• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yemiyorum hahaha tuvalet hakkimida sabah aksam esim gelince kullaniyorum dermisim 😄 kiz hep ana kucaginda su gune kadar yuksek yerlere koyuyorum genelde erisemiyo henuz. Oglani yedirirken atistiriyorum genelde kiz uyuyo oluyo gunun cogunsa kaka gaz mesaisi yoksa genel itibariyle herseyimi yapiyorum sukur. Emzirme isi memeler hep fora 😄 oglan duskun degildi neyse ki pek orali olmuyo. Benim oglum sakin bi cocuk sukur ki uyarincada yanasmiyo fazla
Ben gözümde büyütüyorum galiba 👀 ya annemi ya babamı çağırıyorum her gün. Bi de senin oğlan 1 ay büyük belki 1 ay sonra benim kızım da akıllı uslu olur kardeşini rahat bırakır 😁😁

Ben gözümde büyütüyorum galiba 👀 ya annemi ya babamı çağırıyorum her gün. Bi de senin oğlan 1 ay büyük belki 1 ay sonra benim kızım da akıllı uslu olur kardeşini rahat bırakır 😁😁
Yaa benimde annem falan iki haftada bir geliyo ama pek sık gelsin istemiyorum artik bi rutin olusturmamiz lazim cunku genelde onlar gelince bozuluyo duzen hadi sil bastan ugras. Ahaha alisicaktir zamanla onlarda bebek 🤤

Masallah pheebs senin su enerjine hayranim ve kimseye bel baglamaman efso bir hareket
İnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunluk 😄 cokta hizli buyuyolar zaten surda 2 sene sonra kucagimda bile durmak istemeyecek ikiside geri gelmeyecek zamanlar

İnan diger turlusu daha yorucu insan bi beklentiye girdiginde daha cok uzuluyo gerek yok yatinca oyle boyle dinleniyo insan aksam bi bolum dizi izlemek bile kafayi topluyo ne bileyim agiz kokusundan iyidir yorgunluk 😄 cokta hizli buyuyolar zaten surda 2 sene sonra kucagimda bile durmak istemeyecek ikiside geri gelmeyecek zamanlar

Maşallah sana ya, Allah yardımcın olsun valla 🤲 bu arada büyük olan gece kalkıyor mu hala yada ikisi birlikte kalktığı oluyor mu?

Maşallah sana ya, Allah yardımcın olsun valla 🤲 bu arada büyük olan gece kalkıyor mu hala yada ikisi birlikte kalktığı oluyor mu?
Amiiin cumlemizin 🙏normalde kalkmiyo ama bu sira ust azi disi cikariyo uyaniyo baya bi uyumuyo malesef olmaz mi bu arada birini emzirirken digerini pispisliyorum 😄 uykular boluk porcuk ama hallolucak zamanla kizda 8 9 aylik olsun rutin tuttururuz seneye yaz rahatlamis olurum cogunlukta

Masallah sana 41 yetmez🧿 kesinlikle insani en cok uzen beklentidir🤗👍

Canım emzirmeyi hamileliğinin kaçıncı ayında buraktın ve neden bırakmıştın emzirme önerilmiyor mu

Canım emzirmeyi hamileliğinin kaçıncı ayında buraktın ve neden bırakmıştın emzirme önerilmiyor mu
4.ayda bıraktım bizim doktorumuz erkek bebekler daha bağımlı oluyo memeye fiziksel olarak zorlanırsın hem gebelik hem emzirme 1 yaşında bıraksan iyi olur dedi öyle yaptık ve çok mutluyum 😄 benim asla emzirmeye sabrım yokmuş bir yıl daha emzirme işini götüremezdim ikisinide emzirirken. Şimdi bile geri sayım yapıyorum resmen 😄

