- 30 Haziran 2023
- 662
- 464
- 23
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #33.081
Merhaba canım ben de regl olmadım, 24 kilo almıştım 92 kilo ile doğuma girdim, şuan 22 kilo verdim , 2 kilo kaldı doğum öncesine ama hedefim 62/64 arası olmak yani benim de vermek istediğim kilo 5/6 şuanKızlar selamlar. Kilo verebiliyor musunuz? Ben bu ara tatlıya çok düştüm, iştahım hem emzirmeden hem de yorgunluktan ötürü çok açık. 17 kilo almıştım. Doğum sonrası 10kilo verdim ve o noktada sabit kaldım. Açıkçası ay diyet yapayım, vay waffle yemesem de olur da diyemiyorumSizde durumlar nedir acaba? Bu arada hala regl de olmadım. Onun da çok etkili olduğu söyleniyor
Ben kilolu hamile kaldım hamilelikte 14 kilo aldım hepsini verdim İlk 2 aydaKızlar selamlar. Kilo verebiliyor musunuz? Ben bu ara tatlıya çok düştüm, iştahım hem emzirmeden hem de yorgunluktan ötürü çok açık. 17 kilo almıştım. Doğum sonrası 10kilo verdim ve o noktada sabit kaldım. Açıkçası ay diyet yapayım, vay waffle yemesem de olur da diyemiyorumSizde durumlar nedir acaba? Bu arada hala regl de olmadım. Onun da çok etkili olduğu söyleniyor
Vay bayağı kilo vermişsinMerhaba canım ben de regl olmadım, 24 kilo almıştım 92 kilo ile doğuma girdim, şuan 22 kilo verdim , 2 kilo kaldı doğum öncesine ama hedefim 62/64 arası olmak yani benim de vermek istediğim kilo 5/6 şuan
ya neden olmasın. Ben gerçekten hamileyken bu kadar aşermedim, günde 2 defa tatlı yediğim oluyor ki mesela sütlaca falan tatlı demem ben yani böyle bol çikolatalı şeyler. Hurma-fıstık ezmesi vs ile kendimi durdurmaya çalışıyorum ama ı ıhBen kilolu hamile kaldım hamilelikte 14 kilo aldım hepsini verdim İlk 2 ayda
Ama o da ne 5 kilo aldım geçen ay hep beraber bir diyet topigi falan mı açsak ne yapsak
Hastalık konusunda tavsiyeye geldim. Geçen ay fena bir salgına yakalanıyor gibi olduk. Bebeğime hastanede burun temizliği yapıldı, geniz akıntısı aşağı inmeden kurtarıldı böylelikle. Kendimi ise; phytorelief pastil (harika toparladı ve temiz içerikli ), c vit, multivitamin, imumax boğaz spreyi ve bol meyve ile 2 günde toparladımmerhaba kızlar , bebeğim gece uykusuna ne oldu anlamadım emzirip koyuyorum hemen 5 dk içerisinde yeniden uyanıyor, hiç böyle yapmazdı normalde 2 veya 3 kez kalkardı dün akşam en az 10 defa yataktan kalkmışımdır sebebi ne olabilir ve çözüm var mı ? kilo alımı da iyi kızımın normal yani. hani aç desem kilo alımı da iyi ? ne yapabilirim çözüm önerisi va rmı ?
bir de bu sarımsak bal limon olayı nasıl yaıyosunuz hepsinden az az karıştırıp yiyior musunuz ? saanki yeniden grip başlangıcı gibiyim offf. redoxon içtim şimdi hemen atlatmak için çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Bende 12 kg aldım 10 kg verdim ama 2 kg gitmiyorsenin gibi reglide olmadım normal doğum yaptım ama sezaryen göbeği gibi göbüş kaldı herkes regli olunca iner diyor ama bakalım. Emzidiğim için felaket tatlı yiyorumKızlar selamlar. Kilo verebiliyor musunuz? Ben bu ara tatlıya çok düştüm, iştahım hem emzirmeden hem de yorgunluktan ötürü çok açık. 17 kilo almıştım. Doğum sonrası 10kilo verdim ve o noktada sabit kaldım. Açıkçası ay diyet yapayım, vay waffle yemesem de olur da diyemiyorumSizde durumlar nedir acaba? Bu arada hala regl de olmadım. Onun da çok etkili olduğu söyleniyor
Kızlar selamlar. Kilo verebiliyor musunuz? Ben bu ara tatlıya çok düştüm, iştahım hem emzirmeden hem de yorgunluktan ötürü çok açık. 17 kilo almıştım. Doğum sonrası 10kilo verdim ve o noktada sabit kaldım. Açıkçası ay diyet yapayım, vay waffle yemesem de olur da diyemiyorumSizde durumlar nedir acaba? Bu arada hala regl de olmadım. Onun da çok etkili olduğu söyleniyor
Ya ben de gitmeyi düşünüyorum diyetisyene ama listeyi uygulamaya üşenir miyim acaba diyorum bir yandan daBen diyetisyenle çalışıyorum. Bayaa kilo verdim. Çok rahat her gün reçel çikolata makarna yediğim bir listem var. Emzirirken vermezsem daha veremem bu kiloları. emziriyorsun nasılsa bol kalori yakıyorsun diye rahat rahat listemi dolduruyor.
