- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede hafif var insülin direnci ama bıraktırmadı doktorum gliforu nettende arastırdm metorfinin kullanımı gebelikte düşüğü bile engelliyormus iyi bile diyorlar size ye iyi yapmısınz dediler acabaende de insülin direnci var ama tramsfer öncesi bıraktım glukofajı. Kadın doğumcum da perinatologda hatta endokrincimde iyi yapmışsın dedi :) daha şeker insülin değerlerini ölçtürmedim bakalım inşallah değerlerim yeniden başlatacak türden çıkmaz
Ben 2-3 yaşına kadar kullanacağı bir yatak sonra da odasına geçsin istiyorumBenim bu attığım küçük model canım bu max 6 aya kadar kullanılabiliyor. Bunun daha bÜyük boy park yatakları da var onlardan kesin almak gerekecek. Herkes en çok anne yanı park yatak kullanılıyor diyor oda takımının dışında. Hem anne yanı oluyor hem belli bir yaşa kadar kullanılıyor
Benim bu attığım küçük model canım bu max 6 aya kadar kullanılabiliyor. Bunun daha bÜyük boy park yatakları da var onlardan kesin almak gerekecek. Herkes en çok anne yanı park yatak kullanılıyor diyor oda takımının dışında. Hem anne yanı oluyor hem belli bir yaşa kadar kullanılıyor
Rica ederimEvet evet aynen bende senin gibiyim hep internetten alırım ama bu başka
Evet o hocayı duydum tabii Acıbadem olarak bilmiyodum bana uzak olduğu için ilgimi çekmedi belki de acaba ona mı baktılar görüşücem akşam teşekkür ederimm
Metformindeki hamile arastirmalari cok guven verici degil 2 doktorumdaBendede hafif var insülin direnci ama bıraktırmadı doktorum gliforu nettende arastırdm metorfinin kullanımı gebelikte düşüğü bile engelliyormus iyi bile diyorlar size ye iyi yapmısınz dediler acaba
Ya Instagramda takip ediyorum bu doktoru her paylaştığı ayri bir guzel hikaye bilmiyorum kendi mi yaziyor yoksa biri mi yaziyor ama inanılmaz güzel paylasimlari var, bu kitabi da edinmek sart olduEki Görüntüle 3109094
Merhabalar hanımlar dün ben bu kitaba başladım storytelden baya sevdim zaten yazarı baya deneyimli bir doktor. Doğum konusunda içimi çok rahatlattı. İlk 2 bölümü dinlemdim şimdilik ve devamını 7. Aydan sonra dinlemeyi düşünüyorum sanırım şimdi biraz erken ama aklımdayken paylaşayım dedim.
Hemen takibe alayım dün gece uyku tutmayınca öyle şansa bulmuştumYa Instagramda takip ediyorum bu doktoru her paylaştığı ayri bir guzel hikaye bilmiyorum kendi mi yaziyor yoksa biri mi yaziyor ama inanılmaz güzel paylasimlari var, bu kitabi da edinmek sart oldu
Al al okudukça daha cok seveceksin cnmmHemen takibe alayım dün gece uyku tutmayınca öyle şansa bulmuştum
Bizimki hicbir sey istemedi canim surekli yasiyorum lekelenmeyi her hafta desem yeridir doktora dedigimde de normal diyor kan olmadigi surece diyor Gittigimde artik ben soyleyim enfeksiyon olabilir mi diye ama idrar testinde normal cikmisti her sey hic enfeksiyon var falan dememisti bende rahim buyudukce mi lekelenme oluyor diye dusunuyorum cunku sabah basliyor aksama tamamen bitmis oluyorKusmak normaldir cnm bu donmelerde ama ben lekelenme icin dedim yanlis hatirlamiyorsam sürekli yaşıyorsun bu durumu belki idrar yolu enfeksiyonu varsa ki tahlil yapılmış olmasi lazim sana simdiye kadar, enfeksiyonda lekenlenme yapiyor . Doktorum bana oyle demisti tahlil yapmisti
Bende park yatak alıcam ama odası olmadan da yapamicam galiba onu da hazırlamak istiyorumBen yatak konusunda halâ kararsızım şöyle en az 3-4 yaşına kadar kullanılabilecek anne yanı yatak olsa sonrasında da odasını yapsam yatağında uyusa falan diye düşünüyorum ama yatak ne tür yatak olacak ona karar veremiyorum
