- 30 Haziran 2023
- 660
- 463
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #34.201
Dün ilk defa erken uyudu uyansa bile aylardan sonra ilk defa nefes alabildim sanki çayımı koydum dizi izledim şimdi tam zamanı deyip cips yedim belki bidaha uyumazEmip uyuyorrsa iyi bence benim kiz da bazenn coook kalkiyor ama emip uyursa sikinti olmuyor benim icin etken uyusunda
Ahhahahahsah derinden hissettim duygularını hshshshsshDün ilk defa erken uyudu uyansa bile aylardan sonra ilk defa nefes alabildim sanki çayımı koydum dizi izledim şimdi tam zamanı deyip cips yedim belki bidaha uyumaz
Benimki normalde 3 kere 20-30 dk uyku yapıyor toplamda 1-1,5 saat uyumuş oluyor gündüz aslında büyüdükçe her uykuda 1 er saat uyumaları lazım banada yetersiz geliyor, gece güzel uyusun diye uykudan önce yaptırıyorum banyoyu gündüz epeydir yıkamadımKizlsr gunduz kac saat uyuyor biz 7 aylik olduk gunduzleri az uyuyor bugun mesela 30 dk ve 30 dk toplamda 1 saat besikte , 20 dk da kucagumda uyuudu cok az geliyor gunduz uykusu icin bu arada her gun temiz hava aldiriyom bugun yikadim da sabahtan
Damdan düşenin halinden Damdan düşen anlarmışAhhahahahsah derinden hissettim duygularını hshshshssh
Cok az ya bence de , inşallah zamanla gündüz uykuları artar inşallahBenimki normalde 3 kere 20-30 dk uyku yapıyor toplamda 1-1,5 saat uyumuş oluyor gündüz aslında büyüdükçe her uykuda 1 er saat uyumaları lazım banada yetersiz geliyor, gece güzel uyusun diye uykudan önce yaptırıyorum banyoyu gündüz epeydir yıkamadım
İnşallah canım ben de uyuttum inşallah güzel uyurlarDamdan düşenin halinden Damdan düşen anlarmış
Bugünde uyuttum 20,30 da şuan nefes almaya korkuyorumçok heyecanlıyım eğer bugünde gece uykusuna geçerse döngümüz değişecek
Bebişler uyusun büyüsün anneler psikolojik olarakta dinlenmek istiyor sadece uykusuzluk değil
Adam sanıyor kendini benimki benimle birlikte 1 de yat 7 de kalk tek başıma saniye nefes aldırmıyor hep ensemdekıracağız bugün inşallah bunu darısı tüm bebişlerin başına
Tam 30 dk doldu uyandı emiyor tekrar uyuyacak gibi açılmadı gözler ama eli ayağı durmuyorİnşallah canım ben de uyuttum inşallah güzel uyurlar
canım bugün kızım gündüz 1 saat 20 dk kadar uyudu , yalnız akşam çok erken uykusu geldi 5.30 dan sonra yaramazlık ve sinyaller verdi ağlamalar vs vs. 6 gibi emzirmeye başladım, 6.30 gibi uyudu beşiğine yatırdım. sonrasında 7 de kalktı tekrar emzirme ve kucakta sallama uyuttum, sonra tekrar kalktı kısa sürede 2 kez daha . sonra 1 saat uyudu 21.10 da yeniden kalktı tekrar 10 dk emzirme sallama ile birlikte uyuttum 30 dkdır uyuyor . çoook uzun uykuya malesef geçmiyor bu saatlerde. mesela 1 saat uyudu ya ooo neler yaptım neler o saatte hahahahah :)) ama buna çook şükür diyorum çünkü en azından uyku modunda . neyden dolayı uyanıyor bilmiyorum sanırım hala gazdan dolayı, nurse harvey 4 damla da verdim. bakalım inşallah verimli uykuları olsun cümle evlatlarımızın <3Tam 30 dk doldu uyandı emiyor tekrar uyuyacak gibi açılmadı gözler ama eli ayağı durmuyor
Bu 30 dklık uyku döngüsünü nasıl uzatacağım bilmiyorum neyseki geri uyuyacak çok şükür
Sizin ilk uykusu nasıl şöyle bir 3 saat uyusa deliksiz mis gibi oh
