- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.120
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.921
Ben hopfrog 19 numara aldım. Benim bebenin ayakları çok minnak boyuna göre. O bile biraz büyük geldi. Sokakta onunla geziyor başka ayakkabı henüz almadım.Kizlar ayakkabu giydiriyor musunuz basladibuz mu aldiniz bu hopfrog marjadan kac numara almaliyim
Ayy ben de çok merak ediyorum bunu.Benimde yumurtlamadan 2 gün önce ve tam yumurtlama günü oldu ovulasyon testi ile takip ettim.Sizde testlemi takip ediyordunuz.Sanirim yine hamilesiniz aramızda 1hafta varHayirli olsun saglikla dogsun kiziniz. Bende cok denk geliyodum yumurtlama gunu erkek olur oncesinde iliski olursa kiz olur yok kiz cinsiyetli spermler daha uzun yasiyo cart curt sacma sapan bilim disi seyleryumurtlamami takip ederek hamile kaldim gayette yumurtlamadan 3 gun onceki iliskiyle gebelik oldu ve erkek bebegim sadece nasip gercekten. Hamile kalmakta bebegin cinsiyetide sagligida Allah ne yazdiysa hakkimizda onu yasiyoruz
Merhaba hayırlı olsun gebeliğinizAyy ben de çok merak ediyorum bunu.Benimde yumurtlamadan 2 gün önce ve tam yumurtlama günü oldu ovulasyon testi ile takip ettim.Sizde testlemi takip ediyordunuz.Sanirim yine hamilesiniz aramızda 1hafta var
Tamam canim ben de tavsiyen uzerine hopfrog alacagim HOPFRÃG Recycled Canvas Hyper Eco Pembe Barefoot Patik Fiyatı, Yorumları - Trendyol su modelleri onermistin diye aklimda kalmis ?Ben hopfrog 19 numara aldım. Benim bebenin ayakları çok minnak boyuna göre. O bile biraz büyük geldi. Sokakta onunla geziyor başka ayakkabı henüz almadım.
Ben test ile takip ediyordum benim kizim oldu iliski de onceydi ama zaten yizde 50 ihtimal varAyy ben de çok merak ediyorum bunu.Benimde yumurtlamadan 2 gün önce ve tam yumurtlama günü oldu ovulasyon testi ile takip ettim.Sizde testlemi takip ediyordunuz.Sanirim yine hamilesiniz aramızda 1hafta var
Yumurtlama dan ne kadar önce ilişki oldu.Yumurtlama günü ilişki olmadimiBen test ile takip ediyordum benim kizim oldu iliski de onceydi ama zaten yizde 50 ihtimal var
Ben kendim veriyorum canım daha önce bir arkadaşım almıştı o bilgileri attı öyle başladım. Ağlatmadan sanmıyorum yaa bir iki ağlamaz ama eninde sonunda ağlayacaktır. İyi aslında ağlaması enerji atıyor. Bu arada her ağladığınfa temastayım uyuyana kadar yanında duruyorum. Şu ara maşallah iyi uyuyor ve güven kaybı yok şükürkizlar uyku egitimi alanlar memnunmusunuz tavsiye egitmen var mi ? Guvenliuyku Instagram hesabindaki fulden ile calisan var mi ? Fiyat 3500 tl uygun mudur ? Aglatmadan veriyormus egitimi
Ben kendim verdim valla. aglatmadan imkansiza yakın bence. Ama az ama cok mutlaka ağlar. Araştır tabii yine de. En önemlisi kararlı olman lazım eğer biraz da olsa analık hormonun öne geçerse parmağında oynatır bebişkizlar uyku egitimi alanlar memnunmusunuz tavsiye egitmen var mi ? Guvenliuyku Instagram hesabindaki fulden ile calisan var mi ? Fiyat 3500 tl uygun mudur ? Aglatmadan veriyormus egitimi
