2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Hayır tabiki öyle bir zorunluk yok kaldı ki her Kur anda gecen isimde iyi anlamlı değil sadece türk müslüman ismi olsun anlamı güzel olsun yeterli öyle bir zorunluluk yok benim ismimde Kur anda grcmiyor adım çağla ama türk müslüman ismi ben erkek olursa babamın adını istiyorum turgutalp oda geçmiyor öztürkçe bir isim mesela konu yanlıs anlasılmasın lütfen öyle bir zorunluluk olduğundn bahsetmedik
Tamam canim bi Kuran’da gecsin denildi ben de Arapca zorunluluk yok diye bildigimden deginmek istedim. Konu yanlis anlasilmaya musait cok 😂 Herkes nasil istiyorsa oyle yapsin. Bu bayan bu sekil giyinir su su sekil herkesin hayatina kimse karisamaz 😂

Seker mi var canim sende? Ben de oksapar corasprin hep devam homozigot var bende de.
Şeker yok ama insilün direnci var o yüzden kullan dedi doktorum banada 28 haftaya kadar kullanıcn dedi ama ben ne kadar gerekirse kullanyö istersnz dopuma kadar kullanabilirm dedm riske atmak şatemiyorm ben. 2 gende var hasta değilsn ama yatknlık var dedi riske atmayalm dedi

Pazartesi kontrolü olan kaç kişiydi 🥳 belki doktor cinsiyet konusunda bişey der
Benim pazartesi sanıyordum ama salıymış😭
İki arkadaşıma sordum ne zaman öğrendiniz diye biri 12.haftada öğrendim dedi diğeri doktor 12.haftada kıza benziyor dedi 14.haftada net olarak kız dedi diyor.
Bir iki haftaya bu da netleşecek alın bi heyecan daha 😂 heyecan da merak da bitmiyor bitmiyor bitmiyor 🤰🤰🤰
Benimde cumartesi günü ikili test günüm hayırlısı bakalım sonraki hafta da kontrole giderim artık 😊

Ben ortalığı karistirdim hemen bu konuya dönüyorum 🙈🙈🙈
Pzt benim kontrol var 4 te . 11. Hafta 🤩
Hahhaa aynen ben de asıl konumuza dönemim dedim 😎😎 benim de salı 13:30’daa🥳🥳 cinsiyet için doktora dur söyleme mi diyim yada eminsen söyle değilsen yorum yapma mı diyim yada bana söyleme eşime söyle mi diyim napim bilmiyorum
Belki de adam erken diye düşünüp yorum bile yapmayacak 😂

Hahahahahahhaha ben kendim unutmustum bunu bak hafizan harika 🙈 ben aşırı unutkanimdir ayy ne kadar zaman olmus demekki konusmaya baslayali vay anasını ya
Tabi daha belli olmamstı benim gebeliğm ince uzun boylu bronzlasmıs hos bir kadınsın😀birbirmizi instgramdn eklesek ya cok merak ediyorm ben burdakileri yüzlerni

Hahhaa aynen ben de asıl konumuza dönemim dedim 😎😎 benim de salı 13:30’daa🥳🥳 cinsiyet için doktora dur söyleme mi diyim yada eminsen söyle değilsen yorum yapma mı diyim yada bana söyleme eşime söyle mi diyim napim bilmiyorum
Belki de adam erken diye düşünüp yorum bile yapmayacak 😂
Benimki erken dedi 14 e kadar net olmazsa söylemem dedi😬😄

Benimde salı günü cok heycanlıyım inş sağlıklıdır güzel bi şekilde büyümüştür 3 hafta da bir çağırıyor doktor bana cok uzun geliyor ya☹️
Beni de yaa bana da çok geliyor en son 3 hafta önce gitmiştim aynen inşallah sağlıkla büyümüştür amin 🥳

Benim salı günü tüp bebek merkezine randevum var inşallah ilaçları bıraktırırlar, cumartesi de kendi doktoruma gideceğim ikili test sonuçları için inşallah cinsiyeti de öğreniriz 🤗
Aaa evet bana ikili test yaptırıcaz demedi ama muhtemelen salı günü dicek. 12.haftaya kadar ilaçları kullanıcaz sonra bırakıcaz demişti zaten iğneler folik asit ve fitil kaldı hayırlısıyla bırakalım.

Şeker yok ama insilün direnci var o yüzden kullan dedi doktorum banada 28 haftaya kadar kullanıcn dedi ama ben ne kadar gerekirse kullanyö istersnz dopuma kadar kullanabilirm dedm riske atmak şatemiyorm ben. 2 gende var hasta değilsn ama yatknlık var dedi riske atmayalm dedi
Bende de vardi tiroidim de yukselmisti kadin dogumcum dahiliyeye git dedi gittim dun sekerden nasil uzak durmussam sinirin altina dusmusum kullanmiyorum suan glifor tedavi oncesi kullaniyordum. Aile hekimi varsa insulin ignesine geceriz demisti o yuzden merak ettim gliforun yan etkisi yok muymus?

Ben yaptırtmayı düşünmüyorum bakalım doktorum ne dicek zaten pimpirşkliyim iyice zehşr olmasn gebeliğm
Valla beni ikna etti ikili değil de detaylı ultrason kısmını önemsiyorum ben daha çok organları burnu ensesi vs her şeye bakılıyor sonuçta. Tanı değil ön görü falan dedi ikna etti bakalım hayırlısı

Aaa evet bana ikili test yaptırıcaz demedi ama muhtemelen salı günü dicek. 12.haftaya kadar ilaçları kullanıcaz sonra bırakıcaz demişti zaten iğneler folik asit ve fitil kaldı hayırlısıyla bırakalım.
Canım nerde yaptıracaksan şimdiden araştır. Ben devlette yer bulamadım ve 2 hafta içinde yaptırmam lazımmış. Sabahtan beri hastane arıyorum her yer dolu. Kendi hastanem Medicana geç tarihe verdi. Kolan hastanesinde zar zor bulduk oda 1000₺ dedi

Bende de vardi tiroidim de yukselmisti kadin dogumcum dahiliyeye git dedi gittim dun sekerden nasil uzak durmussam sinirin altina dusmusum kullanmiyorum suan glifor tedavi oncesi kullaniyordum. Aile hekimi varsa insulin ignesine geceriz demisti o yuzden merak ettim gliforun yan etkisi yok muymus
Bilmiyorum ki olsa kullan dmeezdi heralde benm tiroidlerim felan normal cıktı ama zaten yüksek sekerde gebelikte sıkıntı oluyoms insülin bile kullanan var hamilelikte zararlı olacagını düşünmüyorum benim sekerim normal düzeyde homa ır testi varya o 2.5 normal seviyesyms bende 4 cıktı onu baskılamak için tedavideykn verdi doktorum

Valla beni ikna etti ikili değil de detaylı ultrason kısmını önemsiyorum ben daha çok organları burnu ensesi vs her şeye bakılıyor sonuçta. Tanı değil ön görü falan dedi ikna etti bakalım hayırlısı
Aynı bende detaylıyı önemsiyorum baklm benmki ne dicek

X