bizde 7 aylığız ve neredeyse hiç uyumuyor gündüzleri 10 15 dk uyuyor nadirdir 30-40 dk uyuması ben şok olurum o zaman ama çok az ve çok sıkıntılı uyuturken daha çok zaman harcıyorum çıldırmalık durumdayım valla ki sizlerinde öyle olması iyi geldi bana tek değilmişimKizlsr gunduz kac saat uyuyor biz 7 aylik olduk gunduzleri az uyuyor bugun mesela 30 dk ve 30 dk toplamda 1 saat besikte , 20 dk da kucagumda uyuudu cok az geliyor gunduz uykusu icin bu arada her gun temiz hava aldiriyom bugun yikadim da sabahtan
böyle tutup bıraktı mı yoksa baya baya mı tuttu, kendiliğinden mi oldu yoksa bir şeye bandırdın mı benim kızım emzik sevmiyor hiç :))))Ay kızlar benim koca bebeğim emzik tuttu ahahahah ne muhteşem bir şeymiş bu emzik yaaaa
bu saatten sonra vermeye korktum bende bir kere verdim gecen dışarıda kıyamet kopardı diye ve tuttu şok oldum sonra dedim millet bırakmaya hazırlanıyor benimki yeni tutacakAy kızlar benim koca bebeğim emzik tuttu ahahahah ne muhteşem bir şeymiş bu emzik yaaaa
aslında uyuması gerekiyor bu ay ortalama 2,5 -3 saat aralığında niye bizimkiler sevmiyor bilemedim. ama gündüz az uyuyunca gece erken uyuyor bazen buna şükrediyorum yanibizde 7 aylığız ve neredeyse hiç uyumuyor gündüzleri 10 15 dk uyuyor nadirdir 30-40 dk uyuması ben şok olurum o zaman ama çok az ve çok sıkıntılı uyuturken daha çok zaman harcıyorum çıldırmalık durumdayım valla ki sizlerinde öyle olması iyi geldi bana tek değilmişim
benimki akşamları hep erken uyuyor yani yine çok sık kalkıyor ama gözü kapalı emip uyuyor bazen gece 3-5 nöbeti hariç em uyu yapıyor o iyi geliyor çünkü gündüz hep ayakta kucaktaaslında uyuması gerekiyor bu ay ortalama 2,5 -3 saat aralığında niye bizimkiler sevmiyor bilemedim. ama gündüz az uyuyunca gece erken uyuyor bazen buna şükrediyorum yani
kaç gibi meselabenimki akşamları hep erken uyuyor yani yine çok sık kalkıyor ama gözü kapalı emip uyuyor bazen gece 3-5 nöbeti hariç em uyu yapıyor o iyi geliyor çünkü gündüz hep ayakta kucakta
7:30 8 en geç 9 dediğinde uyur son uyku saatine göre değişiyor şimdi mesela 9 da uyudu 9:25 gibi ağladı emzirdim yine uyudu çok şükür hala uyuyorkaç gibi mesela
Benimki 20.30 da uyudu 3 kere uyandı şuan uyanık geri dalamadı emmekte istemiyor çünkü aç değil kaç kere emdi kucağımda uyutmaya çalıştım uyumadı beşiğine koydum beyaz gürültü açık bende yattım bekliyorum bir umut uyursa diye odadan da çıkarmadım sevincim kursağımda kaldıcanım bugün kızım gündüz 1 saat 20 dk kadar uyudu , yalnız akşam çok erken uykusu geldi 5.30 dan sonra yaramazlık ve sinyaller verdi ağlamalar vs vs. 6 gibi emzirmeye başladım, 6.30 gibi uyudu beşiğine yatırdım. sonrasında 7 de kalktı tekrar emzirme ve kucakta sallama uyuttum, sonra tekrar kalktı kısa sürede 2 kez daha . sonra 1 saat uyudu 21.10 da yeniden kalktı tekrar 10 dk emzirme sallama ile birlikte uyuttum 30 dkdır uyuyor . çoook uzun uykuya malesef geçmiyor bu saatlerde. mesela 1 saat uyudu ya ooo neler yaptım neler o saatte hahahahah :)) ama buna çook şükür diyorum çünkü en azından uyku modunda . neyden dolayı uyanıyor bilmiyorum sanırım hala gazdan dolayı, nurse harvey 4 damla da verdim. bakalım inşallah verimli uykuları olsun cümle evlatlarımızın <3
22.10 da uyandı tekrar şimdi 22.30 da tekrar emip uyudu böyle sürekli uyuyp uyanıyor bizimki de sebebi ne bilmyorum.Benimki 20.30 da uyudu 3 kere uyandı şuan uyanık geri dalamadı emmekte istemiyor çünkü aç değil kaç kere emdi kucağımda uyutmaya çalıştım uyumadı beşiğine koydum beyaz gürültü açık bende yattım bekliyorum bir umut uyursa diye odadan da çıkarmadım sevincim kursağımda kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?