2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kixlar selam gece 1 kez emzirme yeterlo olur dimi benim kizim cok kalkiyor emziemek yerine sallayop uyutayim diyorum her kalktiginda? Gece Hic uyanmayan bebis var m gruptai

Kixlar selam gece 1 kez emzirme yeterlo olur dimi benim kizim cok kalkiyor emziemek yerine sallayop uyutayim diyorum her kalktiginda? Gece Hic uyanmayan bebis var m gruptai
Benimki diş dönemi dışında 1 kere emiyordu. Ben her emzirdigimde uygulamaya yazıyorum. En fazla 8 saat emmedigi oldu. Genelde de 6-7 saat. Mesela 10 gibi yatiyo bizimki gece 4-5 gibi emmek istiyo. Sonra bi daha 8 gibi istiyo.

Kuzu ilk zamanlar sarılık riski olsun, gündüzleri az beslenme olsun o nedenle bebeklerimizi gece de düzenli beslememiz gerekiyordu, şimdi artık 9 aylık oluyorlar neredeyse eğerki gece kalktığında emzirme den uyutup sonrasında da kalkmaz diye düşünüyorsan emzirmeyebilirsin tabi

İki kızım iki oğlum olmuş oldu

Oyy maşallah, hayırlı evlat olsunlar sağlıkla eline alırsın inşallah ben 2 ile sonlandırdım sanırım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

İnşallah cnm teşekkür ederim

Kızlar ben topiği yeni buldum desem inanır mısınız zaten googledan giriyordum hiç anlamıyorum ne nerde. Nasılsınız napiyosunuz. Bizim 9 aylık olmamıza bir hafta var. Henüz hiç dişimiz yok. Bı de oğluşum abi oluyor 7 haftalık hamileyim. Pheebs le aynıyız. Bebeğim de çok huysuz oldu su ara hamilelikten aşırı halsizliğim de var fenalardayim

Ooyyy maşallah temmuz anneleri hızlı çıktı valla, sizi duyunca ben çok mu miskinim diye düşünüyorum, sürekli uyku mofundayım elimdekine yetemiyorum, çocuk uyusa ev işlerine yetişmeye çalışıyorum ama ne eve ne kendime tam yetemiyorum sanki enerji olarak iyi iseniz birkaç yıl yorucak belki ama ilerde çok güzel olacak inşallah bu arada hamile kalanların hepsi adet olmuş muydu? Ben adet olmadım daha

Ben de anlattigin gibiydim ama eğer beklersem tekrar aynı zorluklari yaşamayı göze alamam dedim bı arada buyuyuversinler diye kaza değil bilinçli oldu sadece bu kadar erken olacağını kestiremedim. Korunmayı bıraktığımız gibi sürpriz yumurtadan çıktı iki kere adet oldum üçüncüyü olmadım işte .hala da ne b... yedim hissi hakim alişıcam inşallah. Hickimseye de daha söylemedim utanıyor gibiyim hayırlısı

Çok güzel ifade etmişsin valla, inanır mısın zaten ek gıda ile arası yok benimkinin (o nedenle belki de) ona ek gıda için birşeyler hazırlamak bile zor geliyor o nedenle kaza falan olmazsa sizleri alkışkamaya devam benim için

Canım senin ilk çocuk muydu. Ben büyük konuşmak istemiyorum ama iki taneyle çocuk defterini kapatmayı dusunuyorum. Gerçekten dumur oldum. Benim oğlanın da arası yok ek gıdayla. Zorlamak istemiyorum ama zorlmasam da yemiyor yemeyen çocuk çok zor derdi annem hep benim bebekligimden dert yanardı kadın ne cekmisse artık bendenaynısını Allah başıma verdi. Hep umitliyim düzelir düzelir bakalım

Yok kuzu benim 1.sınıfa giden bir tane daha var, (normalde 3 yaştan sonra düşündüm ama 2 tane düşük oldu o nedenle ara bu kadar açıldı) benim hayalim 3 çocuktu ama şimdi tam hayal oldu

Bu kadar mı aynı oluruz ahahaha yeni ikinci bebeği olan bir arkadaşım var ona söyledim yemin ederim eşimden çok sevindi cehenneme ortak buldum diyo ahahah

Bu kadar mı aynı oluruz ahahaha yeni ikinci bebeği olan bir arkadaşım var ona söyledim yemin ederim eşimden çok sevindi cehenneme ortak buldum diyo ahahah
Senjnle haftamız bile aynı zaten valla sıçtık ben soyliyim. En az üç sene hayalet olmaya hazır mısın sonrası kolaylık diye teselli edicem seni başka da bı çaremiz yok şu aşamada hahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…