- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #34.621
Bende olmadım dahaHala adet olmayan var mı benim gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olmadım dahaHala adet olmayan var mı benim gibi
Bende başlamıştım aynı hızda geri bıraktım, senin başarılı olur sonuç inşallah banada tekrar bi cesaret olur belkiBiz bi cesaret uyku eğitimine başladık 3.günümüz bugün güzel değişimler var10 15 gün olsun detay yazıcam denemek isteyen olursa diye. 9.ay aşısı var çünkü kestiremiyorum nasıl olacak
![]()
He ya. Benim kocacağzım iş yapan cinsten. Sağolsun ben yapmasam kendisi yapar eder filan ama hani o erkeklikten kaynaklı bir rahatlık varya işte orda kaybediyorum ben. Bir de mesela aile hayatını devam ettirebilmek için şuan çalışmayan kariyerini duraklatan kim? Ben. İşinde başarıyla yükselen kim? Kocam. Kıskanıyorum yaÇünkü tüm zorluklar bize erkeklere hayat güzel, her yönden hemde, erkek çalışır bayanda çalışır ama eve gelince erkek yatar kadın devam maratona yemek bulaşık temizlik çocuk bakımı vs keşke erkek olsam kocam kişisinin yerinde koltukta ben uyuyor olurdum toplanacak mutfağı uyuyacak çocukları düşünmeyip kendini bırakıyor bulduğu yerde uyuyor ya çok pis gıcık oldum şuan![]()
Evet işte tamda öyle o rahatlık batıyor işte benimkinede bişey desem yapar ama ne zaman yapar orası meçhulHe ya. Benim kocacağzım iş yapan cinsten. Sağolsun ben yapmasam kendisi yapar eder filan ama hani o erkeklikten kaynaklı bir rahatlık varya işte orda kaybediyorum ben. Bir de mesela aile hayatını devam ettirebilmek için şuan çalışmayan kariyerini duraklatan kim? Ben. İşinde başarıyla yükselen kim? Kocam. Kıskanıyorum yatamam kazandığı da bize ama ben para istemiyorum ki ben makam istiyorum
Bugün ikimizde iftar yapıyoruz ama iftardan hemen sonra daha çayı hüpletemeden bebeyi uykuya götürdüm. Kalktım yataktan, tam kendime çay koyacağım hoppps ağladı, tekrar yanına pışpışa.
Baba yapsın diye geçen denedik. Zombi gibi dikildi başımızda, en son yine ben uyuttum.
Şikayet değil bu söylemlerim ama gerçekten dünyanın yükü kadınlarda. İyi bir şekilde evi geçindiren ve eşine yardımcı olan erkek kişisi (paylaşan değil yardımcı oyuncu gibi evde takılan) en mükemmel kimse. Üstelik doğum göbekleri de olmuyo![]()
Çok sevdiğim bi arkadaşımın annesi daha küçüktüm annelik köpekliktir derdi anlamazdım.Doğum yaptım arkadaşım görmeye geldi annesiyle.Emzirirken göğüslerim yaraydı bu sözü tekrar hatırlattı gerçekten öyle.Ara ara aklıma gelir gücüm tükenince.He ya. Benim kocacağzım iş yapan cinsten. Sağolsun ben yapmasam kendisi yapar eder filan ama hani o erkeklikten kaynaklı bir rahatlık varya işte orda kaybediyorum ben. Bir de mesela aile hayatını devam ettirebilmek için şuan çalışmayan kariyerini duraklatan kim? Ben. İşinde başarıyla yükselen kim? Kocam. Kıskanıyorum yatamam kazandığı da bize ama ben para istemiyorum ki ben makam istiyorum
Bugün ikimizde iftar yapıyoruz ama iftardan hemen sonra daha çayı hüpletemeden bebeyi uykuya götürdüm. Kalktım yataktan, tam kendime çay koyacağım hoppps ağladı, tekrar yanına pışpışa.
Baba yapsın diye geçen denedik. Zombi gibi dikildi başımızda, en son yine ben uyuttum.