4.ayda bıraktım bizim doktorumuz erkek bebekler daha bağımlı oluyo memeye fiziksel olarak zorlanırsın hem gebelik hem emzirme 1 yaşında bıraksan iyi olur dedi öyle yaptık ve çok mutluyum 😄 benim asla emzirmeye sabrım yokmuş bir yıl daha emzirme işini götüremezdim ikisinide emzirirken. Şimdi bile geri sayım yapıyorum resmen 😄
Anladım canım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle de emzirme işi bırakma olayı zorunlu mı diye aklıma geldi birden ,evet kesinlikle büyüdükçe daha çok düşkün oluyorlar :) bir de 2. Doğum kiloları ilk gibi hızlı gidiyor mu

Anladım canım ben de hamile olduğumu öğrendim bugün itibariyle de emzirme işi bırakma olayı zorunlu mı diye aklıma geldi birden ,evet kesinlikle büyüdükçe daha çok düşkün oluyorlar :) bir de 2. Doğum kiloları ilk gibi hızlı gidiyor mu

Tebrik ederim canim. Saglikla gelsin minik kus..
Bizim kiz son gunlerde geceleri cok uyanir oldu. Caresi yokmu

Ya tek başına da bakılır. Ben biraz rahat etmek istedim. Kızım da evde benle kalmasın en azından bi dışarı çıksın gelsin istedim. Bi de 4-5 ay sonra ise başlıcam onun icin de düzeni oturtmak lazım. Ama her türlü 3-5 seneye rahatız 😁😁 bi daha hamilelikti doğumdu ilerde çok zor ya. Aradan çıkarttık diye düşün bunlar geçici zamanlar. Seninkilerin cinsiyetler ne?
İnsan nelere alışıyor alışacağım el mecbur ama o dönemde hunilenmem insallahh🤣
Benim ilki kız . Doğacak olan erkek bakalım nasıl olcak ..

Bende yalnizim canim suan biri yerde takiliyo digeri ana kucaginda masanin ustunde 😄 oluyo bi sekil ama malesef tv hayatina giriyo illa ki gunde 20 30 dk elzem islerde aciyorum mecbur bi sorun yasamadik ama istemedigim isti yapicak bisey yok oyle boyle kolayliklar saglamamiz lazim hayatimizda.
Zaten diyolar ya ikinci çocuk kendi kendine halıda büyüyor diye seninki o hesap olmus ve muhtemelen benimde öyle olcak 🤣🤣
Ben tv konusunda cok katı değilim kızı da tek başıma büyüttüm ve işim olduğunda tv açtığım zamanlar oldu ona çok takılma yani bizde insanız yaaa napalım.. Bu arada kızım öyle tv meraklısı bir bebekte olmadı icin rahat olsun yani.

Yaaa hayirli olsun hosgeldin kervana 😄 benim doktorum istersen birakma dogumdan sonra ikisinide emzirirsin dedi basta sonrada bunu soyleyince biraktim ben zaten sadece uyumak icin emiyodu artik yemek yedigi icin. Gidiyo gidiyo 20 kg aldim 11 kg gitti daha 1 aylik olmak uzere bebegim kalanda iki uc aya gider zaten

Zaten diyolar ya ikinci çocuk kendi kendine halıda büyüyor diye seninki o hesap olmus ve muhtemelen benimde öyle olcak 🤣🤣
Ben tv konusunda cok katı değilim kızı da tek başıma büyüttüm ve işim olduğunda tv açtığım zamanlar oldu ona çok takılma yani bizde insanız yaaa napalım.. Bu arada kızım öyle tv meraklısı bir bebekte olmadı icin rahat olsun yani.
Aynen oyle garibim gazini kendi kendine cikariyo 😄 uc dort gundur acmiyorum hic tv zorlaniyorum ama kestik tamamen izliyo cunku benim ki 🤔 araba isini yaza dogru alicam acikcasi suan hava soguk cikmiyoruz zaten disari cikarsakta esimde bizle oluyo buyugu o aliyo kiz bebek arabasinda takiliyo

Back