- 9 Ekim 2022
- 315
- 115
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
Şuan bi gebeliğiniz varsa çoook yeni demektir. Predictor express alıp tekrar sabah idrarı ile deneyebilir misiniz? Bu tip kaset testler çok yeni gebelikleri bu şekilde hayalet çizgi olarak gösteriyor. Ya da sağlık ocağına gebelik şüphesi ile gidip kan verebilirsiniz, ya da özel tıp merkezine.Selam kızlar benim de bat 18 Ekim bugün test yaptım sürekli Bi uyku hali halsizlik gogus ağrısı felan olunca silik Bi ikinci çizgi çıktı fakat test çubuğunda t1 t2 var hicbisey anlamadim markası da al bi die bir test kullanan var mı? Rabbım isteyen herkesin kucağını doldursun ins hepimiz güzel sonuçlar alırızresim de ekleyim belki bilen biri cikarEki Görüntüle 3145242
Cok tesekkur ederim cevabınız için dün akşam kan verdim 12.6 cikti gebelik var ya da yok diyemeyiz 5 gün sonra tekrar kan alalım dediler beklemedeyim şimdilik hayirlisiŞuan bi gebeliğiniz varsa çoook yeni demektir. Predictor express alıp tekrar sabah idrarı ile deneyebilir misiniz? Bu tip kaset testler çok yeni gebelikleri bu şekilde hayalet çizgi olarak gösteriyor. Ya da sağlık ocağına gebelik şüphesi ile gidip kan verebilirsiniz, ya da özel tıp merkezine.
Hadi inşallah çok sevindimCok tesekkur ederim cevabınız için dün akşam kan verdim 12.6 cikti gebelik var ya da yok diyemeyiz 5 gün sonra tekrar kan alalım dediler beklemedeyim şimdilik hayirlisi
Cok tesekkur ederim canımHadi inşallah çok sevindim
Kızımı 6.6 da öğrenmiştim şuan 6 yaşındaDün akşam acil de test verdim 12.6 çıktı beta hcg ama doktorlar var da diyemeyiz yok ta diyemeyiz dediler bilemiyorum ki üzüldüm açıkçası 5 gün daha bekleyelim tekrar bakalim dediler
Ne guzelKızımı 6.6 da öğrenmiştim şuan 6 yaşında
benim bat 22 ekim bugün test yaptım çünkü yorgun hissediyorm ve gögüslerimde ağrı ama adetim yaklaştıkca artan ağrı gidip geliyo çok ilgincti test baya silik ve ince 2.çizgi bi kaç gün bekleyip tekrarlayacağım bakalım inş isteyen herkese nasip olsun
Canım merhaba, ikimizin süreçleri aynı. Benimde testim silik çıktı kan verdim 12. Kendi doktorum iki günde bir test istedi 60-200 çıktı. Kullanmam için progestan folik asit koraspin verdi. Sende direk doltora mı gitsen acabaDün akşam acil de test verdim 12.6 çıktı beta hcg ama doktorlar var da diyemeyiz yok ta diyemeyiz dediler bilemiyorum ki üzüldüm açıkçası 5 gün daha bekleyelim tekrar bakalim dediler
belirti yok ama regl olmadım dahaVar mı belirti hiç ?
Ne güzel olmaz da bebiş olurbelirti yok ama regl olmadım daha
Bende yarın doktora gidicem ins canım kese gorebildiniz mi? coraspini ne için verdi acaba sana?Canım merhaba, ikimizin süreçleri aynı. Benimde testim silik çıktı kan verdim 12. Kendi doktorum iki günde bir test istedi 60-200 çıktı. Kullanmam için progestan folik asit koraspin verdi. Sende direk doltora mı gitsen acaba
Hayır haftaya gidicem kese için çağırdı doktor. Düşük riskine göre kullanılıyor sanırımBende yarın doktora gidicem ins canım kese gorebildiniz mi? coraspini ne için verdi acaba sana?
Ver ver hayırlı haberler alırız inşallahinşallah bakalım çarşambaya kadar olmazsa kan testi vereceğim
Anladim canım ins sağlıklı ilerler keseyi gorursun haftayadaHayır haftaya gidicem kese için çağırdı doktor. Düşük riskine göre kullanılıyor sanırım
ayyy inşallah cnm bnm verdim bugün kan bakalaım daha reglim 3 gün gecikti ve hiç belirtim yok ama baş ağrısı ve uyku var çok. gerçi benmim uykum hep var. gece çıkar Allah güzel haberleri nasip eder inşallahVer ver hayırlı haberler alırız inşallah