Hoş buldumU Umutlu Begonya tekrar hoşgeldin diyeyim sana o zaman geç olmuş bizi bulman ama buldun ya olsunhamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun Pheebs sizi görünce benimde bi ikinciyi yapasım geliyor ama bu uykusuzlukla mümkünsüz
Aahhaha çok doğru ama daha adet bile olmadımHoş buldumyap kız senin bizden daha mutlu olmaya ne hakkın var hahaa
Allah yardımcın olsun .Pes etme. Nasılsa bayilacak. Sen pes ettikce davranışı daha da pekişiyor. Biliyor çünkü nasılsa sen en sonunda istediğini yapiyosun. İlk başta kolay değil. Benim emzikle uyuması işimi bayağı bı kolaylaştırdı. Emziği uykuyla özdeşleşti. Başka zaman tutmuyor. Nasi bıraktıracam işte bak orasını hiç bilmiyom şimdilik emziksiz uyuyamayiz. Ama en azından uyku işi bitmiş oldu. Ek gıda bende de o problem. İkinci de gelirse huni takarım galibauyku eğitimi konusu beni bitirdi. Her seferinde bu sefer tamam olacak diyorum ama Allah aşkına benim kızım bi değişik sanırım yatağa koyduğumda kendi kendine oyun oynuyor, dikiliyor, yatağın etrafında sıralıyor ama asla yatmıyormayıştığı zaman bırakıyorum ya çok ağlıyor ya da işte dediğim gibi sanki uykusuzluktan ölen o değilmiş gibi takılıyor
HepimizinAllah yardımcın olsun .Pes etme. Nasılsa bayilacak. Sen pes ettikce davranışı daha da pekişiyor. Biliyor çünkü nasılsa sen en sonunda istediğini yapiyosun. İlk başta kolay değil. Benim emzikle uyuması işimi bayağı bı kolaylaştırdı. Emziği uykuyla özdeşleşti. Başka zaman tutmuyor. Nasi bıraktıracam işte bak orasını hiç bilmiyom şimdilik emziksiz uyuyamayiz. Ama en azından uyku işi bitmiş oldu. Ek gıda bende de o problem. İkinci de gelirse huni takarım galiba
Yemiyor çok küçük porsiyonlar veriyorum ona rağmen. Sanki tadım yapmaya gelmişHepimizin
Benim kızımda emzikle uyuyor ama işin kötü tarafı uyumak istemediği için emziği atıyoruykudan kaçmak için her yolu deniyor yemiyor mu hiç nasıl bi problemin var?
Dimi yaa yatağa koyuyorum sırtını göbeğini severken ara sıra 10 15 dk içinde kendi kendine uyuyo çok büyük rahatlıkmış bide biz mecbur bikaç ay sonra koca göbeklerle zor uyutmakBen kendim verdim valla. aglatmadan imkansiza yakın bence. Ama az ama cok mutlaka ağlar. Araştır tabii yine de. En önemlisi kararlı olman lazım eğer biraz da olsa analık hormonun öne geçerse parmağında oynatır bebişzor ama dayanirsan büyük rahatlık canım benim
Bak götür koy beşiğine ver emzigi öp cık. Ağladı mi ilk başta hemen gir odaya tekrar emzik öp sarıl cık. Tekrar mi ağladı bu sefer süreyi uzat gir. Hep aynı şeyi yap bı süre sonra o pes edecek emin ol. Emzikle uyuyorsa işin daha kolayHepimizin
Benim kızımda emzikle uyuyor ama işin kötü tarafı uyumak istemediği için emziği atıyoruykudan kaçmak için her yolu deniyor yemiyor mu hiç nasıl bi problemin var?
Adeti gördüğün gibi yapppıştır gelsim ahahahU Umutlu Begonya tekrar hoşgeldin diyeyim sana o zaman geç olmuş bizi bulman ama buldun ya olsunhamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun Pheebs sizi görünce benimde bi ikinciyi yapasım geliyor ama bu uykusuzlukla mümkünsüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?