2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hayirli olsun saglikla dogsun kiziniz. Bende cok denk geliyodum yumurtlama gunu erkek olur oncesinde iliski olursa kiz olur yok kiz cinsiyetli spermler daha uzun yasiyo cart curt sacma sapan bilim disi seyler 😀 yumurtlamami takip ederek hamile kaldim gayette yumurtlamadan 3 gun onceki iliskiyle gebelik oldu ve erkek bebegim sadece nasip gercekten. Hamile kalmakta bebegin cinsiyetide sagligida Allah ne yazdiysa hakkimizda onu yasiyoruz
Ayy ben de çok merak ediyorum bunu.Benimde yumurtlamadan 2 gün önce ve tam yumurtlama günü oldu ovulasyon testi ile takip ettim.Sizde testlemi takip ediyordunuz.Sanirim yine hamilesiniz aramızda 1hafta var😊

Ayy ben de çok merak ediyorum bunu.Benimde yumurtlamadan 2 gün önce ve tam yumurtlama günü oldu ovulasyon testi ile takip ettim.Sizde testlemi takip ediyordunuz.Sanirim yine hamilesiniz aramızda 1hafta var😊
Merhaba hayırlı olsun gebeliğiniz 🙏🏻 yok takip etmiyodum akıntı ve kanama olmuştu yumurtlama günü ordan biliyorum.

kizlar uyku egitimi alanlar memnunmusunuz tavsiye egitmen var mi ? Guvenliuyku Instagram hesabindaki fulden ile calisan var mi ? Fiyat 3500 tl uygun mudur ? Aglatmadan veriyormus egitimi 🤗

kizlar uyku egitimi alanlar memnunmusunuz tavsiye egitmen var mi ? Guvenliuyku Instagram hesabindaki fulden ile calisan var mi ? Fiyat 3500 tl uygun mudur ? Aglatmadan veriyormus egitimi 🤗
Ben kendim veriyorum canım daha önce bir arkadaşım almıştı o bilgileri attı öyle başladım. Ağlatmadan sanmıyorum yaa bir iki ağlamaz ama eninde sonunda ağlayacaktır. İyi aslında ağlaması enerji atıyor. Bu arada her ağladığınfa temastayım uyuyana kadar yanında duruyorum. Şu ara maşallah iyi uyuyor ve güven kaybı yok şükür

Vücudunun uç dört yerinde böyle kızarıklıklar var alerji olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7786.jpeg
    IMG_7786.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_7787.jpeg
    IMG_7787.jpeg
    76,6 KB · Görüntüleme: 53
Ben kendim verdim valla. aglatmadan imkansiza yakın bence. Ama az ama cok mutlaka ağlar. Araştır tabii yine de. En önemlisi kararlı olman lazım eğer biraz da olsa analık hormonun öne geçerse parmağında oynatır bebiş😊 zor ama dayanirsan büyük rahatlık canım benim

uyku eğitimi konusu beni bitirdi. Her seferinde bu sefer tamam olacak diyorum ama Allah aşkına benim kızım bi değişik sanırım yatağa koyduğumda kendi kendine oyun oynuyor, dikiliyor, yatağın etrafında sıralıyor ama asla yatmıyor 🤦‍♀️ mayıştığı zaman bırakıyorum ya çok ağlıyor ya da işte dediğim gibi sanki uykusuzluktan ölen o değilmiş gibi takılıyor 😂

U Umutlu Begonya tekrar hoşgeldin diyeyim sana o zaman geç olmuş bizi bulman ama buldun ya olsun 😂 hamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun 🙏 Pheebs Pheebs sizi görünce benimde bi ikinciyi yapasım geliyor ama bu uykusuzlukla mümkünsüz 😂
Hoş buldum 😄 yap kız senin bizden daha mutlu olmaya ne hakkın var hahaa😀

