• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlaf ben çoook yanlış bir şey yaptım sanırım şimdi de düzeltemiyorum. Kızım kolik bir bebekti o yüzden 6 ay boyunca hep kucağında sllayarsk uyuttum snca öyle uyuyordu çünkü şimdi de artık ayağında sallayarak uyutmak istiyorum malum ağırlaşıyorlar ama imkansız hiiiç uyumuyor ayağımda kucağımda ise uyuyor . Bu durumu yaşayıp ayakta salllamaya alıştıran var mı benim kızım. Direk ağlıyor yatmak istemiypr 🥲🥲🥲🥲🥲 kucakta salllayınca uyuyor ama nereye kadar böyle de gider dostlar bilemiyorum
Aynı çözüm bana da lazım kucağımda piş piş yapmadan uykusu da olsa uyumuyor.
Yatağa koyunca uyanıyor.ama ben ayakta değil yatak da uyusun istiyorum.
Ayağa da alışmasın

Kızlar bu gece mamaları ne zaman veriliyor ek gıdaya geçtikten sonra? Bir de çocuğun onu sindirmesi için ne kadar beklemek lazım yatırmadan acaba. Tek derdim 5-6 saat uyanmadan uyumak 😀

Kızlar bu gece mamaları ne zaman veriliyor ek gıdaya geçtikten sonra? Bir de çocuğun onu sindirmesi için ne kadar beklemek lazım yatırmadan acaba. Tek derdim 5-6 saat uyanmadan uyumak 😀
Ben baştan beri mama veriyordum.
4. Ay da herobaby gece mamasindan aldım. Biberona göre yapıp gece yatirirken veriyordum.
Uyku çok değişmedi kalkma sayısı aynıydı

Kızlar ben anne olmayı daha kolay sanıyordum nedense böyle bir algı vardı kafamda meğersem full time bir iş gibiymiş annelik çoook şükür tabi de böyle her gün hep bir hareket ve aynı zamanda da hep aynı gibi bir yandan da çoook hızlı geçiyor zaman size de öyle geliyor mu ? Ama yardımcı olmadan tek büyütmek de baya zor geldi bana.

Kızlar ben anne olmayı daha kolay sanıyordum nedense böyle bir algı vardı kafamda meğersem full time bir iş gibiymiş annelik çoook şükür tabi de böyle her gün hep bir hareket ve aynı zamanda da hep aynı gibi bir yandan da çoook hızlı geçiyor zaman size de öyle geliyor mu ? Ama yardımcı olmadan tek büyütmek de baya zor geldi bana.
Annelik zor. Benim için anne olmak da zordu 10 yılımı aldı 🤪🤪

Full time işten daha zor en azından o zaman tatil günümüz vardı 🥹 ama tabi annelik dünyanın en güzel duygusu, çok şükür ki anneyim 🥰

Bebekleri çok uyanan anneler geç mi yatıyor bebeğiniz? Benim kızım bi ara 11den önce uyumuyordu gece de 3 4 bazen 5 kere kalkıyordu. Şimdi erken yatıyor ve uykusu daha güzel, 1 ve ya 2 kere kalkıyor

Bebekleri çok uyanan anneler geç mi yatıyor bebeğiniz? Benim kızım bi ara 11den önce uyumuyordu gece de 3 4 bazen 5 kere kalkıyordu. Şimdi erken yatıyor ve uykusu daha güzel, 1 ve ya 2 kere kalkıyor
Evet erken yatırmak gerekiyor bence de ama ben bugün erken yatırdım 7.45 gibi gece uykusuna girdi fakat 2 defa şimdiden kalktı ama gazdan kalktı pırt atıp iki sallayınca uyudu bakalım gece nasıl olacak

Evet erken yatırmak gerekiyor bence de ama ben bugün erken yatırdım 7.45 gibi gece uykusuna girdi fakat 2 defa şimdiden kalktı ama gazdan kalktı pırt atıp iki sallayınca uyudu bakalım gece nasıl olacak
Gece rahat geçer umarım, hala uykudan uyanacak kadar gaz oluyor mu ya, bir an önce rahatla uyuduğu zamanlara geçersin inşallah 🙏

Kızlaf ben çoook yanlış bir şey yaptım sanırım şimdi de düzeltemiyorum. Kızım kolik bir bebekti o yüzden 6 ay boyunca hep kucağında sllayarsk uyuttum snca öyle uyuyordu çünkü şimdi de artık ayağında sallayarak uyutmak istiyorum malum ağırlaşıyorlar ama imkansız hiiiç uyumuyor ayağımda kucağımda ise uyuyor . Bu durumu yaşayıp ayakta salllamaya alıştıran var mı benim kızım. Direk ağlıyor yatmak istemiypr 🥲🥲🥲🥲🥲 kucakta salllayınca uyuyor ama nereye kadar böyle de gider dostlar bilemiyorum
Aynı hatayı yapanlar el kaldırsın 🖐️
Ya emerken uyuyakalacak şanslıysam yada illa kucakta başka hiç bişekilde uyumuyor. Uyumayan bebek olunca insan mecbur kalıyor malesef

Ben hergün azimle 8-9 da uyutuyorum belki gece uykusuna geçer umuduyla ama 30 dk sonra uyanıyor odadan çıkarmadan tekrar uyutmaya çalışıyorum ama ne mümkün 12-1 oluncaya kadar uyumuyor 3-4 saat boyunca uyutmaya çalışmak çok yorucu oluyor psikolojik olarakta yıpratıcı, artık uyandı mı şansımı deniyorum ama o kadar ısrar etmiyorum kaldırıyorum elbet düzelecek büyüdükçe ya sabır diyelim

Ben hergün azimle 8-9 da uyutuyorum belki gece uykusuna geçer umuduyla ama 30 dk sonra uyanıyor odadan çıkarmadan tekrar uyutmaya çalışıyorum ama ne mümkün 12-1 oluncaya kadar uyumuyor 3-4 saat boyunca uyutmaya çalışmak çok yorucu oluyor psikolojik olarakta yıpratıcı, artık uyandı mı şansımı deniyorum ama o kadar ısrar etmiyorum kaldırıyorum elbet düzelecek büyüdükçe ya sabır diyelim
Benimki de aynı durum yani 11 gibi uyusa bile kabülüm artık ama 2 3 gibi uyuyor sabahta kaldırınca huysuz oluyor gün boyu asla uyku düzeni tutmuyor ve sürekli emmek istiyor gerçekten yıpratıcı inşallah çok sürmeden düzene sokabilirim psikolojik olarak hiç iyi değilim

Slm kızlar göruyorum ki neredeyse herkesde uyku problemi var. Biz de aynı sekıliz. Benim ikizler ne guzel önceden 9 da gece uykusuna gecerlerdi. Simdi 9 da yatiriyorum yine uyutuyorum ama biri 15 dqkika biri yarim saat sonra kalkil dikiliyor. Ben de artik cok yorgunum uyutmaya ugrasmiyorum tektardan ama sanirim alismasi icin oyle yapmak gerek.
Bu arada bebisine elma verenler elmayi pisiriyor musunjz? Bi uzman pisirelim ki asiti gitsin diye bisey yazmisti gecenlerde. Siz nasil yapıyorsunuz?

Back