- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.241
Uykuda el kulaktaysa kulağını tutarak uyumayı alışkanlık mı etti diye düşündüm. Bazı bebeklerin bunu yaptığını biliyorum kuzenim bebekliğinden beri kulağını tutarak uyurdu.Kızlar benim bebeklerim sürekli kulaklarını çekiyor dişten diye düşünüyorum ama hiç bitmiyor bu kulak çekmesi 2 aydır minik minik günde bi iki kere oluyodu ama son 2 haftadır falan çok arttı uykularında bile el kulakta. Ateşi falan da yok kulak iltihabı falan olamaz nedir sizce fikri olan var mı Eki Görüntüle 3385288
Benimkide tam 6 aylıkken tuttu üst dişlerimiz geliyor başta damağını kaşımak için aldı sonra emmeye başladı tutuş o tutuş bırakmadı muhteşem bir şeyAy kızlar benim koca bebeğim emzik tuttu ahahahah ne muhteşem bir şeymiş bu emzik yaaaa
Yok valla şöyle oldu ben duştaydım duştan bir çıktım ağzında emzik.. babası vermiş tutmuş cooookkk coook emiyor bir kahkaha patlattım kendisi de gülüyor emerkenuyuyunca mı verdin bende deneyebilirim çıldırtıyor bazen gündüz uyumuyor çünkü
Gündüz de veriyor musun yoksa yatarken mi sadece.. cidden emzik özgürlükBenimkide tam 6 aylıkken tuttu üst dişlerimiz geliyor başta damağını kaşımak için aldı sonra emmeye başladı tutuş o tutuş bırakmadı muhteşem bir şey
Süpermiş babalar nadirde olsa ise yarıyor deseneYok valla şöyle oldu ben duştaydım duştan bir çıktım ağzında emzik.. babası vermiş tutmuş cooookkk coook emiyor bir kahkaha patlattım kendisi de gülüyor emerkenşimdi de sadece uyku için veriyorum işte
Kulakta iltihabı olsa kulağı kokar yakından bir kokla bakalım kokuyor mu ama bazı bebekler yapar böyle parmak emme gibi düşünKızlar benim bebeklerim sürekli kulaklarını çekiyor dişten diye düşünüyorum ama hiç bitmiyor bu kulak çekmesi 2 aydır minik minik günde bi iki kere oluyodu ama son 2 haftadır falan çok arttı uykularında bile el kulakta. Ateşi falan da yok kulak iltihabı falan olamaz nedir sizce fikri olan var mı Eki Görüntüle 3385288
bende emzirdigimden beri gec adet oluyorum normalde 28 gunde bir oluyordum suan 40 gunde bir adet oluyorumTesti tekrarladım ama negatif o gün ki test sıkıntılıydı heralde adet olmadım hala
Keske bizimkide tutsaydinAy kızlar benim koca bebeğim emzik tuttu ahahahah ne muhteşem bir şeymiş bu emzik yaaaa
benim ikizlerden biri oyle kulagina dokunup uyuyor yada babasininkini tutuyor uyuyorUykuda el kulaktaysa kulağını tutarak uyumayı alışkanlık mı etti diye düşündüm. Bazı bebeklerin bunu yaptığını biliyorum kuzenim bebekliğinden beri kulağını tutarak uyurdu.
Yok bence yaa aynen emzirme gecikmesibende emzirdigimden beri gec adet oluyorum normalde 28 gunde bir oluyordum suan 40 gunde bir adet oluyorum
bence gebelik yok varsa bile gec dollenme olabilir
Bizde öyleyiz. 2 uykuya düşürmeye çalışıyor gibi. 14.30 da uyandı 3. Uykudan. Hala uyumadı. Ama çok uykusu varBizimkiler günde iki uykuya düşüyor gibi 3 uyku yapıyorduk. Bu şekilde olunca braz erken uyuyoruz ama o kadar ağlıyorlar ki anlatamamvar mı bunu yaşayan?