Şikayet değil bu söylemlerim ama gerçekten dünyanın yükü kadınlarda. İyi bir şekilde evi geçindiren ve eşine yardımcı olan erkek kişisi (paylaşan değil yardımcı oyuncu gibi evde takılan) en mükemmel kimse. Üstelik doğum göbekleri de olmuyo![]()
İnşallah yaa şuan için memede uykuyu kestik istemiyor artık sallanarak uyuyo hala ama memeyi kestiğimiz için olur olmaz uyanmıyo gece 2 defa kalkıyo emmek için. Uyku aralıklarını açtım biraz gündüz uykuları uzadı 1 saate yakın uyuyo 3 uyku gündüz 2.5 3 saate çıktık totalde. Sadece sabaha karşı 5te uyanıyo onuda çözdüm benim ki gece 10 saat uyku alıyor ben 7 7.30ta yatırdığım için 5te kalkıyo onuda çekicem biraz ileri 8e falan o zaman 6da uyanıyo. Onuda halledersem sallama işini bitiricez inşallah bu kadar zaten eğitim dediğimBende başlamıştım aynı hızda geri bıraktım, senin başarılı olur sonuç inşallah banada tekrar bi cesaret olur belki
Üzülsem mi sevinsem mi kızsam mı bilemedim şu an ya : ) bende sektör değiştirmiştim ve güzel bir teklif almıştım ama bebek olunca reddettim. Hayırlısı böyle bence. Elimiz ekmek tutuyor hala. Bugun olmasa yarın yine gireriz işe. Eşim kızıyor bana ama ben her an yalnız başıma kalıp tek başıma çocuk bakıp ev geçindirme sorumluluğu alma duygusundan çıkamıyorum. Biz biriz sorumluluk paylaşıyoruz diyor, ömürlük birlikteyiz diyor ama ben her an pılı pırtı toplayıp gidecekmişim gibi davranıyorum bazenEvet işte tamda öyle o rahatlık batıyor işte benimkinede bişey desem yapar ama ne zaman yapar orası meçhul
Tam da yarama bastın bende izne ayrılmasaydım bulunduğum kurumda en üst yönetici olacaktım yıllardır beklediğim an geldi bebişle aynı anda ama
Anlattıklarını sanki ben yazdım uyut daha çayı hüpletemeden dakikalar içinde geri uyansın sonra bidaha uyut, bizimde baba deneyince uyku açılıyor onunla oynamak istiyor analar çeksin yükü![]()
İlk kez duydum ama çok doğru bir söz bence. Ben burda da yazmıştım hatta her canlının dişisi rezil. Hamile kediler köpekler kuşlar her türlü canlı….Çok sevdiğim bi arkadaşımın annesi daha küçüktüm annelik köpekliktir derdi anlamazdım.Doğum yaptım arkadaşım görmeye geldi annesiyle.Emzirirken göğüslerim yaraydı bu sözü tekrar hatırlattı gerçekten öyle.Ara ara aklıma gelir gücüm tükenince.
Maşallahİnşallah yaa şuan için memede uykuyu kestik istemiyor artık sallanarak uyuyo hala ama memeyi kestiğimiz için olur olmaz uyanmıyo gece 2 defa kalkıyo emmek için. Uyku aralıklarını açtım biraz gündüz uykuları uzadı 1 saate yakın uyuyo 3 uyku gündüz 2.5 3 saate çıktık totalde. Sadece sabaha karşı 5te uyanıyo onuda çözdüm benim ki gece 10 saat uyku alıyor ben 7 7.30ta yatırdığım için 5te kalkıyo onuda çekicem biraz ileri 8e falan o zaman 6da uyanıyo. Onuda halledersem sallama işini bitiricez inşallah bu kadar zaten eğitim dediğim![]()
Ben de olmadım henüz 8 ayı geciyor, doktorum 2 yıla kadar olmaması normal dediHala adet olmayan var mı benim gibi
Ooo 4 saat fazlaymış be yaÜzülsem mi sevinsem mi kızsam mı bilemedim şu an ya : ) bende sektör değiştirmiştim ve güzel bir teklif almıştım ama bebek olunca reddettim. Hayırlısı böyle bence. Elimiz ekmek tutuyor hala. Bugun olmasa yarın yine gireriz işe. Eşim kızıyor bana ama ben her an yalnız başıma kalıp tek başıma çocuk bakıp ev geçindirme sorumluluğu alma duygusundan çıkamıyorum. Biz biriz sorumluluk paylaşıyoruz diyor, ömürlük birlikteyiz diyor ama ben her an pılı pırtı toplayıp gidecekmişim gibi davranıyorum bazenaslında yaptığım hata ama buradaki ben konuları da fenaaaaa.
İlk kez duydum ama çok doğru bir söz bence. Ben burda da yazmıştım hatta her canlının dişisi rezil. Hamile kediler köpekler kuşlar her türlü canlı….
