- 30 Haziran 2023
- 660
- 463
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.121
Emzirirken mi uyuyır yoksa emzirme sonrası ayakta mı sallıyorsun ? Ben hep kucakta salladım da doktor alıştırmışsın bu şkelde çoook zor olur dedi ilerisi için ama hiç dizimde sallayarak uyumadıBanyo yaptırırmiyorum ama sırasıyla burun temizliği altt değiştirme uyku tulumu giydirme ve emzirme yapıyorum. Uyuyor gece
Ya emerken uyuyor ya da ben uzanıyorum. Bebeğimi de omzumda uzandırorum. Popo ya pat pat yapınca uyuyor. Sallanarak uyumuyor yoksa denedimEmzirirken mi uyuyır yoksa emzirme sonrası ayakta mı sallıyorsun ? Ben hep kucakta salladım da doktor alıştırmışsın bu şkelde çoook zor olur dedi ilerisi için ama hiç dizimde sallayarak uyumadı
Ahh kuzummmAy 2 tane dis cikariyor kızım. Gercekten bugune kadar hic sıkınti cekmemisiz bunun yaninda. Ataklar aşılar nezle olmasi bile hikaye. Beraber oturup agliyoruz
Merhaba bizim kızın 5 ay 5 günlük iken bitti gaz sancıları ama çoook çektik çooook. Bugunumuze bin sukurİyi akşamlar temmuz anneleriben Eylül grubundan geliyorum. Bebeği kolik olanlar geçti mi ya da azaldı mı acaba?
benim prwnseste bayadır yerlerini hazırlıyo dil hareketlerinden falanda belli ama diş çıkarma yok henüzAy 2 tane dis cikariyor kızım. Gercekten bugune kadar hic sıkınti cekmemisiz bunun yaninda. Ataklar aşılar nezle olmasi bile hikaye. Beraber oturup agliyoruz
Kızlar bebeğimizi en son saat kaç gibi uyutuyorsunuzson uyku 4-5 gibi gece uykusuna geçiş 9
MaşallahBugün kendi doktorumuza randevumuz vardı. Artık yumurta kıyma soğan sarımsak ve başka sebzelere geçiş yaptık. Yarından itibaren iki öğüne geçiyoruz. İki hafta sonrada peynirlerde eklenicek listemize. Tecrübeli anneler nasıl veriyodunuz bebelere yumurtayı ? Şuan sadece sarısını ezip vericem ama sevdirmek istiyorum aynı zamanda yumurta yesin. Var mı tarif?
Çok geçmiş olsun benim bebişim de daha yeni iyilesebildi ben de eşim de kendimize daha gelemedik inşallah bir an önce iyileşir iyileşince eski mutlu kuzucuga geri dönüşür hiç merak etmeMaşallah
Bizim ek gıda süreci 1 haftadır durdu çünkü büyük kızla gelen virüs ile bebeğim boğuşuyor
Kaç gündür çok yorulduk
Hala toparlanamadı yavrum
Sebebi belirsiz ateş
İshal
Kusma
Diş de etkiliyo
Huyu suyu değişti çok üzgünüm. En ufak şeyde mutlu olan bebek gitti sürekli yüzünü ekşiten bebek geldi.
O kadar halsiz ki
Abla da tam iyileşmedi
Ek gıda ile girdim nerden çıktım
Geçen ay neleri tattı bambamcık.Bugün kendi doktorumuza randevumuz vardı. Artık yumurta kıyma soğan sarımsak ve başka sebzelere geçiş yaptık. Yarından itibaren iki öğüne geçiyoruz. İki hafta sonrada peynirlerde eklenicek listemize. Tecrübeli anneler nasıl veriyodunuz bebelere yumurtayı ? Şuan sadece sarısını ezip vericem ama sevdirmek istiyorum aynı zamanda yumurta yesin. Var mı tarif?