uyku eğitimi konusu beni bitirdi. Her seferinde bu sefer tamam olacak diyorum ama Allah aşkına benim kızım bi değişik sanırım yatağa koyduğumda kendi kendine oyun oynuyor, dikiliyor, yatağın etrafında sıralıyor ama asla yatmıyor 🤦‍♀️ mayıştığı zaman bırakıyorum ya çok ağlıyor ya da işte dediğim gibi sanki uykusuzluktan ölen o değilmiş gibi takılıyor 😂
Allah yardımcın olsun .Pes etme. Nasılsa bayilacak. Sen pes ettikce davranışı daha da pekişiyor. Biliyor çünkü nasılsa sen en sonunda istediğini yapiyosun. İlk başta kolay değil. Benim emzikle uyuması işimi bayağı bı kolaylaştırdı. Emziği uykuyla özdeşleşti. Başka zaman tutmuyor. Nasi bıraktıracam işte bak orasını hiç bilmiyom şimdilik emziksiz uyuyamayiz. Ama en azından uyku işi bitmiş oldu. Ek gıda bende de o problem. İkinci de gelirse huni takarım galiba😀

Allah yardımcın olsun .Pes etme. Nasılsa bayilacak. Sen pes ettikce davranışı daha da pekişiyor. Biliyor çünkü nasılsa sen en sonunda istediğini yapiyosun. İlk başta kolay değil. Benim emzikle uyuması işimi bayağı bı kolaylaştırdı. Emziği uykuyla özdeşleşti. Başka zaman tutmuyor. Nasi bıraktıracam işte bak orasını hiç bilmiyom şimdilik emziksiz uyuyamayiz. Ama en azından uyku işi bitmiş oldu. Ek gıda bende de o problem. İkinci de gelirse huni takarım galiba😀
Hepimizin 🙏
Benim kızımda emzikle uyuyor ama işin kötü tarafı uyumak istemediği için emziği atıyor 😂 uykudan kaçmak için her yolu deniyor 🤦‍♀️ yemiyor mu hiç nasıl bi problemin var?

Hepimizin 🙏
Benim kızımda emzikle uyuyor ama işin kötü tarafı uyumak istemediği için emziği atıyor 😂 uykudan kaçmak için her yolu deniyor 🤦‍♀️ yemiyor mu hiç nasıl bi problemin var?
Yemiyor çok küçük porsiyonlar veriyorum ona rağmen. Sanki tadım yapmaya gelmiş 😁 altıncı aydaymişiz gibi anca tadına bakıyor bırakıyor. Aç da biraktim yine de olmuyor. O aç kaldıkça ben huzursuz oluyorum. Öyle ya da böyle büyücek ama işte anasın yesin istiyorsun. Bakalım düzelir diye bekliyorum hep

Ben kendim verdim valla. aglatmadan imkansiza yakın bence. Ama az ama cok mutlaka ağlar. Araştır tabii yine de. En önemlisi kararlı olman lazım eğer biraz da olsa analık hormonun öne geçerse parmağında oynatır bebiş😊 zor ama dayanirsan büyük rahatlık canım benim
Dimi yaa yatağa koyuyorum sırtını göbeğini severken ara sıra 10 15 dk içinde kendi kendine uyuyo çok büyük rahatlıkmış bide biz mecbur bikaç ay sonra koca göbeklerle zor uyutmak 🥹

Hepimizin 🙏
Bak götür koy beşiğine ver emzigi öp cık. Ağladı mi ilk başta hemen gir odaya tekrar emzik öp sarıl cık. Tekrar mi ağladı bu sefer süreyi uzat gir. Hep aynı şeyi yap bı süre sonra o pes edecek emin ol. Emzikle uyuyorsa işin daha kolay

U Umutlu Begonya tekrar hoşgeldin diyeyim sana o zaman geç olmuş bizi bulman ama buldun ya olsun 😂 hamileliğini tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağına alman nasip olsun 🙏 Pheebs Pheebs sizi görünce benimde bi ikinciyi yapasım geliyor ama bu uykusuzlukla mümkünsüz 😂
Adeti gördüğün gibi yapppıştır gelsim ahahah 🤭 zaten uykusuzsun kaybedicek bişey yok ki 🤣

Back