- 30 Haziran 2023
- 648
- 455
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #36.301
Saol canım hayırlosı AllahtanYaaa hayirli olsun hosgeldin kervanabenim doktorum istersen birakma dogumdan sonra ikisinide emzirirsin dedi basta sonrada bunu soyleyince biraktim ben zaten sadece uyumak icin emiyodu artik yemek yedigi icin. Gidiyo gidiyo 20 kg aldim 11 kg gitti daha 1 aylik olmak uzere bebegim kalanda iki uc aya gider zaten
Verirsin yaa kilo en son problem ahahahaSaol canım hayırlosı Allahtaninşallah ben de az alır hemen de veririm çoğunu oh çok iyi bir ayda 10 kg
Gittin mi doktora kese kalp gordun muSaol canım hayırlosı Allahtaninşallah ben de az alır hemen de veririm çoğunu oh çok iyi bir ayda 10 kg
Selam hanımlar
18. Ay uyku gerilemesi yaşayan var mı aranızda?
Yok canım benim daha çok erken 1 hafta bekleyim beta yükseldiğini göreyim ondan sonra gideceğim, kan testi verdim dün daha beta 100düGittin mi doktora kese kalp gordun mu
Uykumuz pek ilerleyemedi zaten bizimSelam hanımlar
Ay cok yeni minnos hadi saglikla insallahYok canım benim daha çok erken 1 hafta bekleyim beta yükseldiğini göreyim ondan sonra gideceğim, kan testi verdim dün daha beta 100dü
AynennnAy cok yeni minnos hadi saglikla insallahartik tecrubelisin tabi
Bizim de öyleydi kötünün iyisiydi artık beterin beteriUykumuz pek ilerleyemedi zaten bizim
AynennnnnAyy 2 gün ilerlese uyku 3 gün geriliyor, dengem düzenim falan kalmadı artıkinsanlar konuşurken boş boş bakmaya başladım
Benim oğlum da dün güzel uyudu diye sevinirken bugün o kadar zor uyudu ki gündüz uykusunu ağladım sonunda. 5de uyuyo 2 gündür gündüz uykusunu sonra gece 10dan önce yatmıyor sabah da 7de ayakta gece de kalkıyor kac kez. Nolacak böyle bilmiyorum ben de boş boş bakıyorum 17 ay oldu bir gece deliksiz uyumadımAyy 2 gün ilerlese uyku 3 gün geriliyor, dengem düzenim falan kalmadı artıkinsanlar konuşurken boş boş bakmaya başladım
Heralde biz taktıkça hiç düzelmeyecekBenim oğlum da dün güzel uyudu diye sevinirken bugün o kadar zor uyudu ki gündüz uykusunu ağladım sonunda. 5de uyuyo 2 gündür gündüz uykusunu sonra gece 10dan önce yatmıyor sabah da 7de ayakta gece de kalkıyor kac kez. Nolacak böyle bilmiyorum ben de boş boş bakıyorum 17 ay oldu bir gece deliksiz uyumadım
Benim oğlum da dün güzel uyudu diye sevinirken bugün o kadar zor uyudu ki gündüz uykusunu ağladım sonunda. 5de uyuyo 2 gündür gündüz uykusunu sonra gece 10dan önce yatmıyor sabah da 7de ayakta gece de kalkıyor kac kez. Nolacak böyle bilmiyorum ben de boş boş bakıyorum 17 ay oldu bir gece deliksiz uyumadım
Selam hanımlar
Benim de az kaldı huni takmama, ikide bir ağlar oldum ağlama krizine giriyorum bazen çok zorluyor beni. Uyku çok büyük sorun dün gece max 15 dk uyudu öğle uykusuna daha şu an yeni geçirebildim. Seni düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçip gidecek bu atak da biz de eskiye döneceğiz. Cok fazla şey öğreniyor o da haklı ama şaşırdım kaldım artık. Benimki bezden de çok rahatsız olmaya başladı sürekli bezi atıyor popodan kaçak oluyor sonra bir de onla uğraşıyorumBu 18 ay nediir arkadas nee?! 1 yasinda bunu ben mi dogurdum diyodum suan bu evde ki cocuk kimin diye arayasim var sagi solu ahahah. Ust bas giymez yemek yemez uyutana kadar kac defa ben uyudum bilmiyorum gecenin bi saati bagir cagir uyanir vurma ve esya firlatmayi saymiyorum bile kafayi yicem bide kizinda gozu acildi ilgi bekliyo ben huniliiii
Kesinlikle bak simdi icimden sinir harbi gecirerek uykuya goturdum gel ustunu giyelim dedim pijama diyo banaBenim de az kaldı huni takmama, ikide bir ağlar oldum ağlama krizine giriyorum bazen çok zorluyor beni. Uyku çok büyük sorun dün gece max 15 dk uyudu öğle uykusuna daha şu an yeni geçirebildim. Seni düşünemiyorum bile Allah yardımcın olsun. İnşallah çabucak geçip gidecek bu atak da biz de eskiye döneceğiz. Cok fazla şey öğreniyor o da haklı ama şaşırdım kaldım artık. Benimki bezden de çok rahatsız olmaya başladı sürekli bezi atıyor popodan kaçak oluyor sonra bir de onla uğraşıyorum