2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok kuzu benim 1.sınıfa giden bir tane daha var, (normalde 3 yaştan sonra düşündüm ama 2 tane düşük oldu o nedenle ara bu kadar açıldı) benim hayalim 3 çocuktu ama şimdi tam hayal oldu
Eğer iki meyvadan da tattiysan bağla kendini o derece boşver hayali mayali sadece ben eğer yine erkek olursa yoldan çıkar miyim diyorum ama yok anam kaderimde kız yok diyecem daha da bitirecem bu işi. Zaten yaşım da 35 oldu. Allah isteyenlere nasip etsin

Ayy canım hayırlı olsun maşallah. Sağlıkla al kucağına grubumuzun bebeleri çoğalıyor. Çok duygulanıyorum o hamileyken yaptığımız paylaşımlar, desteklerimiz hep aklımda

Ayy canım hayırlı olsun maşallah. Sağlıkla al kucağına grubumuzun bebeleri çoğalıyor. Çok duygulanıyorum o hamileyken yaptığımız paylaşımlar, desteklerimiz hep aklımda
Amin canım inşallah ben herkes dogurunca grup kapanıyor sanıyorum cahillik seviyeme bakın sonra tesadüf altta konular var ya rastgele orda bı baktım 2023 temmuz anneleri girdim mesaj yazmışsınız ben şok

Nasıl halletin kuzu ya, birde 6 ayda maşallah sende olmuşsun
Valla canım keçileri sıyırmak uzereydim annem yanımdayken sallamaya alıştı bebeğim kolikti salliyodum daha yerine koyarken agliyordu ah ne günlerdi resmen zombiye dönmüştüm benligimden çıktım sonra dedimki bu böyle gitmez. 6. Aydan önce onermiyolar bekledim. Kendi kendime uykusu geldiğinde yatağa bıraktım emziği verdim ağzına.( Emziği sadece uyurken kullanmaya başladım) İlk etapta zor oldu iki gün ben bıraktım o ağladı. Gittim öptüm sarıldım çıktım hiç pes edip sallamaya dönmedim. Uyumadi mi aldım yataktan kaldırdım gözler kan çanağı oldu artık o pes etti. İki günün sonunda şükür dedim bu nasi bı rahatlikmis. Ama bebekler kararlılık seviyor. O değil ben oynattim onu parmagimda belki bu yöntemi ağlıyor nasıl kıydın diyenler olabilir ama öyle yapmasam gerçekten hayatım bitmişti. Bı de zaten ağlaması cogaldiginda yanına gidip öpüp cikiyodum. Benimki böyle oldu. Şimdi annemlere ya da başka yere gitsek bile kararlı bı şekilde emzik verip cikiyorum. Ağlarsa içeriye beş on dakika oynuyor sonra tekrar bırakıyorum. Uzun oldu ama inşallah aciklayici olmuştur

Senjnle haftamız bile aynı zaten valla sıçtık ben soyliyim. En az üç sene hayalet olmaya hazır mısın sonrası kolaylık diye teselli edicem seni başka da bı çaremiz yok şu aşamada hahaa
Ben ikisi bir büyür giderler bana daha az iş çıkar diye düşünüyorum fazla mı toz pembe görüyorum acaba ben tek çocuktum küçükken her yerde sıkılırdım. Anne kaçta gitcez anne sıkıldım kızımın kardesi olursa ikisi bir oynarlar diye düşünüyorum

Sende mi hamilesin valla bilmiyomki ben de öyle düşündüm giriştik bı iş e bakalım sonucunu dogurunca gorucez

örünce UOTE="Umutlu Begonya, post: 77049537, member: 1099376"]
Senjnle haftamız bile aynı zaten valla sıçtık ben soyliyim. En az üç sene hayalet olmaya hazır mısın sonrası kolaylık diye teselli edicem seni başka da bı çaremiz yok şu aşamada hahaa
[/QUOTE]
Allah büyük yaaa halletcez bir şekilde küçcükte 2.5 3 yaşı görünce rahatız

Pheebs senin ek gıda ve uyku eğitimi sürecinden umutluyum sen halledersin 2.bebişi de inşallah
Ay amiiin tecrübe rahatlatıyo insanın kafasını biraz evet uykuların tam düzenine 1 2 hafta var çok berbat değiliz benim oğlan hiç ağlamadan uyurdu şuan ağlayarak uyuması bi tık içimi sızlatıyor ama uzun vadede onun içinde benim içinde en iyisi bu

Sende mi hamilesin valla bilmiyomki ben de öyle düşündüm giriştik bı iş e bakalım sonucunu dogurunca gorucez
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bı yandada haklisin gerçi ara verince o rahatlık çok batiyo
Benimde 3 tane oğlum var dahada düşünmüyorum ama bı kızım olsaydi iyiydi:)

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bı yandada haklisin gerçi ara verince o rahatlık çok batiyo
Benimde 3 tane oğlum var dahada düşünmüyorum ama bı kızım olsaydi iyiydi:)
Amann kuzu nasibimde yokmuş dicem eğer yine erkek olursa. Gönlüm kız istiyor ama hissiyatim yine erkek diyor. İnşallah kızım olur

Evet evet seri üretim yapıp sonra defteri kapatma taraftarıyım ben de sürpriz değil yani hazır zararlı alışkanlıklardan vazgecmisken çayı kahveyi azaltmışken halletmek lazım. Bi de kilo kısmı var tabi gazamız mübarek olsun

Amin canım inşallah ben herkes dogurunca grup kapanıyor sanıyorum cahillik seviyeme bakın sonra tesadüf altta konular var ya rastgele orda bı baktım 2023 temmuz anneleri girdim mesaj yazmışsınız ben şok
Ayy ne iyi olmuş görmen ben de yazamıyorum ara ara girebiliyorum kim ne yapıyor diye bakıyorum. Çünkü kızçem çok hareketli yetişemiyorum

Kizlar ayakkabu giydiriyor musunuz basladibuz mu aldiniz bu hopfrog marjadan kac numara almaliyim
Kuzu benimkinin emeklemeye bile niyeti yok geri geri gidiyoruz sanırım biz geç yürüyeceğiz hiç bilmiyorum o yüzden araştırmadım da. Şimdilik şu aşamada pantif falan giydiriyorum çoraplı onun numarası da 19

Kizlar ben doğum yaptıktan sonra 40 günde bir adet oluyordum ama bu ay iki kez oldum
Ramazan'ın basinda oldum 7 gün sürdü bugünde baktım adet olmuşum
Sinir krizi geçirdim resmen bide ramazanda
Sizce neden böyle oldu baktım böyle devam ederse kadın doğum polikligine gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…