2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yemiyorum hahaha tuvalet hakkimida sabah aksam esim gelince kullaniyorum dermisim 😄 kiz hep ana kucaginda su gune kadar yuksek yerlere koyuyorum genelde erisemiyo henuz. Oglani yedirirken atistiriyorum genelde kiz uyuyo oluyo gunun cogunsa kaka gaz mesaisi yoksa genel itibariyle herseyimi yapiyorum sukur. Emzirme isi memeler hep fora 😄 oglan duskun degildi neyse ki pek orali olmuyo. Benim oglum sakin bi cocuk sukur ki uyarincada yanasmiyo fazla
Ben gözümde büyütüyorum galiba 👀 ya annemi ya babamı çağırıyorum her gün. Bi de senin oğlan 1 ay büyük belki 1 ay sonra benim kızım da akıllı uslu olur kardeşini rahat bırakır 😁😁

Ben gözümde büyütüyorum galiba 👀 ya annemi ya babamı çağırıyorum her gün. Bi de senin oğlan 1 ay büyük belki 1 ay sonra benim kızım da akıllı uslu olur kardeşini rahat bırakır 😁😁
Yaa benimde annem falan iki haftada bir geliyo ama pek sık gelsin istemiyorum artik bi rutin olusturmamiz lazim cunku genelde onlar gelince bozuluyo duzen hadi sil bastan ugras. Ahaha alisicaktir zamanla onlarda bebek 🤤

X