Ben emzirmiyorumYa ben de gitmeyi düşünüyorum diyetisyene ama listeyi uygulamaya üşenir miyim acaba diyorum bir yandan dayapılıyor değil mi ama.. evet emzirirken vermek mantıklı işte, bu dönemin avantajını kullanmak lazım
Ben hamilelikte az kilo aldım 8 kilo falan doğumdan sonra zaten 6sı gitmişti kalmıştı 2. İki kiloyu da hemen vermiştim doğumdan bı 10 gün sonra falan hamilelik öncesi kilomdaydım ama sonra süt olsun diye ne bulursam yemek zorunda kaldım. Sütü en iyi yapan şey su deseler de sutu az olunca insan tahin helvası kuru yemiş tatlı o bu derken alıyo kilo ve 4 kilo aldım. O 4 kilo da 6 aydır nerdeyse verilmiyo asla. Diyet yapmak istiyorum ama enerjim yok spora başlasam 2. Gün oğlum huysuz oluyo yarım kalıyor falan. 6 aylık olunca diyet yapcam demiştim hep az birşey kaldı bence toplu diyet yapabiliriz azim gerekiyo çünkü yaza kadar versek kilo çok iyi olur. Regl ben de olmadım ben de daha alyans takamıyorum taksam da çok dar oluyo ödem illa ki var ama sezaryen göbeğim de çok aşırı şekilde var. Hastayım şu an baya yeni toparlıyo gibiyim iyileşince başlıcam inşallah.Ya ben de gitmeyi düşünüyorum diyetisyene ama listeyi uygulamaya üşenir miyim acaba diyorum bir yandan dayapılıyor değil mi ama.. evet emzirirken vermek mantıklı işte, bu dönemin avantajını kullanmak lazım
Aynı ben ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama yapacak azim yok beynim hazır değil. 4 kilo fazlam olduğu için pantolon vs giriyorum içine ama eskisi gibi durmuyo üstümde yaza kadar fit olmak istiyorum artık bende emziremiyorum dediğin gibi süt sagarak vermeye başladım ne çıkarsa artık çok değişiyor sütün miktarı da ama asla sırf anne sütü veren biri kadar çıkmıyorBen emzirmiyorum
Baştan beri hep süt sagdim o da az az
Ona rağmen kilo vermiştim.
Ve hamileyken canım birşey istemezdi şimdi istiyorum
Gece Mama için kalkınca acıkıp yiyorum.
Bir sürü diyetisyen tecrübesi olarak biri olarak şöyle soyliyeyim.
Diyetisyenle frekansiniz tutarsa listeye uymak zor olmuyor.
Ve diyetisyen ulaşılabilir biriyse gün içinde bile o liste değişebiliyor.
Ama bazı diyetisyenler çok katı ve mesajlara da dönmüyor onlarla çalışmak zor.
Aralıklı oruç, 6 ve 8 öğün beslenmeli klasik diyet hepsini denedim
Benim kafama yatan ve yaparken en mutlu olduğum tarz aralıklı oruç ve bence 3n kolay kilo verdireni
Bu kadar diyet ve detoks çeşidi biliyorsun neden kilo alıyorsun derseniz.
Diyet işi kafada başlıyor bitiyor. beynim hazır değil ama hiçbir kıyafetim olmuyor bu kafayla yaza girersem beynimle kavga ederim
Ben hamilelikte az kilo aldım 8 kilo falan doğumdan sonra zaten 6sı gitmişti kalmıştı 2. İki kiloyu da hemen vermiştim doğumdan bı 10 gün sonra falan hamilelik öncesi kilomdaydım ama sonra süt olsun diye ne bulursam yemek zorunda kaldım. Sütü en iyi yapan şey su deseler de sutu az olunca insan tahin helvası kuru yemiş tatlı o bu derken alıyo kilo ve 4 kilo aldım. O 4 kilo da 6 aydır nerdeyse verilmiyo asla. Diyet yapmak istiyorum ama enerjim yok spora başlasam 2. Gün oğlum huysuz oluyo yarım kalıyor falan. 6 aylık olunca diyet yapcam demiştim hep az birşey kaldı bence toplu diyet yapabiliriz azim gerekiyo çünkü yaza kadar versek kilo çok iyi olur. Regl ben de olmadım ben de daha alyans takamıyorum taksam da çok dar oluyo ödem illa ki var ama sezaryen göbeğim de çok aşırı şekilde var. Hastayım şu an baya yeni toparlıyo gibiyim iyileşince başlıcam inşallah.