Maşallah
Benim kız çoktan 2 uykuya düşürdü. 3 uyku güzeldi yagece uykusunu 7:30-8 gibi yaptım ben. Ama 7 den sonrası hep bi ıııı uuuuu aaaa ile geçiyor. 4 saat maks uyanık kalıyor ama 4. Saat zorluyor. Erken yatırsam uykuya geçişi zor oluyor diye mecbur bekliyorum.
Senin bebe erken kalkıyor ya. Bizimkisi sabah 6.30-7 gibi kalkıyor ki iki gündür 8 de kalkıyor. Ama gece uyanıp oyun oynaması etkili herhalde![]()
Kızamık var 9.ayda onun dışında 1 yaş sonrası özel aşılar var yine menenjitKızlar bişey sorucam size e nabız dan aşı takvimine girince 1 yaş aşısı var gözüküyor 9. Ayda yaptırmamız gereken bir aşı var mı ben bilmiyorum da? Oğlumun yumurta alerjisi var hastanede aşı olması gerek diğerini zaten
Bebeye göre değişiyor Allah korusun ya iyi yapmışsın yeni almaklaOoo 4 saat fazlaymış be yabence gece o yüzden oyuna kalkıyo. İşte o kalıplar herkese uymuyo gerçekten bizim uyanıklık süresi max 2.5 saat dayanmıyo devriliyo hemen
öyle olunca da gece uykusuna erken geçiyor e sabhta erken uyanıyor kısır döngü
bu arada ikea antilop almıştım ama yeni mama sandalyesi aldım mecbur Ikea belden bağlamalı ve iki defa bağlı olduğu halde düşmek üzereyken yakaladım o yüzden omuzdan askısı olan bi sandalyw aldım
![]()
Kızlar bişey sorucam size e nabız dan aşı takvimine girince 1 yaş aşısı var gözüküyor 9. Ayda yaptırmamız gereken bir aşı var mı ben bilmiyorum da? Oğlumun yumurta alerjisi var hastanede aşı olması gerek diğerini zaten
Bizi de 9. Ayda çağırdılar aşı var diyeCanım benim sağlık ocağındaki ebem de 1 yaşına kadar aşılar bitti, normal kontrole çağıracağım dedi ama bazı kişiler de 9.ayda kızamık var diyor
Tek tip sağlık hizmeti yok mudur bilemedim, sağlık ocağına göre mi değişiyor anlamadım ama sonra aşı kartıma baktım benim aşı kartına göre de gelecek aşımız 1 yaşında![]()
Ya tabi ikinci çocuk hep şartlara göre büyüyo zaten kıyamamBebeye göre değişiyor Allah korusun ya iyi yapmışsın yeni almakla
Benim kız çok hareketli değil o yüzden antilop ağzıma da çok gözüme de
Benimkini yatırdığım yerde en fazla dönerken buluyorum
4 saat mevzusu da işte ailevi mecburiyetler
Diğer çocuğun okulu yemeği ödevi
Ya da haftasonu anane babane ziyaretlerinde sürekli uyuyamıyorum
Geçen haftasonu mesela 15.30 da uyanmıştı saat 18.30 gibi 15 dakika araçta şekerleme yaptı mecburi uyandı sonrasında. Gece 23.00 zorla uyudu. Uykusuzluktan da uyuşamıyorlar ama mecbur işte yani aileden de geri kalamayız
Kızamık aşısını bildiğim kadarıyla yaşanılan bölgede ki salgın oranına göre 9da veya 12de yapıyolar. Bizim bölgede aktif kızamık vakaları var belki sizde yoktur. Ama okula giden başka çocuk varsa evde bence aşılar erken yapılmalıCanım benim sağlık ocağındaki ebem de 1 yaşına kadar aşılar bitti, normal kontrole çağıracağım dedi ama bazı kişiler de 9.ayda kızamık var diyor
Tek tip sağlık hizmeti yok mudur bilemedim, sağlık ocağına göre mi değişiyor anlamadım ama sonra aşı kartıma baktım benim aşı kartına göre de gelecek aşımız 1 yaşında![]()
Kızamık aşısını bildiğim kadarıyla yaşanılan bölgede ki salgın oranına göre 9da veya 12de yapıyolar. Bizim bölgede aktif kızamık vakaları var belki sizde yoktur. Ama okula giden başka çocuk varsa evde bence aşılar erken yapılmalı
Yok canım istanbulun her yeri aynı değilBu mantık ile yapılıyorsa istanbulda yaşıyoruz burda her tür salgın vardır valla, ebemiz de kabul ederse bende 9.ayda yaptırayım bakalım![]()