- 10 Ağustos 2022
- 108
- 43
- 20
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
Hayırlı olsun inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız miniğinizi5 yıldır evliydim bebeğimiz olmamişti 1aşılama basarısız olmuştu eylul de tup bebek tedavisine başladım ekimde transfer oldu 1 embriyo transferimin 7.günü erken gebelik testi pozitif çıktı göz yaslarımı tutamadım ilk defa tek seferde pozitif gördüm ertesi gün kan testi de pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan oda yükseldi her iyi haberde aglamıştım halada aglıyorum mucize gibi 5gün sonra kese görmek için gtcem şimdi 4hafta 6günlük hamileyim Rabbım herkese nasip etsin temmuzda anne olucam inşallah sağ salim kucağıma alırım..
Merhaba, hayırlı olsun çok tebrik ederim sizi. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi hem heyecan hem korku var şu an. Siz 4 hafta 6 günlük demişsiniz, beta kaç çıktı acaba?5 yıldır evliydim bebeğimiz olmamişti 1aşılama basarısız olmuştu eylul de tup bebek tedavisine başladım ekimde transfer oldu 1 embriyo transferimin 7.günü erken gebelik testi pozitif çıktı göz yaslarımı tutamadım ilk defa tek seferde pozitif gördüm ertesi gün kan testi de pozitif çıktı iki gün sonra tekrar kan oda yükseldi her iyi haberde aglamıştım halada aglıyorum mucize gibi 5gün sonra kese görmek için gtcem şimdi 4hafta 6günlük hamileyim Rabbım herkese nasip etsin temmuzda anne olucam inşallah sağ salim kucağıma alırım..
Evet bende de ağrı var hatta bugün belim de çok ağrıyor. Çoğu arkadaşımda böyle regl benzeri ağrılar olmuştu doktor normal diyor ilk zamanlar için merak etmeyin.Hayırlı olsun inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız miniğiniziBenimde adetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı pzt kan vericem benim tahminim göre 3 haftalık falan ama karnım ve kasıklaeımda ağrı oluyor normal mi acaba sizde de oldu mu
Naptın sonuç çıktı mıSelam kızlar benim de bat 18 Ekim bugün test yaptım sürekli Bi uyku hali halsizlik gogus ağrısı felan olunca silik Bi ikinci çizgi çıktı fakat test çubuğunda t1 t2 var hicbisey anlamadim markası da al bi die bir test kullanan var mı? Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun ins hepimiz güzel sonuçlar alırızresim de ekleyim belki bilen biri cikarEki Görüntüle 3145242
Canim ben de dun test yaptim. Adetim 2 gun gecikmisti. 4 hafta 2 gunluk hamileymisim. Kesinlikle bende de karnimda ve kasiklarimda agri var, internetten arastiriyodum, umarim birileri yardimci olabilir bize. Bu arada sende kahverengi lekelenme oldu mu?Hayırlı olsun inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız miniğiniziBenimde adetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı pzt kan vericem benim tahminim göre 3 haftalık falan ama karnım ve kasıklaeımda ağrı oluyor normal mi acaba sizde de oldu mu
Normal cnm benim oğlumda ve kızımda doğuma kadar kasık ağrılarım oldu adet olacakmış gibi şükür bir sorun olmadıCanim ben de dun test yaptim. Adetim 2 gun gecikmisti. 4 hafta 2 gunluk hamileymisim. Kesinlikle bende de karnimda ve kasiklarimda agri var, internetten arastiriyodum, umarim birileri yardimci olabilir bize. Bu arada sende kahverengi lekelenme oldu mu?
Evet oldu halada oluyor normalmiş bu ağrılar kan ne zaman vereceksinizHayırlı olsun inşallah çok sağlıklı bir gebelik geçirir kucağınıza alırsınız miniğiniziBenimde adetim gecikti test yaptım çift çizgi çıktı pzt kan vericem benim tahminim göre 3 haftalık falan ama karnım ve kasıklaeımda ağrı oluyor normal mi acaba sizde de oldu mu
3 haftalık hamileydim öğrendiğimde 140cikmistiMerhaba, hayırlı olsun çok tebrik ederim sizi. Ben de yeni öğrendim hamileliğimi hem heyecan hem korku var şu an. Siz 4 hafta 6 günlük demişsiniz, beta kaç çıktı acaba?
Hayır olmadı eğer sizde varsa mutlaka doktora gidin yerlesme kanamasi da olabilir tabi ama tedbirli olmak gerek :) inşallah sağlıklı gebelik geçiririzCanim ben de dun test yaptim. Adetim 2 gun gecikmisti. 4 hafta 2 gunluk hamileymisim. Kesinlikle bende de karnimda ve kasiklarimda agri var, internetten arastiriyodum, umarim birileri yardimci olabilir bize. Bu arada sende kahverengi lekelenme oldu mu?
3 haftalık hamileydim öğrendiğimde 140cikmisti
Pzt günü vercem inşallah güzel bir sonuç çıkar size de güzel haber vermek nasip olurEvet oldu halada oluyor normalmiş bu ağrılar kan ne zaman vereceksiniz
Bende oldu ama hic kan gibi degil hafif lekelenmeydi. Bir daha da olmadi henuz. Yerlesme kanamasiydi diye dusunuyorumHayır olmadı eğer sizde varsa mutlaka doktora gidin yerlesme kanamasi da olabilir tabi ama tedbirli olmak gerek :) inşallah sağlıklı gebelik geçiririz
Amin bekliyorum güzel haberleriniPzt günü vercem inşallah güzel bir sonuç çıkar size de güzel haber vermek nasip olur