Evet, çok doğru. diyetisyen arayışındayım ben de. Kafamızın uyuşabileceği biriBaştan beri hep süt sagdim o da az az
Ona rağmen kilo vermiştim.
Ve hamileyken canım birşey istemezdi şimdi istiyorum
Gece Mama için kalkınca acıkıp yiyorum.
Bir sürü diyetisyen tecrübesi olarak biri olarak şöyle soyliyeyim.
Diyetisyenle frekansiniz tutarsa listeye uymak zor olmuyor.
Ve diyetisyen ulaşılabilir biriyse gün içinde bile o liste değişebiliyor.
Ama bazı diyetisyenler çok katı ve mesajlara da dönmüyor onlarla çalışmak zor.
Aralıklı oruç, 6 ve 8 öğün beslenmeli klasik diyet hepsini denedim
Benim kafama yatan ve yaparken en mutlu olduğum tarz aralıklı oruç ve bence 3n kolay kilo verdireni
Bu kadar diyet ve detoks çeşidi biliyorsun neden kilo alıyorsun derseniz.
Diyet işi kafada başlıyor bitiyor. beynim hazır değil ama hiçbir kıyafetim olmuyor bu kafayla yaza girersem beynimle kavga ederim
Hamilelik değil hamilelik öncesi kıyafetlerime girebiliyorum pardon yanlış yazmışımHamilelğin son haftasına kadar pilatese gittim, şimdi de yapabileceğimi sanıyordum ama bebekle işler değişiyor evet. Hamilelik kıyafetlerime ben de giriyorum ama asla eskisi gibi fit durmuyorum, üstelik 4 ay önce de giriyordum. Yani 6.ayda kendimden bir atak bekledim ama olmadı. Toplu diyete ben de varım
Evet, çok doğru. diyetisyen arayışındayım ben de. Kafamızın uyuşabileceği biri
Alerji açısından öyle başlanıyo canım. Arkadaşımın kızının patatese alerjisi var mesela ilk günden tadımla anlaşıldı. Şimdi sen içinde çok malzeme olan bir yemek verirsen ve alerjik bir reaksiyon olursa neyden olduğunu anlayamazsınBen mercimek çorbası verdim kızıma 3 çay kaşığı böyle kafamıza göre veremez miyiz illa meyve ile başlamalıyız ki
Bende dün yarım çay kasigi, bugün bir çay kaşığı patates denettirdim deeee çok sevmesi sanırım.Ben mercimek çorbası verdim kızıma 3 çay kaşığı böyle kafamıza göre veremez miyiz illa meyve ile başlamalıyız ki
Hastalık için tavuk suyuna sarımsaklı brokoli çorbası, resmen salya sümük yatarken tikeltiyoçok tavsiye ama ev kokuyor biraz.
Ben pilates ekipmanları almaya bşladım mat top direnç lastiği amazon da 3lü squat direnç lastiği 12,5tl ididedim bu bir işaret aldım sonra yine 3lü tutma yeri olan direnç lastiği vardı 35tl mat 68 tl bakalım bir gelsinler de Ocak ta başlayalım ne dersiniz?
Onu çok duydum ama hiç denemedim ben zaten şimdiye kadar bu kadar takmıyordum çünkü zayıfken sağlıksızdım kansızlık vs benim tek sorunum sarkan göbeğim onu toplasam gerisi önemli değil sıkıntı ettiğim bir durumum yok 169 um o biraz topluyor durumu ama dedikleri gibi verdiğim kiloları almaya bşladım süt azalmasın diye kış da geldi vücut yağ topluyor doğal olarak 83 e düşmüştüm 86 olmuşum eğer sağlıklı beslenme olayını da yapabilirsem 16 kilo hedefim 70 benim için ok bi kilo 7 ocak doğum günüm belki pasta masta keseriz o yüzden o tarihten sonra başlayıp şeker ve abur cubur kesip takriben mart nisana kadar vermeyi planlıyorum bakalım. Henüz kafada bunlar kendime bir ajanda alıp yazmam lazım motive olmak için. Bir de şimdiye kadar hiç diyet yapmadım bu konuda bilgili olanlar şenlendirsin buraları açsın bir topik gelelim.Bir yerden baslamak lazim.
Leslie de güzel oluyor
Ben pandemi dönemi evden çıkmadan 15 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?