- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.901
Eğer iki meyvadan da tattiysan bağla kendini o derece boşver hayali mayaliYok kuzu benim 1.sınıfa giden bir tane daha var, (normalde 3 yaştan sonra düşündüm ama 2 tane düşük oldu o nedenle ara bu kadar açıldı) benim hayalim 3 çocuktu ama şimdi tam hayal oldu
Bu arada ben uykuyu hallettim te 6. Ayda. Benim sadece yemek işi sıkıntılı. Onu da yeni bebiş doğana kadar çözmem lazım
Ayy canım hayırlı olsun maşallah. Sağlıkla al kucağınaKızlar ben topiği yeni buldum desem inanır mısınızzaten googledan giriyordum hiç anlamıyorum ne nerde. Nasılsınız napiyosunuz. Bizim 9 aylık olmamıza bir hafta var. Henüz hiç dişimiz yok. Bı de oğluşum abi oluyor 7 haftalık hamileyim. Pheebs le aynıyız. Bebeğim de çok huysuz oldu su ara hamilelikten aşırı halsizliğim de var fenalardayim
Amin canım inşallahAyy canım hayırlı olsun maşallah. Sağlıkla al kucağınagrubumuzun bebeleri çoğalıyor. Çok duygulanıyorum o hamileyken yaptığımız paylaşımlar, desteklerimiz hep aklımda
Bu arada ben uykuyu hallettim te 6. Ayda. Benim sadece yemek işi sıkıntılı. Onu da yeni bebiş doğana kadar çözmem lazım
Valla canım keçileri sıyırmak uzereydim annem yanımdayken sallamaya alıştı bebeğim kolikti salliyodum daha yerine koyarken agliyordu ah ne günlerdi resmen zombiye dönmüştüm benligimden çıktım sonra dedimki bu böyle gitmez. 6. Aydan önce onermiyolar bekledim. Kendi kendime uykusu geldiğinde yatağa bıraktım emziği verdim ağzına.( Emziği sadece uyurken kullanmaya başladım) İlk etapta zor oldu iki gün ben bıraktım o ağladı. Gittim öptüm sarıldım çıktım hiç pes edip sallamaya dönmedim. Uyumadi mi aldım yataktan kaldırdım gözler kan çanağı oldu artık o pes etti. İki günün sonunda şükür dedim bu nasi bı rahatlikmis. Ama bebekler kararlılık seviyor. O değil ben oynattim onu parmagimdaNasıl halletin kuzu ya, birde 6 aydamaşallah sende olmuşsun
Ben ikisi bir büyür giderler bana daha az iş çıkar diye düşünüyorum fazla mı toz pembe görüyorum acabaSenjnle haftamız bile aynı zatenvalla sıçtık ben soyliyim. En az üç sene hayalet olmaya hazır mısın sonrası kolaylık diye teselli edicem seni başka da bı çaremiz yok şu aşamada hahaa
Sende mi hamilesinBen ikisi bir büyür giderler bana daha az iş çıkar diye düşünüyorum fazla mı toz pembe görüyorum acababen tek çocuktum küçükken her yerde sıkılırdım. Anne kaçta gitcez anne sıkıldım kızımın kardesi olursa ikisi bir oynarlar diye düşünüyorum
Ay amiiin tecrübe rahatlatıyo insanın kafasını biraz evet
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinSende mi hamilesinvalla bilmiyomki ben de öyle düşündüm giriştik bı iş e bakalım sonucunu dogurunca gorucez
Amann kuzu nasibimde yokmuş dicem eğer yine erkek olursa. Gönlüm kız istiyor ama hissiyatim yine erkek diyor. İnşallah kızım olurHayırlı olsun sağlıkla gelsin
Bı yandada haklisin gerçi ara verince o rahatlık çok batiyo
Benimde 3 tane oğlum var dahada düşünmüyorum ama bı kızım olsaydi iyiydi:)
Evet evet seri üretim yapıp sonra defteri kapatma taraftarıyım ben de sürpriz değil yaniSende mi hamilesinvalla bilmiyomki ben de öyle düşündüm giriştik bı iş e bakalım sonucunu dogurunca gorucez
Olsun vallaEvet evet seri üretim yapıp sonra defteri kapatma taraftarıyım ben de sürpriz değil yanihazır zararlı alışkanlıklardan vazgecmisken çayı kahveyi azaltmışken halletmek lazım. Bi de kilo kısmı var tabi gazamız mübarek olsun
Ayy ne iyi olmuş görmenAmin canım inşallahben herkes dogurunca grup kapanıyor sanıyorum cahillik seviyeme bakın sonra tesadüf altta konular var ya rastgele orda bı baktım 2023 temmuz anneleri girdim mesaj yazmışsınız ben şok
Yesinler kizçeniAyy ne iyi olmuş görmenben de yazamıyorum ara ara girebiliyorum kim ne yapıyor diye bakıyorum. Çünkü kızçem çok hareketli yetişemiyorum
Kuzu benimkinin emeklemeye bile niyeti yokKizlar ayakkabu giydiriyor musunuz basladibuz mu aldiniz bu hopfrog marjadan kac numara almaliyim
Ben giydiriyorum bı yere gidince ama sevmiyorKizlar ayakkabu giydiriyor musunuz basladibuz mu aldiniz bu hopfrog marjadan kac numara almaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?