- 22 Mart 2019
- 5.255
- 11.805
- 25
- Konu Sahibi LadyMorganas
adet tarihime gore soyledi 5+4 bide keseyi olctu 16 mm diger tarafta siyah gibi bisey vardi kese degil dedi oda emin olamadi ama onu olcmediHaftasını tam olarak soylemedimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet tarihime gore soyledi 5+4 bide keseyi olctu 16 mm diger tarafta siyah gibi bisey vardi kese degil dedi oda emin olamadi ama onu olcmediHaftasını tam olarak soylemedimi
ben tek kese gördüm benimki de aynı bu şekildeHaftasını tam olarak soylemedimi
Tebrikler hamilesiniz ama çok yeni 4 haftalikKizlar beta hcg olayını hic bilmiyorum. Kizima yurt hamile kalmistim orda bunu istemiyorlardi. Simdi kan sonucuma baktim beta 808.0 nasil
Özel Dr mi gittiniz ,cihazları iyi olan bir yerde tekrar baktirabilirsinizadet tarihime gore soyledi 5+4 bide keseyi olctu 16 mm diger tarafta siyah gibi bisey vardi kese degil dedi oda emin olamadi ama onu olcmedi
Ne zaman göründü kesenizben tek kese gördüm benimki de aynı bu şekilde
Yok devlete ilerleyen zamanlarda ozele gitmeyi duşunuyorumÖzel Dr mi gittiniz ,cihazları iyi olan bir yerde tekrar baktirabilirsiniz
Cok tesekkur ederim Insallah her sey yolunda gider. Hepimiz icin de dilerim.Tebrikler hamilesiniz ama çok yeni 4 haftalik
Haftasını
Ztek kese gibi görünüyor canım kalp atışı için diğer kontrolde görürsünüz inşallah benim hiç birşey görünmüyordu ama şimdi gördük net bir şekilde. Devlete gidiyorum bende şimdilik.adet tarihime gore soyledi 5+4 bide keseyi olctu 16 mm diger tarafta siyah gibi bisey vardi kese degil dedi oda emin olamadi ama onu olcmedi
Amin hepimiz sağlıkla sağ Salim kucağımıza alalım bebişleri inşallah :))))Cok tesekkur ederim Insallah her sey yolunda gider. Hepimiz icin de dilerim.
Bende öyleyim. Çok nadir kasıklarım arada ağrıyor batıypr geçiyor. Saniyelik yani. Bende bilmesem hamileyim dememArkadaşlar aranızda çok belirti yaşayan varmı
Ben 5+3 teyim bugün
Bilmesem hamileyim demem
Çok hafif bi göğüs hassasiyeti dışında hiç bişeyim yok
Böyle oluncada korkuyorum:/
bugün 5+4 olarak söyledi haftamı ultrason sonucuna göreNe zaman göründü keseniz
Üzülüyorum böylede büyümüyomu acaba diyeBende öyleyim. Çok nadir kasıklarım arada ağrıyor batıypr geçiyor. Saniyelik yani. Bende bilmesem hamileyim demem
Canım benim her gebeliğin de rahim perdesi oluşuyor kese gibi duruyor o acaba omu ki çoğu Dr bilemiyor onun ne olduğunuMerhaba kizlar bende muayne oldum ama doktor aklim karistirdi bi tane kesede bebek vardiyolksalk gozukuyordu ama kalp atisini duymadim baska bitane keseye benzer bisey var ama kese degil dedi ama emin olamadim sizce ikiz gebelik olabilirmi Eki Görüntüle 3159802
bende de göğüs büyümesi ve her gün yumurtlama akıntısı gibi akıntım dışında bir şey yok normal bence herkesin zor olucak diye bir şey yokArkadaşlar aranızda çok belirti yaşayan varmı
Ben 5+3 teyim bugün
Bilmesem hamileyim demem
Arkadaşlar aranızda çok belirti yaşayan varmı
Ben 5+3 teyim bugün
Bilmesem hamileyim demem
Akintin ne rek benim siyah ,biraz tırsıyorum,ilkde hiç yoktubende de göğüs büyümesi ve her gün yumurtlama akıntısı gibi akıntım dışında bir şey yok normal bence herkesin zor olucak diye bir şey yok
Benim göğüslerim de hafif öyle çok fazla bir hassaslık yok arada midem bulanıyor geçiyor. Ayrıca hiç belirti vermemek sorun değil dokuz ay boyunca hiç belirti yaşamayan hamiş lerde oluyor :)Arkadaşlar aranızda çok belirti yaşayan varmı
Ben 5+3 teyim bugün
Bilmesem hamileyim demem
akıntım şefaf gibi hafif krem rengi gibiAkintin ne rek benim siyah ,biraz tırsıyorum,ilkde hiç yoktu