- 30 Haziran 2022
- 1.396
- 1.237
- 26
Evet ya zaman su misali hayırlısı olsun hakkımızdaGecer canim gecer neler neler gecmedi ki bi bakmisiz iki ay olmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya zaman su misali hayırlısı olsun hakkımızdaGecer canim gecer neler neler gecmedi ki bi bakmisiz iki ay olmus
Maşallah canm hem manevi olarak çok güzel anlamları hem kendileri kullağa çok hoş geliyorİsimler dökülmeye başladı kızçeler bende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım
Kerem gerçekten çok güzelEvet Allah'ın sıfatı olduğu için konulabiliyor ismi olsa olmuyor ama Kerem çok güzel bende Emir'den daha yakınım
Ya Kerem ben de erkek olursa onu düşünüyorumİsimler dökülmeye başladı kızçeler bende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım
Hilal ismi gerçekten çok güzel bi ara onu istiyordum kuzenim katı bide eşim hep azelyam der bana ordan kaldı ama kızlara fikir olsun hilalİsim mesajlarınız harika kızlar bu arada benim de ismim Hilal bi kitaptan esinlenip koymuşlar
Ya Kerem ben de erkek olursa onu düşünüyorum
Evet evet aynı fikirdeyimAynen canim ben de Emine koyarmisim kizimin ismini ben de erkek olursa cift isim kiz olursa tek isim dusunuyorum ben kendi soyadimi da kullaniyorum kizim da isterse adi latin isimleri gibi olmasin Maria Mercedes Alejandro Castido filan
Evet ben de ismimi seviyorumHilal ismi gerçekten çok güzel bi ara onu istiyordum kuzenim katı bide eşim hep azelyam der bana ordan kaldı ama kızlara fikir olsun hilal
Ay eger isim değiştirme hakkım olsa hep adımın hilal olmasını istemişimdirİsim mesajlarınız harika kızlar bu arada benim de ismim Hilal bi kitaptan esinlenip koymuşlar
Ya Kerem ben de erkek olursa onu düşünüyorum
Yaa bebişe ne düşünüyorsun var mı aklında isimAy eger isim değiştirme hakkım olsa hep adımın hilal olmasını istemişimdir
Duru ve çınar çok güzelmiş benceAa kullanici isimleriniz burdan geliyor demek ben de kiz olursa Aylin ya da Duru, erkek olursa Cinar Ege dusunuyorum daha guzel isimler bulmazsam o zamana kadar
Kız olursa Kalben ama erkek olursa Yahya ve ikinci bir isim daha net değil cnm, Karan, Yaman, Barlas gibi isimler var aklımdaYaa bebişe ne düşünüyorsun var mı aklında isim
Aslinda direk bir anlami yok ben arkeoloji okumaya başladığımda Karya ve Lidya bölgeleri isim olarak cok hosuma gidiyordu ama Karya Karaca cok kaba olacak gibi geliyor oyuzden Lidya olacak gibi son anda karar degistirmessem antik bolge ismi yani aslindaValla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olur Lidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya
Tam ruh hastalariyiz hahahahaha bizde diyebilcekleri bisey olur mu diye düşünüyoruzYa o takıntı bizde de var yüksek sesle evde seslendik kızarak seslendik heceledik Türkçe de sorun var mı falan
Maşallah hadi inşallah sağlıkla cinsiyetleri öğrenelim de isimleriyle seslenelimKız olursa Kalben ama erkek olursa Yahya ve ikinci bir isim daha net değil cnm, Karan, Yaman, Barlas gibi isimler var aklımda
Dibine kadar katılıyorum kocama ben de diyorum en çok benim hakkım en çok benim bebeğim her hakkı bende her şeyine ben karar veririm arada senin de fikrini sorarım tabi diyeBen kocama bile fırsat vermem ki büyüklere hayatta sormam yani aaaa az öte dursunlar
İnşallah cnm valla erkeği kızı yok evlat evlattırMaşallah hadi inşallah sağlıkla cinsiyetleri öğrenelim de isimleriyle seslenelim
Dimi ama fikir sorulur ama karar annelerinDibine kadar katılıyorum kocama ben de diyorum en çok benim hakkım en çok benim bebeğim her hakkı bende her şeyine ben karar veririm arada senin de fikrini sorarım tabi diye