- 5 Şubat 2025
- 157
- 203
- 18
- 35
Ya geçer inş. tuhaf hissediyorum kendimi bayaYalnız değilsingeçecek inşallah. Daha kötüydüm hatta. Sinir kısmı kaldı bi o da aşırı aşırı Yorgun halsizim ondan sanırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya geçer inş. tuhaf hissediyorum kendimi bayaYalnız değilsingeçecek inşallah. Daha kötüydüm hatta. Sinir kısmı kaldı bi o da aşırı aşırı Yorgun halsizim ondan sanırım.
Bakayım canımKızlar e bebekte hamile giyimde ikinci yüzde 50. Külotlar bayağı yumoş ve uygun fiyatlı duruyor![]()
Bendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dediValla ne diyeceğimi bilemedim ben hamileliğin ilk haftasından bugunde yani 10 haftaya kadar hep alt karın ağrısıyla olduğum icin simdi sana normal da diyemem benim doktorum normal dedi bana rahim buyudugu icin agrı ilk 3 ayda cok normal dedi kanama olmadığı surece kasık,karın ağrısı olur dedi ama sen yinede bi doktora gorun canım, benim hic gitmiyo karın ağrım uyurke bile karın ağrım,alt karın ağrım oluyocok nadir ağrısız oluyorum 3 aya kadar dayancas bakalım
![]()
Ayy ben tam senin mesajlara bakıyordum ya acaba bebişleri duydu mu diyeBendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dedi
Aynen oyleBendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dedi
Evet kendi kendime yaşıyorum bunuBennve kirilir diye söyleyemiyorum
![]()
Ay inşallah geçer çok beterGercekten mi kız ay ilk defa duydum böyle bişeyçok zor inşallah geçer bu ya
Bende bazen tiksiniyorum yüzüm eksiyince anlıyor benimki artık bazı günlerde ona yapışık gezmek istiyorum.Evet kendi kendime yaşıyorum bunu![]()
Batarya bende hiç dolmuyor arkadaşımKızlar yorgunluklariniz halsizlikleriniz ne durumda? Ben bozuk telefon şarjı gibiyim %80’den %5’e düşüyor aniden sonra ne oluyor anlamıyorum %45’e falan çıkmış oluyor sonra yine %3 :) bugun ilk kez avm’ye gittik ama ben 1 saat bile gezemedim halim kalmadı yani sanki 7-8 aylık hamile gibi oturup soluklanmak istedim, arabaya bindigimiz anda ağır bir uyku çöktü. Duzenli yuruyus yapan biriyim normalde geçen gün parka gittim yarım saat yürüyemedim iyi hissetmedim kendimi. Bunlar normal mi sizde de benzer süreçler var mı?
Benim dün dışarıda çok işim vardı, toplam 3 saat dışarda kaldım mesafeleri arabayla gittim geldim, ayaklarım gaza bile basacak durumda değildi. Neyse eve geldim bel ağrısından ölmek üzereydim. Sürekli soluklandım. Bıraksan günlerce uyurum. Hala belim ağrıyor, endişe ediyorum. Ama yorulduğum için herhalde diyip geçiştiriyorum.Kızlar yorgunluklariniz halsizlikleriniz ne durumda? Ben bozuk telefon şarjı gibiyim %80’den %5’e düşüyor aniden sonra ne oluyor anlamıyorum %45’e falan çıkmış oluyor sonra yine %3 :) bugun ilk kez avm’ye gittik ama ben 1 saat bile gezemedim halim kalmadı yani sanki 7-8 aylık hamile gibi oturup soluklanmak istedim, arabaya bindigimiz anda ağır bir uyku çöktü. Duzenli yuruyus yapan biriyim normalde geçen gün parka gittim yarım saat yürüyemedim iyi hissetmedim kendimi. Bunlar normal mi sizde de benzer süreçler var mı?
bugün bir tanıdığım söyledi et istemezsen kızın olurmuş bakalım çıkacak mı ben de istemiyorum:))Kizlar etle aranız nasil ben et yiyemiyorum hiç normaldede sevmiyorum şu an beslenmeme dikkat etmem lazim
ama cok kotu kokuyor bana.![]()
Yalnız degılsın:) bana da arada geliyorlarkendını depresif ve sinirli hisseden var mı? Tek manyak ben miyim?
Evet bana da doktor kasık ağrısı beklediğimizi bir şey demişti. Kanama olmadığı süreceBendede aynı durum, ama doktorum normal dedi, sizin dediğiniz gibi kanama ve aşırı sancı falan olmadıkça sorun yok rahim büyümesinden kaynaklı olabilir dedi
Batarya bende hiç dolmuyor arkadaşımgerçekten çok zorlanıyorum. Çalışıyorum da günler çok zor geçiyor. Bulantım zorlamıyor çok şükür o olmazsa yorgunluk oluyo sanki.
Bir ara bununla ilgili haber yapılmıştı hatırlıyorum:) ve evet protein et ağırlıklı beslenenlerde erkek bebek oranı yüksek diyordu haberbugün bir tanıdığım söyledi et istemezsen kızın olurmuş bakalım çıkacak mı ben de istemiyorum:))
Off aynısı ya. 9 ay böyle geçmeyecektir di mi yani bedenimiz bu değişikliğe adapte olmaya calistigi icin boyledir yaniBenim dün dışarıda çok işim vardı, toplam 3 saat dışarda kaldım mesafeleri arabayla gittim geldim, ayaklarım gaza bile basacak durumda değildi. Neyse eve geldim bel ağrısından ölmek üzereydim. Sürekli soluklandım. Bıraksan günlerce uyurum. Hala belim ağrıyor, endişe ediyorum. Ama yorulduğum için herhalde diyip geçiştiriyorum.
Kızlar yorgunluklariniz halsizlikleriniz ne durumda? Ben bozuk telefon şarjı gibiyim %80’den %5’e düşüyor aniden sonra ne oluyor anlamıyorum %45’e falan çıkmış oluyor sonra yine %3 :) bugun ilk kez avm’ye gittik ama ben 1 saat bile gezemedim halim kalmadı yani sanki 7-8 aylık hamile gibi oturup soluklanmak istedim, arabaya bindigimiz anda ağır bir uyku çöktü. Duzenli yuruyus yapan biriyim normalde geçen gün parka gittim yarım saat yürüyemedim iyi hissetmedim kendimi. Bunlar normal mi sizde de benzer süreçler var mı?
Kızlar benim bir arkadaşım etten tiksiniyordu yemiyordu ve cinsiyeti erkekbugün bir tanıdığım söyledi et istemezsen kızın olurmuş bakalım çıkacak mı ben de istemiyorum:))
Şu zaman azalır bu zaman kesilir falan bir şey dedi mi? Ben pazartesi kalp atışı dinlemeye gideceğim soracağım ilk sorulardan biri de bu.Evet bende de iliklerim çekilmişçesine yorgunluk oluyor. Normalde yürümeyi severim. Şimdi biraz yürüyorum yorgunluk çöküyor. Ben tiroit hormonuma yormuştum ama hamilelikte normal dedi bu duruma da doktor