- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 39
Adanali olup da etçi olmayan hic tanimiyorum ben hatta şöyle diyorlar biz leşciyizBen etçiyim canım kırmızı etle yaşarım tavukta severim ama balığa karşı soğuğum bayane güzel seviyorsun çok güzel çok yararlı çünkü
Yok verilmedi bana internetten baktım ben 4-5 aya kadar istediğin gibi uyuyabilirmişsin. Ama hamilelerin sola yatması daha iyiymiş. Ben yüzüstü uyumayı çok seviyorum uykuya başka türlü dalamıyorum ama iki aydır uyumuyorum psikolojik sanırım. Geçen gün uyuyayım dedim karnım şiş olduğu için rahatsız ettiKizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....
Ben de merak ediyorum çok. Mesela iğne ya da Ağda için yüzüstü yatıyordum bugüne kadar artık yatmamak mı gerekiyor acabaKizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....
Evet bu da muhteşem bir soru oldu cnm ins cevap gelirBen de merak ediyorum çok. Mesela iğne ya da Ağda için yüzüstü yatıyordum bugüne kadar artık yatmamak mı gerekiyor acaba
Evet cnm netten okumustum bende dedikleriniYok verilmedi bana internetten baktım ben 4-5 aya kadar istediğin gibi uyuyabilirmişsin. Ama hamilelerin sola yatması daha iyiymiş. Ben yüzüstü uyumayı çok seviyorum uykuya başka türlü dalamıyorum ama iki aydır uyumuyorum psikolojik sanırım. Geçen gün uyuyayım dedim karnım şiş olduğu için rahatsız etti
Tavuk da yerim ama çok aram yok, ama et kısmına katılıyorum tamamenBen etçiyim canım kırmızı etle yaşarım tavukta severim ama balığa karşı soğuğum bayane güzel seviyorsun çok güzel çok yararlı çünkü
Dana mı kuzu koyun varken Adanadasın bideAdanali olup da etçi olmayan hic tanimiyorum ben hatta şöyle diyorlar biz leşciyizben balik da seciciyim cupra levrek hamsi falan oyle rengi degisik bıyıklı falan yiyemem midye karides hayatta koymam agzima, et de sırf dana yerim koyun keci yemem ama tavuk da cok severim simdi hormonlu diye yemiyorum... Kabizlik icin ise nektarı seftali ile çözüm buldum ... Bu aksam konularına genel bir cevap verdim sanki
bana da söylemedi kuzu ama sol en sağlıklısı bende öyle biliyorum. Bi arkadaşımda hamile yastığı var bana getirecek ama daha erken onun için bence onda çok rahat edersin dediKizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....
Bir gün kebapçıda bunu taçlandıralımTavuk da yerim ama çok aram yok, ama et kısmına katılıyorum tamamen
Bende vardı hiç becerememiştim kullanmayı. Ama daha sonra çocuk içim baya kullanmıştık oturabildği dönem tam arasına koyuyordum devrilmesin diyeDana mı kuzu koyun varken Adanadasın bide
bana da söylemedi kuzu ama sol en sağlıklısı bende öyle biliyorum. Bi arkadaşımda hamile yastığı var bana getirecek ama daha erken onun için bence onda çok rahat edersin dedi
Adanayla mi urfayla miBir gün kebapçıda bunu taçlandıralım
Ahahaha iste ben Adana'da değilim en guzeli danaDana mı kuzu koyun varken Adanadasın bide
bana da söylemedi kuzu ama sol en sağlıklısı bende öyle biliyorum. Bi arkadaşımda hamile yastığı var bana getirecek ama daha erken onun için bence onda çok rahat edersin dedi
Ben Adana sen UrfaAdanayla mi urfayla mi
Ay bebişim pardon azelyayla alıntıladım ya telefonda karıştıAhahaha iste ben Adana'da değilim en guzeli danabende sola yatmaya calisiyorum surekli ama ta kulagima kadae agiriyor sabir yatmayan ben icin cok zor bir durum
Adanayla mi urfayla mi
Gecenin bu saatinde size birsey demiyorumBen Adana sen Urfa
İste ben de onu merak ediyorum sola yatiyorum bastan sabah kendimi sırt üstü buluyorumAy bebişim pardon azelyayla alıntıladım ya telefonda karıştıdöne döne yat ya ama sırt üstü önerilmiyor onu biliyorum
igne ya da agda icin kisa sureli yatilacagi icin problem olacagini sanmiyorum ben. ama gobusler buyudukce zaten yuzustu yatmak iyice zorlasicakBen de merak ediyorum çok. Mesela iğne ya da Ağda için yüzüstü yatıyordum bugüne kadar artık yatmamak mı gerekiyor acaba
bebege ve annesine gore degisiyormus 16. hafta ile 24. hafta arasinda basliyormus daha benim yolum uzunmusBenim merakım hareketlerini ne zaman hissedeceğiz. Kızımda çok geç hissetmiştim. 2. Gebelikte daha erken olur diyorlar acaba ne zaman başlayacağız yavrularımızı hissetmeye