2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Evet misafir geliyor Emine diyor hangi Emine ben mi rahmetli babam anneni cok seviyodum o zamanlar demisti ama bence aklina isim gelmemis kiz olmasini beklememis Bana junior Emine diyin diyodum Annem Derya koycakmis ne guzel
Neyse artık olan olmuş biz kendi çocuklarımızın isimlerini düşünelim bence

Hahahahah kizlar isim konusunu kahkahalar atarak okudum hepiniz alemsiniz
İsim harbiden cok onemli bir konu ben o konuda şanslıyım tek ismim var annem güzel koymus bizde yanan kişi kardesim hem dedemin hem babamin adini koymuslar
Ben hep tek isimden yanayim ama kız olursa adını ben koyacagim tek olacak erkek olursa eşimin istediği isim cift olsun onada yapacak bisey yok ama analarin babalarin adini koymayacagiz hele esim sey konusuna cok takintili cocuklarin okullarda isimlerle dalga gecme konusuna o yuzden dalga gecilmeyecek isim olmasi lazimmis

Neyse artık olan olmuş biz kendi çocuklarımızın isimlerini düşünelim bence
Aynen canim ben de Emine koyarmisim kizimin ismini ben de erkek olursa cift isim kiz olursa tek isim dusunuyorum ben kendi soyadimi da kullaniyorum kizim da isterse adi latin isimleri gibi olmasin Maria Mercedes Alejandro Castido filan

Valla canm eşin çok haklı çocuğun özgüvenini bile etkiliyor isim manevi olarakta çok önemli çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım

Aynen canim ben de Emine koyarmisim kizimin ismini ben de erkek olursa cift isim kiz olursa tek isim dusunuyorum ben kendi soyadimi da kullaniyorum kizim da isterse adi latin isimleri gibi olmasin Maria Mercedes Alejandro Castido filan
Yok artık Araplar öyle yapıyormuş biliyorumusn kayınvalidemgilin orda Urfa arabı oturuyor kızlar hepsi Zeynep erkekler ismail eşim şeker veriyor İsmail diyor hepsi geliyor

Valla canm eşin çok haklı çocuğun özgüvenini bile etkiliyor isim manevi olarakta çok önemli çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım
Ben kararimi 10 sene önce vermistim sadece iki isim vardi istedigim birine karar vermem gerekecek hangi daha soyadimzla hos duruo soylemesi daha kolaysa onu secicem gibi o da sanirim Lidya

Ben kararimi 10 sene önce vermistim sadece iki isim vardi istedigim birine karar vermem gerekecek hangi daha soyadimzla hos duruo soylemesi daha kolaysa onu secicem gibi o da sanirim Lidya
Valla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olur Lidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya

Ya o takıntı bizde de var yüksek sesle evde seslendik kızarak seslendik heceledik Türkçe de sorun var mı falan

Valla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olur Lidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya
Aa kullanici isimleriniz burdan geliyor demek ben de kiz olursa Aylin ya da Duru, erkek olursa Cinar Ege dusunuyorum daha guzel isimler bulmazsam o zamana kadar

Aa kullanici isimleriniz burdan geliyor demek ben de kiz olursa Aylin ya da Duru, erkek olursa Cinar Ege dusunuyorum daha guzel isimler bulmazsam o zamana kadar
Evet canım hayalerimiz gerçek olsun inşallah duru çok güzel hayırlısıyla bir cinsiyet öğrenelim Allah kerim

İsimler dökülmeye başladı kızçeler bende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…