Tabii zaten öyle oluyor benim gördüğümBen 2-3 yaşına kadar kullanacağı bir yatak sonra da odasına geçsin istiyorum
İdrar testin normal ciktiysa enfeksiyon yoktur o zaman cnm, bende her hafta lekelenme yasadim kahverengi, çok şükür son haftalarda hic gelmedi... İkizlerden sagliksiz olan sebep oluyor belki de demisti ya da rahim büyüdükçe oluyor sizin dediginiz gibi bilmiyoruz ki kapali kutu isteBizimki hicbir sey istemedi canim surekli yasiyorum lekelenmeyi her hafta desem yeridir doktora dedigimde de normal diyor kan olmadigi surece diyor Gittigimde artik ben soyleyim enfeksiyon olabilir mi diye ama idrar testinde normal cikmisti her sey hic enfeksiyon var falan dememisti bende rahim buyudukce mi lekelenme oluyor diye dusunuyorum cunku sabah basliyor aksama tamamen bitmis oluyor
benim her hafta kanamam oluyor her hafta acil geliyoruz bı hafta geldiğimizde miniklerimin kalp atışlarını duydum kanamanın sebebi ne bilmiyorum ama anlık oluyor ve bitiyor inşallah tekrarını yaşamam çok yıpratıyor çünküBizimki hicbir sey istemedi canim surekli yasiyorum lekelenmeyi her hafta desem yeridir doktora dedigimde de normal diyor kan olmadigi surece diyor Gittigimde artik ben soyleyim enfeksiyon olabilir mi diye ama idrar testinde normal cikmisti her sey hic enfeksiyon var falan dememisti bende rahim buyudukce mi lekelenme oluyor diye dusunuyorum cunku sabah basliyor aksama tamamen bitmis oluyor
Ben De canım, odasını da alacağım hazır olacak, herşey en başından hazır olsun. Hatta ıslak mendil, bez, mama stoklamak lazımBende park yatak alıcam ama odası olmadan da yapamicam galiba onu da hazırlamak istiyorum
Tabii zaten öyle oluyor benim gördüğüm
Evet canım doktorum Bülent traş benim de maslakta ben de memnundum sağolsunlarBülent traş var istanbul acıbademde ama hangisinde bilmiyorm oda cok ünlü laboratuarları cok güzl benim 2. Denemem di daha önce jinemede gitmiştim tutmadı orda acıbademi cok önermişti cevrem ona gittim prof şahin zeteroğluna şahane bir adam cokta memnun kaldm ilgilerinden alakalarından ilk seferdede tuttu elhamdülillah
Aynen öyle bugün hep baktım her şey felaketBen De canım, odasını da alacağım hazır olacak, herşey en başından hazır olsun. Hatta ıslak mendil, bez, mama stoklamak lazım
İstanbul sokaklarında kabin boy tekerlekleri zor gibi geliyor bana diğerleri biraz büyük ve ağır ama uzun süreli kullanım da oluyor. Yaşam şekline göre tercih etmek lazım kuzum çok seyahat ediyorsanız kesinlikle mantıklıKızlar kabin boy bebek arabası düşünüyorum bende daha çıkıp bskmadım ama herseyüni yapmak istiyom doğumdan sonra ücretsz izne ayrılcam herşeyi yerli yerince olsun istiyom
Canım beni uyardılar bez stoklama diye çünkü hem yenidoğan bezi sadece 2-3 hafta kullanılabiliyormuş sonra bi numara büyüğe geçmek lazımmış hem de her bebek farklı bir marka bezi seviyormuş.çok kaliteli bir marka pişik yapıp uyduruk bi marka iyi gelebiliyormuş.Ben De canım, odasını da alacağım hazır olacak, herşey en başından hazır olsun. Hatta ıslak mendil, bez, mama stoklamak lazım
Benim arastırmalarmdada faydalı olduğu yazıyordu pek olumsuz bi yorum görmedm ama bilemiyorum artk ne kadar devam edicezMetformindeki hamile arastirmalari cok guven verici degil 2 doktorumda