2023 Şubat - Mart Tüp Bebek Anneleri 😍

Aynıyız gerçekten hemen 2 kg almışım hantallaştım, en azından akşamları eşimle yürüyüşe çıkıyoruz ama faydası yok. 3 aydan sonra enerjimiz geri gelecekmiş diye duydum.yürüyüş bandını da doktora danışmadan daha iyi olur. Nabzın çok yükselmeden yapılır sanıyorum yine de.

kabizliga ben de cok yatkinim canim ama hergun bi bardak kefir gercekten cozdu ben de sorunu. icmedigim gun cikamiyorum tuvalete. sevmiyorsan meyveli falan da deneyebilirsin. ayy iste yavastan bari kosu bandina baslasam iyi olucak hakkaten.

kabizliga ben de cok yatkinim canim ama hergun bi bardak kefir gercekten cozdu ben de sorunu. icmedigim gun cikamiyorum tuvalete. sevmiyorsan meyveli falan da deneyebilirsin. ayy iste yavastan bari kosu bandina baslasam iyi olucak hakkaten.
Kefir değilde annem evde yogurt yapiyor her gun mutlaka ondan yiyorum oda dogal probiyotik diye ama kefir her gun icmek bayiyor beni ya meyveli belki ise donunce mecbur tercih etcem ozmana kdr kaciyorum

aynen ben de 1,5 kg aldim sanirim. evet en dusuk yuruyus ayarinda kullanmayi dusunuyorum zaten dizi film izlerken bari ayaklarim calissin :) cunku yemek yaparken ocak basinda durmak bile yormaya basladi artik.

Ay çok güldüm enerjimiz geri gelecekse hemen gelsin ben öldüm bittim azıcık acıkınca yerlere düşüyorum yok böyle bişi kızlar tansiyonum düşüyor elim ayagım titriyor 50 kilodan 100 kiloya çıkmaktan korkuyorum

senin yine 3 ay dolmasina az kalmis kuzum biz neydelim daha var 3 haftam. Zaten baya magical biseymis bu 3 ay hersey ondan sonra duzeliyor.

senin yine 3 ay dolmasina az kalmis kuzum biz neydelim daha var 3 haftam. Zaten baya magical biseymis bu 3 ay hersey ondan sonra duzeliyor.
Zaten biliyor musun bu hafta biraz daha iyiyim önceki haftalar gibi değil önceki haftalarda yemekten yarım saat sonra kafa yerden kalkmıyordu şimdi bu iki saate çıktı bulantılarda azaldı mucizevi gibi gerçekten. Ama şu ani güçsüzlüğü çare bulunmalı elim ayağım titriyor bunun da hemen geçmiş lazım kaldı şunun şurasında 12.haftaya 3 gün

12. Haftadan bildiriyorum bende değişen bişey olmadı, mide bulantısı, iştahsızlık, halsizlik devam ediyor inşallah sizin böyle olmaz

12. Haftadan bildiriyorum bende değişen bişey olmadı, mide bulantısı, iştahsızlık, halsizlik devam ediyor inşallah sizin böyle olmaz
Ya bende cok cabuk yoruluyorum kızlar evde bir ust kata çıkmak bile yoruyor beni ki merdiven cok az. Anneme yardim edeyim diyorum bazen iki corba karistirayim diye ayakta duramiyorum bunlar genel hamilelik mi yoksa kullandigimiz ilaclarin etkileri mi ve 12. Hafta da gerçekten geçecek mi

Hamilelik bence yani bilmiyorum bu ilaçları taaa kaç aydır kullanıyoruz 6. haftadan sonra bize bi haller oldu ilaç kaynaklı olduğunu sanmıyorum bebek kaynaklı canını yediğim

moonandstar üzdün canısı inşallah geçer.

Kızlar bence hamilelikten ama ilaçların da etkisi var diye düşünüyorum bir de vücut plansentayı oluşturmak için ilk 3 ay çok çalışıyor içerde biz hiç bi iş yapmıyoruz diye düşünsekte içerde bi dünya oluşuyor. O yüzden zaten ilk 3 ay sonrası daha rahat deniyor bir de 11. Haftadan sonra bebeğin kemikleri falan oluşuyor tüm minerali vitamini anneden çekiyor güçsüz hissetmemiz normal ama güçlenmek için işte yürüyüş ve iyi beslenme de şart.

İnşallah canım mucize gibi şeyler oluyor içimizde yine de bin şükür

Ay bacım hapı bike iğrenç allah yardımcın olsun minnaklara şifa olsun napalım katlancaz

Hayretle balık nasıl sevilmez ya diyerek okuyorum sanki herkesin sevme zorunluluğu var
Ben etçiyim canım kırmızı etle yaşarım tavukta severim ama balığa karşı soğuğum baya ne güzel seviyorsun çok güzel çok yararlı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…