• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bir yerden baslamak lazim.
Leslie de güzel oluyor
Ben pandemi dönemi evden çıkmadan 15 kilo vermiştim
Ben onu hiç yapmadım ama spora gitmediğim zamanlar evde chloe ting’le karın kaşı yapmıştım. Sonra oralar hep bebiş oldu 🤤 sezaryen sonrası spordan biraz korkuyorum, başlayan oldu mu hiç acaba? Geçen hafta yoga yaparken bile belimde sızlama hissettim 😢 bu spinal iğnesinin yapıldığı yerde tam 😥

Ben onu hiç yapmadım ama spora gitmediğim zamanlar evde chloe ting’le karın kaşı yapmıştım. Sonra oralar hep bebiş oldu 🤤 sezaryen sonrası spordan biraz korkuyorum, başlayan oldu mu hiç acaba? Geçen hafta yoga yaparken bile belimde sızlama hissettim 😢 bu spinal iğnesinin yapıldığı yerde tam 😥
Bak bende onu duymadım
Ben yağ yakma kısmından kas yapmaya gecemedin demek 😂😂

Dikkatli olmak lazım kendimizi zorlamadan yapmak lazım karın kası beklentisi içine girmemek lazım bence artık yağ oranımız düşsün yeterli gibi ama bakalım bebekle evde spor yapılmıyo pek. Eskiden hiç yapamıyodum artık ufak ufak önüne oyuncak koyup o kendi kendine oynarken yapabiliriz gibi geliyo bana

Kızlar evden bana mesaj gönderiyor resmen dün burada konuştuktan sonra Beylikdüzü belediyesi nin anne bebek pilatesi varmış beylicium da onu gördüm belki cuma günü gider kayıt olurum bilmiyorum. Biraz korkuyorum çünkü zorlanırım durmazsa falan filan diye bir de 4 yaşında kızım var o ne olacak vs neyse bakalım bana dua edinde işlerim kolaylaşsın bu sene bu göbekten kurtulayım 10 sene olmuş kaynanam hala arayıp bu defer biraz kilo ver diyor 🥴 yani artık bende sıkıldım herkesin kendine bakmadan laf söylemesinden bari ağızları kapansın diyorum hadi bi gayret Temmuz anaları hepimiz birimiz için canlanın destek olun.

kızlar sizin bebişler artık desteksiz oturabiliyomu bizde daha öyle bişey yok oğlumun herşeyi daha erken oldu henüzdönemiyo bile benim kız
Benimki de dik oturmuyor. Öne doğru geliyor çoraplarını çekiyor hemen. 6 aylık. Daha dün 2 kez yüz üstünden sırt üstüne döndü. Biraz tembel kucakta oturmak kucakta gezmek istiyor:)

kızlar sizin bebişler artık desteksiz oturabiliyomu bizde daha öyle bişey yok oğlumun herşeyi daha erken oldu henüzdönemiyo bile benim kız
Benimki de dik oturmuyor. Öne doğru geliyor çoraplarını çekiyor hemen. 6 aylık. Daha dün 2 kez yüz üstünden sırt üstüne döndü. Biraz tembel kucakta oturmak kucakta gezmek istiyor

Benimki de dik oturmuyor. Öne doğru geliyor çoraplarını çekiyor hemen. 6 aylık. Daha dün 2 kez yüz üstünden sırt üstüne döndü. Biraz tembel kucakta oturmak kucakta gezmek istiyor:)
benimkide tembel ya daha hiç dönmedi nasıl koysam öyle duruyo bugün aşımızıda olduk bakalım ne zaman dönücek oğlum çoktan dönüyodu 6 aylık olduğunda ama tabi her bebek aynı değil

benimkide tembel ya daha hiç dönmedi nasıl koysam öyle duruyo bugün aşımızıda olduk bakalım ne zaman dönücek oğlum çoktan dönüyodu 6 aylık olduğunda ama tabi her bebek aynı değil
Benim kizim da desteksiz oturamiyor.
3.5 aylıkken birkac kez döndü dönüş o dönüş tekrarı yok

Nasıl koysam öyle de durmuyor sağa sola dönüyor benimki. Ayaklar havada. Daire çiziyor 😅 çığlık atıyor sürekli. Yarın olcaz aşı. Nasıl etkiledi mi bebisi

Nasıl koysam öyle de durmuyor sağa sola dönüyor benimki. Ayaklar havada. Daire çiziyor 😅 çığlık atıyor sürekli. Yarın olcaz aşı. Nasıl etkiledi mi bebisi
şimdilik etkileme falan olmadı bundan aonrada olmaz heralde aşıya gitmeden calpol vermiştim aonrasında ateş falan olmadı ihtiyaç duymadım

Back
X