2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

İsimler dökülmeye başladı kızçeler😍 bende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim❤️ Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım🥰
Maşallah canm hem manevi olarak çok güzel anlamları hem kendileri kullağa çok hoş geliyor 🧿🥰

İsim mesajlarınız harika kızlar 😃😃 bu arada benim de ismim Hilal 🤗 bi kitaptan esinlenip koymuşlar
İsimler dökülmeye başladı kızçeler😍 bende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim❤️ Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım🥰
Ya Kerem ❤️❤️ ben de erkek olursa onu düşünüyorum 😍😍

Ne güzel valla hepinizin gönlünde hazırmış isimler. Ben herhangi bir şeye isim koymada çok kötüyüm, bakalım bebiş konusunda nasıl olacak. Bir gün beğeniyorum ertesi gün vazgeçiyorum.

Valla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olur 🤲🏻😌 Lidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya 💕🌸
Aslinda direk bir anlami yok ben arkeoloji okumaya başladığımda Karya ve Lidya bölgeleri isim olarak cok hosuma gidiyordu ama Karya Karaca cok kaba olacak gibi geliyor oyuzden Lidya olacak gibi son anda karar degistirmessem 😅 antik bolge ismi yani aslinda 😂

Ben kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar😂
Dibine kadar katılıyorum kocama ben de diyorum en çok benim hakkım en çok benim bebeğim her hakkı bende her şeyine ben karar veririm arada senin de fikrini sorarım tabi diye 😂😂

Ben de erkekte Kerem düşünüyorum, kız için Ece ismini çok seviyorum ama çok yakınımın kızı Gülce ismi ona benziyor diye biraz uzaklaştım o yüzden kız olursa isim bulmam gerekiyor

X