3. Uyku yazmışım 2. UykudanBizde öyleyiz. 2 uykuya düşürmeye çalışıyor gibi. 14.30 da uyandı 3. Uykudan. Hala uyumadı. Ama çok uykusu var
Biraz icme suyuna bir patates 1 havuc dogruyorum cnm varsa kereviz de ekliyorum veya bir kucuk parca bal kabagı atiyorum, minik bir tutam da brokoli koyuyorum. Iyice hasliyorum sonra blanderdan geciriyorum. Biraz tereyag ve zeytinyagi ekleyip karistiriyorum. Kıvamli yapiyorum ki kasiga gelsin.Sebze çorbasına neler koyuyorsun canım tarif verebilir misin
Etv cnm seninkini hatiliyorum ayni onun gibbiydi tek taraf yanagi baya doktüDöküntü olduğuna emin misin bende buraya fotoğraf atmıştım kızımın yanakları çok kızarmıştı armut alerjisi falan sanmıştım meğerse cildi çok kurumuş, nemlendirici kullanıyordum ama yeterli gelmemiş şimdi başka bir marka kullanıyorum ve sorun çözüldü. Meyveden muhallebi yaparak dene bir de, irmikle suyu karıştırıp pişir elma armut muz ne istersen pişirdikten sonra içine koy, benim kızım seviyor
Ah doktor sagolsun 2 kagit tutusturdu elime ne tavsiye ne baska bisey dislerine bile bakmadi acaba dis geliyor mi dedim de. Tek soyledigi sortina masaj yapmam oksurugu hiriltisi oldugunda. Degistirecegim ilgili bi doktor ariyorum. Ben de oyle dusunuyorun ciddi bi reaksiyom yoksa bagisiklik kazanmasi icin ara ara veririm. 3 gün vermedim yumurta yime tekrar deneyecegim. Bi de birisi yazmisti burda doktoru yumutyi bi güm ver bi gün verme demis. Ben birden hergün verince de yapmis olabilir agir gelmis olabilirBizim doktora bikaç ürünün yanaklarında kızarıklık yaptığını söyledim tamam 2 hafta ara ver onlara sonra yine denicez dedi. Galiba şiddetli bir reaksiyon olmadığı takdirde üstüne gitmek gerekiyor. Yaş küçük olduğundan daha iyi tolere edebiliyolar. Danış doktoruna ama tekrar dene bence dediğin gibi yumurta kurtarıcı
Mustela stelatopia kullanıyorum, inşallah alerji değildirEtv cnm seninkini hatiliyorum ayni onun gibbiydi tek taraf yanagi baya doktü
Yumurtayi 3 gün vermedim gecti. Kuruluktan olacagi hic aklıma gelmedi ne kullaniyorsun nemlendirici olarak?
Simdi yumurtayi tekrar deneyecegim.
Kesinlikle ilgili doktor şart. Ben genele göre iyi bir para veriyorum doktora ama salak saçma gecenin bir körü bile darlıyorum adamı aklıma bişey gelinceAh doktor sagolsun 2 kagit tutusturdu elime ne tavsiye ne baska bisey dislerine bile bakmadi acaba dis geliyor mi dedim de. Tek soyledigi sortina masaj yapmam oksurugu hiriltisi oldugunda. Degistirecegim ilgili bi doktor ariyorum. Ben de oyle dusunuyorun ciddi bi reaksiyom yoksa bagisiklik kazanmasi icin ara ara veririm. 3 gün vermedim yumurta yime tekrar deneyecegim. Bi de birisi yazmisti burda doktoru yumutyi bi güm ver bi gün verme demis. Ben birden hergün verince de yapmis olabilir agir gelmis olabilir
Benim bebislerden biri de nerdeyse saat basi uyaniyor gece, gecenlerde bir gün tam 12 kez kalktim hic yatmasam daha iyiymis. Ama burdaki yorumlara katiliyorum bazen sırf emmek icin kalktigini dusunuyorum. Diger uyuyam bebegimde bu hafta 3 gece asiri huysuzdu kalkti yatmadi uykuya dalamadi 2 saat cok yordu. Onun da disten dolayi keyifsizlikleri vardi dönem dönem oluyor. Acaba bi donemden mi geciyor yoksa emmek icin mi uyaniyor bunu belirlemek lazim. Ben gece emmek isteyeni azaltmaya calisacagim ama nasil yapacagim henuz bir fikrim yok.Kızlar benim bebeğim asla uyumuyo. Niye böyle bilmiyorum ama dün gece 11 buçuk gibi uyudu 1e doğru uyandı ve sabaha kadar uyumadı. Çoğu gece bu şekilde Max 15 dklik uykular yapıyor. Yeğenim var 6 aylık nöroloji doktoruna götürdüler melatonin vermiş gecede 3 4 kalkıyo diye. Sabaha kadar uyuması lazım gelişimi için acıkırsa da uyanıp emip hemen geri dalması lazım hatta acikmamasi lazım demiş. Benim bebeğimi görse ne yapar bilmiyorum sinirim çok bozuluyo 3 4 saat uyusa çok güzel uyudu diyorumvar mı yolunuz uyku için?ilk uykuya kolay dalıyo ama sonra sabah olmuş gibi enerjik kalkıyo geri uyumuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?