İnşallah yaÇok geçmiş olsun benim bebişim de daha yeni iyilesebildi ben de eşim de kendimize daha gelemedik inşallah bir an önce iyileşir iyileşince eski mutlu kuzucuga geri dönüşür hiç merak etme
Yaaa çok geçmiş olsun influenza domuz gribi salgın var dedi doktor muayenesi bitti hemen kaçın dedi bizede işte abla abi oluncu kaçınılmaz bir durum inşallah hemen geçerMaşallah
Bizim ek gıda süreci 1 haftadır durdu çünkü büyük kızla gelen virüs ile bebeğim boğuşuyor
Kaç gündür çok yorulduk
Hala toparlanamadı yavrum
Sebebi belirsiz ateş
İshal
Kusma
Diş de etkiliyo
Huyu suyu değişti çok üzgünüm. En ufak şeyde mutlu olan bebek gitti sürekli yüzünü ekşiten bebek geldi.
O kadar halsiz ki
Abla da tam iyileşmedi
Ek gıda ile girdim nerden çıktım
Geçen ay kabak patates havuç tatlı patates avokado ve bal kabağı yedi sebze olarak muz armut elma hurmada meyvelerimizdi + yoğurt. Şimdi işte daha yemek yemek oldu listelerimiz şükürGeçen ay neleri tattı bambamcık.
Aynı korkuyu ben de aşamadım hala. Benim de bebeğimin kilosu iyi doğdu ama emzir emzir dediler sütüm yoktu bebeğim çok zayıfladı ilk 2 3 gün aç kaldı bebeğim doktor bi 20 Gr daha zayiflasa serum vermek zorunda kalırdık dedi ben vicdan azabından ölecektim bebeğim aç kaldı benim yüzümden diye. Doğduğu günden beri mama veriyorum sütüm de olduğu kadar iciyo. Mamadan kaçmayın bence bosverin verin aç kalacak diye endişe etmektense. Benim bebeğim mamaya rağmen kiloyu hep en alt sınırdan alıyo iştahlı da değil fazla. İnşallah güzel kilo alır ama mamasiz kalmasın benceKızlar selam, bebeğim de hırıltı balgam ve öksürük var diye doktora götürdüm bugün. Hava verdi öyle ilaç kullanıcaz. Baska bi doktora götürdüm bugün bebeğimi diğerinden çok memnun değildim. Bu doktor anne sütü taraftarı her şekilde emzirme destekçisi mamaya karşı çıkıyor. Çıkıyor çıkmasına ama bizim ki kilo almıyor ki. Iki hafta önce ki kontrolde çıkan kiloyla aynı kilosu gram almamış. Ben bu kilo konusuna takılmıcam diyorum ama olmuyor ya, frenleyemiyorum kendimi. Hamileyken şeker çıktı gelişim geriliği oldu zaten cok küçük doğdu kafası küçücük kilosu azıcıkti. Sonra çok iyi toparlar merak etme dedi herkes ama yok yani ben sürekli kendimi suçluyorum, yetersiz hissediyorum. Her kontrolde onu tartiya koyduklarında benim nabzim yükseliyor. Analık zor
Kaç kilo ve kaç aylık canımKızlar selam, bebeğim de hırıltı balgam ve öksürük var diye doktora götürdüm bugün. Hava verdi öyle ilaç kullanıcaz. Baska bi doktora götürdüm bugün bebeğimi diğerinden çok memnun değildim. Bu doktor anne sütü taraftarı her şekilde emzirme destekçisi mamaya karşı çıkıyor. Çıkıyor çıkmasına ama bizim ki kilo almıyor ki. Iki hafta önce ki kontrolde çıkan kiloyla aynı kilosu gram almamış. Ben bu kilo konusuna takılmıcam diyorum ama olmuyor ya, frenleyemiyorum kendimi. Hamileyken şeker çıktı gelişim geriliği oldu zaten cok küçük doğdu kafası küçücük kilosu azıcıkti. Sonra çok iyi toparlar merak etme dedi herkes ama yok yani ben sürekli kendimi suçluyorum, yetersiz hissediyorum. Her kontrolde onu tartiya koyduklarında benim nabzim yükseliyor. Analık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?