cinsiyet öğrenmeye gidicez dün eşim o kadar beklemeyelim ben çok özledim dedi gece boyu ağladım :) son bir haftadır yürürken kasık ağrıları bi de bu ağlamalar başladı hemen açıyorum çeşmeleri :)

Dün geceden beri hiç geçmeyen baş ağrım var. Daha kötüsü gittikçe de şiddetleniyor. Çıldırma noktasına geldim. Ne olur beni de dualarınıza alın parolda içiyorum ama yok fayda etmiyor
canım tansiyonun yükseliyo olabilir, ensede ya da başının tepesindeyse ağrı o zaman limonlu su iç ve idrara çık idrar düşürüyo tansiyonu

canım tansiyonun yükseliyosa limonlu su iç yudum yudum yavaş içeceksin üstüne de bir bardak su iç idrara çık öyle düşüyo. baş ağrın olunca dene bunu ama bulanık görecek kadar yüksekse doktor ilaç da verebilir gittin mi doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…