- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.161
Sizler baya baya yemek gibi yapıyorsunuz. Biz daha tadimdayiz. Ama daha 5 aya yeni.girdikTabi tabi koyuyorum sadece ilk tadımları buharda pişirip verdim, mesela bugün zeytinyağlı kabak yemeği yaptım içinde soğan ve havuçta vardı sarımsakta annem bebek için salça yapmıştı minicikte ondan koydum sadece baharat ve tuz yok yemekte 1 kaşık yedi aha dedim bu sefer oldu bu iş 2.yi yemedi oturdum ben yedim gayette güzeldi tadı, sonra akşam kendimize pırasa yaparken tuz atmadım ondan verdim beyaz yerleri yumuşak oluyor onuda yemedi
Bizde 5.ayda tadım yaptık sadece ama tattığı hiç bişeyi sevmediği için alternatifler gerekiyor, alerjisi olmadığını anladığınim ürünleri birleşirip devam ediyorum doktorun verdiği listede hemen hemen herşey var belli başlı alerjik riski olanlar hariç, bebek diye haşlanmış kabak mı yesin ama dimi kuzucuklarSizler baya baya yemek gibi yapıyorsunuz. Biz daha tadimdayiz. Ama daha 5 aya yeni.girdik
Peki 2 3 ürünü karistirdiginda çok minik minik yapman lazımBizde 5.ayda tadım yaptık sadece ama tattığı hiç bişeyi sevmediği için alternatifler gerekiyor, alerjisi olmadığını anladığınim ürünleri birleşirip devam ediyorum doktorun verdiği listede hemen hemen herşey var belli başlı alerjik riski olanlar hariç, bebek diye haşlanmış kabak mı yesin ama dimi kuzucuklar
Kalanları kendim yiyorumPeki 2 3 ürünü karistirdiginda çok minik minik yapman lazım
Kalanları nasıl degerlendiriyirsun
Alerjisi olmayanları püre yapıp dondursam mi diyorum
Bana sütümü ver diyo yaniTabi tabi koyuyorum sadece ilk tadımları buharda pişirip verdim, mesela bugün zeytinyağlı kabak yemeği yaptım içinde soğan ve havuçta vardı sarımsakta annem bebek için salça yapmıştı minicikte ondan koydum sadece baharat ve tuz yok yemekte 1 kaşık yedi aha dedim bu sefer oldu bu iş 2.yi yemedi oturdum ben yedim gayette güzeldi tadı, sonra akşam kendimize pırasa yaparken tuz atmadım ondan verdim beyaz yerleri yumuşak oluyor onuda yemedi
Pes etmiyorum edersem hayatı boyunca yemek seçen biri olur yoksaBana sütümü ver diyo yanizamanla alışacak mecbur sen pes etme
Hep mi yoksa yakın zamanda mı isteksizleşti emmedeKizlar ya benim oglum emmede cok isteksiz
ek gidada oyle ne yapcagimi sasirdim ya
hemen hemen dogustan boyle sute cok isteksiz bi ara duzeldi simdi gene ayniHep mi yoksa yakın zamanda mı isteksizleşti emmede
Belki alerjiyle alakalıdır belki kalbiylehemen hemen dogustan boyle sute cok isteksiz bi ara duzeldi simdi gene ayni
Benimki de en baştan öyle ya. Geçen hafta biraz daha kuvvetli emiyordu sevinmiştim ama bu hafta yine ehh işte emsem mi emmesem mi diye düşünüyorhemen hemen dogustan boyle sute cok isteksiz bi ara duzeldi simdi gene ayni
Canım sana zahmet listeyi bizimle paylaşır mısın ya tariflere ihtiyacım var tadım yaptırıyorum daha ama elimde olsa iyi olurBizde 5.ayda tadım yaptık sadece ama tattığı hiç bişeyi sevmediği için alternatifler gerekiyor, alerjisi olmadığını anladığınim ürünleri birleşirip devam ediyorum doktorun verdiği listede hemen hemen herşey var belli başlı alerjik riski olanlar hariç, bebek diye haşlanmış kabak mı yesin ama dimi kuzucuklar
Valla canim ne yapcagimi sasirdimBenimki de en baştan öyle ya. Geçen hafta biraz daha kuvvetli emiyordu sevinmiştim ama bu hafta yine ehh işte emsem mi emmesem mi diye düşünüyor
Ben kalple olduğunu dusunuyorum internetten arastirinca oyle diyorBelki alerjiyle alakalıdır belki kalbiyle
Doktora sordun mu iştahsızlığını?
Benimki algısı açıldı etrafı izlemekten sütleri içemiyor ondan iştahı azalmıştı. Hastalıkla arttı tekrar ki normalde hastalık iştahı keser
Tadım yaptırıyor musun meyve sebzelere? Belki ek gıda istiyordur?
Devam sütü/maması vermeli mi sormak lazım bu şekilde bağışıklık da düşüyor bebelerşn
Kontrolde benimki yeterli kg almamışsa ben desteklemeyi düşünüyorum artık ama işte kilo 7,5 8 kg olunca doktor da ek mama verdirmiyor
Ya o kadar zor ki emmek istemeyen bi bebeği emzirmeye çalışmak, mama da vermiyorum ben doktor da karşı çıkıyor mamaya. Tadimlara başlamıştık 2 hafta yaptırdim tadım ama doktor 6.ayi bekleyelim dedi onu da bıraktık şimdi ki tadimlarda da ağzı kilit kesinlikle açmıyordu onda da çok zorlanıyordum. Demoralize oluyorum ya ister istemezValla canim ne yapcagimi sasirdim
bu ara hastada ondan birakmis emmeyi
arada biseyler tattiriyorum hosuna gidiyo tadimlik
Anneler selam, benim sol memede süt bitiyor artık, hep sağ memeden emzirdim öyle kolayıma geldi oğlum solu tutmadi durmak istemedi vs derken süt çok az geliyor artık doğal olarak. Araştırdım, sorun olmaz diye okudum ama yine de içim rahat etmedi, bu sorunu yaşayaniniz oldu mu tek memeden de gayet güzel doyup büyüyorlar dimi?
Çok zor benimki de aynı seninkiyleBen kalple olduğunu dusunuyorum internetten arastirinca oyle diyor
cunku dogdugundan beri oyle emmede isteksiz
tadim da veriyorum hosuna gidiyor ama tam versem yemiyo cogu ek gidada isteksiz
Devam sutu icmiyor benimki mamada var icmiyo ya
aynen aynenÇok zor benimki de aynı seninkiyle
Beni emzik gibi kullanıyor sürekli ama süt gelince sinirleniyor bırakıyor
Ben ilk çocuğumla kıyaslayınca ne kadar kolaymış o diyorum yeme konusunda. Her şeyi yerdi
Kalple ilgili olabilir yoruluyor fazla efor sarfetmek istemiyor olabilir
Benimki de zor uyuduaynen aynen
Ben ikizlerde boyle zorlanmamistim inanki
şuan agliyor cok husursuz uyutmaya calisiyor oda yok
Disleride gozukmuyo disten dolayi diyeyim
biraz agri kesici ve buhar verdim durmasa acile gotureyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?