2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Ben etçiyim canım kırmızı etle yaşarım tavukta severim ama balığa karşı soğuğum baya ne güzel seviyorsun çok güzel çok yararlı çünkü
Adanali olup da etçi olmayan hic tanimiyorum ben hatta şöyle diyorlar biz leşciyiz ben balik da seciciyim cupra levrek hamsi falan oyle rengi degisik bıyıklı falan yiyemem midye karides hayatta koymam agzima, et de sırf dana yerim koyun keci yemem ama tavuk da cok severim simdi hormonlu diye yemiyorum... Kabizlik icin ise nektarı seftali ile çözüm buldum ... Bu aksam konularına genel bir cevap verdim sanki

Kizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....

Kizlar bir de şunu sormak istiyorum uyma sekliyle ilgili bir bilgi verildi mi size? Yani sirt üstü uyuma yüz üstü yatma yok sola yat saga yüklenme gibi....
Yok verilmedi bana internetten baktım ben 4-5 aya kadar istediğin gibi uyuyabilirmişsin. Ama hamilelerin sola yatması daha iyiymiş. Ben yüzüstü uyumayı çok seviyorum uykuya başka türlü dalamıyorum ama iki aydır uyumuyorum psikolojik sanırım. Geçen gün uyuyayım dedim karnım şiş olduğu için rahatsız etti

Benim merakım hareketlerini ne zaman hissedeceğiz. Kızımda çok geç hissetmiştim. 2. Gebelikte daha erken olur diyorlar acaba ne zaman başlayacağız yavrularımızı hissetmeye

Evet cnm netten okumustum bende dediklerini

Dana mı kuzu koyun varken Adanadasın bide
bana da söylemedi kuzu ama sol en sağlıklısı bende öyle biliyorum. Bi arkadaşımda hamile yastığı var bana getirecek ama daha erken onun için bence onda çok rahat edersin dedi

Bende vardı hiç becerememiştim kullanmayı. Ama daha sonra çocuk içim baya kullanmıştık oturabildği dönem tam arasına koyuyordum devrilmesin diye

Ahahaha iste ben Adana'da değilim en guzeli dana bende sola yatmaya calisiyorum surekli ama ta kulagima kadae agiriyor sabir yatmayan ben icin cok zor bir durum

Ahahaha iste ben Adana'da değilim en guzeli dana bende sola yatmaya calisiyorum surekli ama ta kulagima kadae agiriyor sabir yatmayan ben icin cok zor bir durum
Ay bebişim pardon azelyayla alıntıladım ya telefonda karıştı döne döne yat ya ama sırt üstü önerilmiyor onu biliyorum

Ay bebişim pardon azelyayla alıntıladım ya telefonda karıştı döne döne yat ya ama sırt üstü önerilmiyor onu biliyorum
İste ben de onu merak ediyorum sola yatiyorum bastan sabah kendimi sırt üstü buluyorum zaten deli yatardim simdi dikkat edeyim diyorum ama oooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…