- 12 Temmuz 2016
- 4.166
- 6.074
- 31
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #11.781
Valla canisi burdaArkadaşlar ikili taramaya ne kadar guvenebiliriz sizin sonuçlarınız nasıldı ?
Takibimi özelde yaptırıyorum devlete de tahliller için gidiyorum ikisinde de video çekiyorum karşımda ki ekrandan bebeği görüyorum ya kendim çekiyorum video devletteki doktorda bişey demiyor hatta başladın mı videoya bana söyle öyle koyayim ultrason aletini diyor buarada yanıma annem eşim falan da giriyor devlettenasıl çekiyosunki yanına birini alıyolarmı devlettemi kontrollerin özeldemi özelde alıyolar devlette almıyolar kimseyi
babaanbesi gille evimiz yakın bakalım babaannesinede çok alışık ama yinede benle gelmek istiyo yoksa oğlum doğduğunda zaten aynı evdeydik 1 yıl oldu ev yaptırdık evimize geçtik sorunca babaannemle yatarım ben diyo ama akşam olunca beni istiyo belkide ben evham yapıyorum bilmiyorum ama bebiş doğmadan bi çaresine bakıcaz mecbur bir anda pat diye bırakamam yoksaYaa basin sagolsun oncelikle ne yasadigini tahmin bile edemem cok uzuldum.
Bebegin icin deneme yapsan alistirmak icin daha baya bi vakit var doguma ufak ufak alistirmalar yapsan sen doguma rahat kafayla gidersin bebeginde stressiz kardesine kavusur bence bi pedagogla konus bu konuyu ne yapabilirim diye.
Teşekkür ederimCanım ben yaptırmadım doktor bir kağıt imzalattı istemediğimize dair
Ankara Şehir Hastanesinde koridora bile sokmuyorlar erkekleriTakibimi özelde yaptırıyorum devlete de tahliller için gidiyorum ikisinde de video çekiyorum karşımda ki ekrandan bebeği görüyorum ya kendim çekiyorum video devletteki doktorda bişey demiyor hatta başladın mı videoya bana söyle öyle koyayim ultrason aletini diyor buarada yanıma annem eşim falan da giriyor devlette
AA ciddi misinn neden öyle acabaAnkara Şehir Hastanesinde koridora bile sokmuyorlar erkekleri
Canım neden korkuyorsun bir sebebi var mı bebişle ilgili bir durum yoktur inşallahkızlar bugün 14.30 da randevum. Çok heyecanlıyım. Çok korkuyorum. Olumlu düşünmeye çalışıyorum ama yine de..
Eşime arada şu isim nasıl bu isim nasıl diyorum. Bir doktora gidelim de diyor hç yorum yapmıyor. İsim seçmek istemiyor. Böyle olunca korkuyorum demesine gerek yok tabi, belli korkuyor. Çok üzülüyorum
İnşallah güzel şeyler duyarım.
ben yaptırmadım ikili test canım zamanı geçmişti 3 lü için haftaya bugün gidicemArkadaşlar ikili taramaya ne kadar guvenebiliriz sizin sonuçlarınız nasıldı ?
bizimki devlette kontroller canım kimseyi sokmuyolar odaya ekranda sağ tarafımda kalıyo isteyince veriyo ultrason görüntüsündenTakibimi özelde yaptırıyorum devlete de tahliller için gidiyorum ikisinde de video çekiyorum karşımda ki ekrandan bebeği görüyorum ya kendim çekiyorum video devletteki doktorda bişey demiyor hatta başladın mı videoya bana söyle öyle koyayim ultrason aletini diyor buarada yanıma annem eşim falan da giriyor devlette
Hmm anladim kuzum benim gittiğim çok şükür öyle değil her seferinde ultrason görüntüsü verir Dr da çok iyi naif bir insan hiç kızmaz özele gittiğimi bildiği halde saolsunben yaptırmadım ikili test canım zamanı geçmişti 3 lü için haftaya bugün gidicem
bizimki devlette kontroller canım kimseyi sokmuyolar odaya ekranda sağ tarafımda kalıyo isteyince veriyo ultrason görüntüsünden
bende doktorumdan memnunum kızmaz ama söylemeden yapmıyo tam ultrasonu öekiyodu kalp atışını dinleyebiliyomuyuz diyince bakalım dedi tekrar tuttu dinletti isteseydim verirdi ama heyecandan unuttumHmm anladim kuzum benim gittiğim çok şükür öyle değil her seferinde ultrason görüntüsü verir Dr da çok iyi naif bir insan hiç kızmaz özele gittiğimi bildiği halde saolsun
İstanbul başakşehir şehir hastanesi de aynı, koridorda bile birlikte bekletmedilerAnkara Şehir Hastanesinde koridora bile sokmuyorlar erkekleri
Bencede o belki dururda sen onu dusunur durursun. Hafif hafif alistirma dene doguma yakinbabaanbesi gille evimiz yakın bakalım babaannesinede çok alışık ama yinede benle gelmek istiyo yoksa oğlum doğduğunda zaten aynı evdeydik 1 yıl oldu ev yaptırdık evimize geçtik sorunca babaannemle yatarım ben diyo ama akşam olunca beni istiyo belkide ben evham yapıyorum bilmiyorum ama bebiş doğmadan bi çaresine bakıcaz mecbur bir anda pat diye bırakamam yoksa
Evet maalesef öyle. Ben ilk iki kontrole devlrte gittim. Birinde kese göründü birinde bebek. Emin olduktan Sonra da doktorumu bulup onunla devam ettim. Bir daha da Allah düşürmesin inşallah ( eksik de etmesinAA ciddi misinn neden öyle acaba
Bebeğin kesesi rahim duvarından ayrılmıştı ve geniş bir kanama alanı vardıCanım neden korkuyorsun bir sebebi var mı bebişle ilgili bir durum yoktur inşallah
yaşafığımız ilçede malesef özel yok yoksa doğumu özelde yapmak istiyodum başka ilçeyede gitmek istemiyorum bebişimde gelsin kardeşini görmeye babasıyla gelir gider en azındaHmm anladim kuzum benim gittiğim çok şükür öyle değil her seferinde ultrason görüntüsü verir Dr da çok iyi naif bir insan hiç kızmaz özele gittiğimi bildiği halde saolsun
aynen canım yoksa hepside gözü gibi bakar ondan eminimBencede o belki dururda sen onu dusunur durursun. Hafif hafif alistirma dene doguma yakin
Valla yersiz korkularida yuk etmeyin kendinize. Her sey Allahtan.Ben klinikte yaptırdım normal sonuçlarınız dediler ama ne kadar doğru içimde hep bir korku var
odaya sokmuyolar burdadaİstanbul başakşehir şehir hastanesi de aynı, koridorda bile birlikte bekletmediler
Cinsiyeti belli olsun neler alacam ama. Şok şirin.kızlar nası minnooşşcivil de 150 lira beğenen olursa