- 6 Ocak 2019
- 1.516
- 2.594
- Konu Sahibi LadyMorganas
Doktor randevusu olan tüm kuzular, herşey gönlünüzce olsun. Umarım sağlıkla ilerler herşey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin. Hayırlı olsun.Merhabalar herkese. Ben de Temmuz 2023 annesi olacağım Allah’ın izniyle.
Sat 27 eylül, bat 25 Ekim.
Ben dün beta baktırdım sonuç 30012 çıktı. Çok yüksek değil mi? 6+2 olmam lazım şu an. Yarın doktor randevum var ama endişelendim yine de. Sizde benzer sonuç çıkan oldu mu acaba?
Teşekkür ederim. Hepimize hayırlı olsunHosgeldin. Hayırlı olsun.
Aminnn hepimize inşallahBol bol dua edelim dualarım seninle rabbim sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin
Maşallah gayet güzel artmışSelam kızlar Beta Hcg sonucum çıktı
Sat 4 Ekim.
4 Kasım'da ki sonuç = 759,4
10 Kasım'da ki sonuç = 6.896,8
Sizce nasıl?
Çok teşekkür ederim canım sizlerin beta nasıl kaç defa kan verdiniz?Maşallah gayet güzel artmış
Bende 5+6 yım doktora gidicem birazdan Allah hayırlı güzel haberler aldırsın hepimizeBenim yarın 5+6 olucak umarım kese be kalp atışı duyarım , sabah cok erken randevum yazarim insallah guzel haberleri.
Bugun 5+4 gunluk oldumİnşallah sizin kaç oluyor yarın haftanız
Gecmez dedigimiz şeyler nasilda gecti mecbur sabredez bu sureciAy evet çok doğru. Daha ilk test sonucumda endişe sinyallerini salmışım ortaya
Canım keseyi görebilirsin fakat kalp atışı için erken olabilir bence kendini buna şartlamaBenim yarın 5+6 olucak umarım kese be kalp atışı duyarım , sabah cok erken randevum yazarim insallah guzel haberleri.
maşallah canımKızlar doktordan şimdi çıktım :))) sat göre 5+6 yım ama ultrason ile 6+4 ölçtü doktorum. Şuan karından ultrason ile hem kalp atışını gördük hem de duyduk Kalp atışlarını net bir ahenk ile duyamıyor ama doktor gayet iyi dedi vajinal olarak baksam gayet net çıkar belli dedi ama vajinal bakmaya gerek duymadı Bebeğim 7 mm şuan.Allahım hepinize güzel haberler aldırsın :)))
Ben reglden dört gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ancak reglim dört gün gecikince tekrar erken gebelik testi yaptım hem de akşam üzeriydi pozitif çıktı kan testinde de aynı gece 361 çıktı canım. İnşallah güzel haberler alırsın. İnsan sabredemiyor ama adet gecikmesini beklemek gerekMerhabalar hanımlar tekrar regle 3 gün kala bu sabah ilk idrarla erken gebelik testi yaptım negatif benim içinde dua edermisiniz inşallah hamileyimdir adet öncesi negatif olup daha sonra pozitife dönen var mı acaba erken gebelik testlerinde
Masallah sağlıkla devam etsin. Darısı bizlerin basinaKızlar doktordan şimdi çıktım :))) sat göre 5+6 yım ama ultrason ile 6+4 ölçtü doktorum. Şuan karından ultrason ile hem kalp atışını gördük hem de duyduk Kalp atışlarını net bir ahenk ile duyamıyor ama doktor gayet iyi dedi vajinal olarak baksam gayet net çıkar belli dedi ama vajinal bakmaya gerek duymadı Bebeğim 7 mm şuan.Allahım hepinize güzel haberler aldırsın :)))
Yaa gerçekten umut oldunuz bana da inşallah vardıradeti bekliyorum mecburen zor ama ne yapalımBen reglden dört gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ancak reglim dört gün gecikince tekrar erken gebelik testi yaptım hem de akşam üzeriydi pozitif çıktı kan testinde de aynı gece 361 çıktı canım. İnşallah güzel haberler alırsın. İnsan sabredemiyor ama adet gecikmesini beklemek gerek