2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Dimi yaa yatağa koyuyorum sırtını göbeğini severken ara sıra 10 15 dk içinde kendi kendine uyuyo çok büyük rahatlıkmış bide biz mecbur bikaç ay sonra koca göbeklerle zor uyutmak 🥹
Öyle valla. Salliyodum ben. Bazı zamanlar salladigim yerde kaliyodum. Adamın yanına bile gidemiyodum 😀şimdi keyifteyiz çok şükür

Kız istiyodum ama hadi 1 yaşını bekleyeyim aşıya gitmişken doktora sorarım dk hapı alırım diyodum meğer hamileymişim ahahah ne zaman ne ara hiç fikrim yok 😀
Yeminle ben de. Dört tane test yaptım inanamadim 😀 tamam istiyodum ama ne bileyim pek bi ani oldu. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah kizçelerimiz olur🥰 çünkü öyle ya da böyle kapaticam çocuk defterini ikiyle

Yemiyor çok küçük porsiyonlar veriyorum ona rağmen. Sanki tadım yapmaya gelmiş 😁 altıncı aydaymişiz gibi anca tadına bakıyor bırakıyor. Aç da biraktim yine de olmuyor. O aç kaldıkça ben huzursuz oluyorum. Öyle ya da böyle büyücek ama işte anasın yesin istiyorsun. Bakalım düzelir diye bekliyorum hep
9.aya kadar tadım şeklinde ilerleyin diyorlar zaten o yüzden hiç takma kafana ama tabi annelik eşittir her şeyi kafaya takma 😂 en kısa sürede iştahla yer inşallah
Bak götür koy beşiğine ver emzigi öp cık. Ağladı mi ilk başta hemen gir odaya tekrar emzik öp sarıl cık. Tekrar mi ağladı bu sefer süreyi uzat gir. Hep aynı şeyi yap bı süre sonra o pes edecek emin ol. Emzikle uyuyorsa işin daha kolay
ama ağlatma konusunda çok başarısızım maksimum 30 sn dayanabiliyorum 🥹

Yeminle ben de. Dört tane test yaptım inanamadim 😀 tamam istiyodum ama ne bileyim pek bi ani oldu. Hakkımızda hayırlısi olsun inşallah kizçelerimiz olur🥰 çünkü öyle ya da böyle kapaticam çocuk defterini ikiyle
Aynen hatta iki gün önce bi daha yaptım belirtim hiç yok diye 😀 Benimde niyetim bu sıpalar okula gidene kadar kapatmak ama üçüncüyüde görürüm ben 😀

Aynen hatta iki gün önce bi daha yaptım belirtim hiç yok diye 😀 Benimde niyetim bu sıpalar okula gidene kadar kapatmak ama üçüncüyüde görürüm ben 😀
Al işte bi Zeyna daha 😊 dörtlersin de sen😀 benim de yok belirtim ilk hamilelik gibi rahat işte o yüzden tırsıyorum erkek diye 😁😄

Yok dört banada çok 😀 benim ilkinde mide bulantısı halsizlik baş dönmesi çoktu bu sefer 0 anlamadım valla
Benim birbirinin aynı. Sadece çok çok hafif sabahları az bi bulaniyorum o da cikaracak kadar değil çok hafif. İçime de en başından beri erkek doğuyor. Niye bilmiyorum. Hayırlısı sağlıklı olsun kismetimizde ne var gorucez

Benim birbirinin aynı. Sadece çok çok hafif sabahları az bi bulaniyorum o da cikaracak kadar değil çok hafif. İçime de en başından beri erkek doğuyor. Niye bilmiyorum. Hayırlısı sağlıklı olsun kismetimizde ne var gorucez
Evet yaaa her ikisinede çok sevinirim Rabbim sağlıklarını versin yeter ki boşver 🙏🏻

Bebişimi gördüm bugün kızlar şükür. Ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor 7+2 diye gittim 6+2 çıktı. Ve karından göremedik bebeği vajinal görebildik. Sanki biraz dengesiz bir durum var gibi geldi. 6+4te oğlumu bangır bangır karındam duymuştum. Şimdi vajinal bakılmasına rağmen çok cılızdı kalp atışı. Geç döllenme yaşayan var mıydı aramızda? Biraz bilgi alabilirim

Bebişimi gördüm bugün kızlar şükür. Ama geç yumurtlama olmuş dedi doktor 7+2 diye gittim 6+2 çıktı. Ve karından göremedik bebeği vajinal görebildik. Sanki biraz dengesiz bir durum var gibi geldi. 6+4te oğlumu bangır bangır karındam duymuştum. Şimdi vajinal bakılmasına rağmen çok cılızdı kalp atışı. Geç döllenme yaşayan var mıydı aramızda? Biraz bilgi alabilirim
Hayırlı olsun canım, Allah hayırla kolaylıkla doğurmak nasip etsin <3

Back