- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Neyse artık olan olmuş biz kendi çocuklarımızın isimlerini düşünelim benceEvet misafir geliyor Emine diyor hangi Emine ben mirahmetli babam anneni cok seviyodum o zamanlar demisti ama bence aklina isim gelmemis kiz olmasini beklememis Bana junior Emine diyin diyodum Annem Derya koycakmis ne guzel
Dünyanın en güzel sesi idi ya amin cnmOhh gözün aydın canım ne güzel bir ses degil misağlıkla devam etsin insallah minnoş
Aynen canim ben de Emine koyarmisim kizimin isminiNeyse artık olan olmuş biz kendi çocuklarımızın isimlerini düşünelim bence
Valla canm eşin çok haklı çocuğun özgüvenini bile etkiliyor isim manevi olarakta çok önemli çok iyi düşünüp karar vermemiz lazımHahahahah kizlar isim konusunu kahkahalar atarak okudum hepiniz alemsiniz
İsim harbiden cok onemli bir konu ben o konuda şanslıyım tek ismim var annem güzel koymus bizde yanan kişi kardesim hem dedemin hem babamin adini koymuslar
Ben hep tek isimden yanayim ama kız olursa adını ben koyacagim tek olacak erkek olursa eşimin istediği isim cift olsun onada yapacak bisey yokama analarin babalarin adini koymayacagiz hele esim sey konusuna cok takintili cocuklarin okullarda isimlerle dalga gecme konusuna o yuzden dalga gecilmeyecek isim olmasi lazimmis
Bebisim şükür nasıl güzel dimi bende ayni şeyi söylemiştim dünyanın en şarkısı en guzel sesi en guzel ritmiDünyanın en güzel sesi idi ya amin cnm
Yok artıkAynen canim ben de Emine koyarmisim kizimin isminiben de erkek olursa cift isim kiz olursa tek isim dusunuyorum ben kendi soyadimi da kullaniyorum kizim da isterse adi latin isimleri gibi olmasin Maria Mercedes Alejandro Castido filan
Ben kararimi 10 sene önce vermistimValla canm eşin çok haklı çocuğun özgüvenini bile etkiliyor isim manevi olarakta çok önemli çok iyi düşünüp karar vermemiz lazım
Valla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olurBen kararimi 10 sene önce vermistimsadece iki isim vardi istedigim birine karar vermem gerekecek hangi daha soyadimzla hos duruo soylemesi daha kolaysa onu secicem gibi o da sanirim Lidya
Ya o takıntı bizde de var yüksek sesle evde seslendik kızarak seslendik heceledik Türkçe de sorun var mı falanHahahahah kizlar isim konusunu kahkahalar atarak okudum hepiniz alemsiniz
İsim harbiden cok onemli bir konu ben o konuda şanslıyım tek ismim var annem güzel koymus bizde yanan kişi kardesim hem dedemin hem babamin adini koymuslar
Ben hep tek isimden yanayim ama kız olursa adını ben koyacagim tek olacak erkek olursa eşimin istediği isim cift olsun onada yapacak bisey yokama analarin babalarin adini koymayacagiz hele esim sey konusuna cok takintili cocuklarin okullarda isimlerle dalga gecme konusuna o yuzden dalga gecilmeyecek isim olmasi lazimmis
Aynen hamdolsun kuzum sağlıkla kucağımıza alalım kuzularıBebisim şükür nasıl güzel dimi bende ayni şeyi söylemiştim dünyanın en şarkısı en guzel sesi en guzel ritmicok sevindim saglikla duymana
Ben kararimi 10 sene önce vermistimsadece iki isim vardi istedigim birine karar vermem gerekecek hangi daha soyadimzla hos duruo soylemesi daha kolaysa onu secicem gibi o da sanirim Lidya
Aa kullanici isimleriniz burdan geliyor demekValla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olurLidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya
Evet canım hayalerimiz gerçek olsun inşallahAa kullanici isimleriniz burdan geliyor demekben de kiz olursa Aylin ya da Duru, erkek olursa Cinar Ege dusunuyorum daha guzel isimler bulmazsam o zamana kadar
Amin canim insallah bi iki ayimiz kaldi surdaEvet canım hayalerimiz gerçek olsun inşallahduru çok güzel hayırlısıyla bir cinsiyet öğrenelim Allah kerim
Ay evet ama nasıl geçer o iki ayAmin canim insallah bi iki ayimiz kaldi surda
Ben kararimi 10 sene önce vermistimsadece iki isim vardi istedigim birine karar vermem gerekecek hangi daha soyadimzla hos duruo soylemesi daha kolaysa onu secicem gibi o da sanirim Lidya
Valla canm bizimde ilk evlendiğimizden beri belli inşallahta nasip olurLidya gerçekten güzel anlamı nedir benimde kızım olursa Azelya olacak daha doğrusu Meryem Azelya
İsimler dökülmeye başladı kızçelerAa kullanici isimleriniz burdan geliyor demekben de kiz olursa Aylin ya da Duru, erkek olursa Cinar Ege dusunuyorum daha guzel isimler bulmazsam o zamana kadar
Gecer canim gecer neler neler gecmedi ki bi bakmisiz iki ay olmusAy evet ama nasıl geçer o iki ay
Eveet dokuluyoruzİsimler dökülmeye başladı kızçelerbende kız olursa Sare küçüklüğümden beri çok çok severim Erkek olursa çok kararsızım Emir ve Kerem isimlerini çok severim burda eşiminde fikriyle karar vericez bakalım
Evet Allah'ın sıfatı olduğu için konulabiliyor ismi olsa olmuyor ama Kerem çok güzel bende Emir'den daha yakınımEveet dokuluyoruzKerem cok guzel isim kuzenimin oglunun adi